Първоначално изпратено от Professor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
А трябва , ако малко помислиш , първото събиране решихте търговото на Доверие ,сега определихте цената на пакета на мангалфармите...
Требва и трето за остатъчния пакет и цената когато чичо Оги ще си продаде акциите....
Тук един колега се радва ,че всичко било много добре организирано..
Като партиЙно събрание на Герб....
Гледа въздуха под налягане се кефи че участва в дискусията като е отрезъл различните мнения....
И играе ролята на викач....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение
Мисля си, че никой не ти е искал предложенията....би ли си го запазил за себе си?!
Требва и трето за остатъчния пакет и цената когато чичо Оги ще си продаде акциите....
Тук един колега се радва ,че всичко било много добре организирано..
Като партиЙно събрание на Герб....
Гледам въздуха под налягане се кефи че участва в дискусията като е фен и водач на агитката и забранил различните мнения.....
И играе ролята на викач....
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Professor Разгледай мнениеБи трябвало да чуем мнението на поне трима независими по мнение за Софарма и сериозни инвестори на основния въпрос: КОЛКО ОТ ПАКЕТА НА "РОМФАРМ" са продадени? Например, какво мислят: Чичо Манчо, So Ho, Батя, Inta 53, BS Trader, и др., които изразят мнение.
Нищо лично, но МОЛЯ някои "импулсивни" колеги, пиещи кафе на ОСА и др. да ги нарека "партньори", засега да намалят словоизлинията си?
С уважение!
По мои сметки Софарма са и продавали на 4.27 лв но нека и други да кажат. Мисля че остават около 1/3 от пакета на ромите.
Вярвам че с такава подкрепа и отпушване на Софарма ще тръгне целият пазарLast edited by SoHo; 07.12.2017, 18:53.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнение
завишил си доста. според мен продадени са 880 хил. през септември и октомври, имаме 13.2млн тази седмица
от 6 млн.,продадени във вторник , 4.66млн. са купени от акционери с под 2% участие и 1.34млн отиват в средни акционери - с между 2 и 5%
а утре вечер фф ще паднеспоред ЦД
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение
Че то половината от тези дето си ги изброил, са пили кафе на ОСА
п.п.: аз не съм пил кафе на ОСА , по мои сметки около 16,8 милиона са продадените към момента
от 6 млн.,продадени във вторник , 4.66млн. са купени от акционери с под 2% участие и 1.34млн отиват в средни акционери - с между 2 и 5%
а утре вечер фф ще паднеспоред ЦД
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Браво на чичо Оги ,вЕрно не очаквах да купи толкова акции на такава цена...
Акционерите как ли се чувстват от цената на закупуване...
Ще поогледам и кой ПФ са влезнали на същата....като имат достатъчно на 2,-2,50 ....
Сега проблема е какво ще ги правят........
Време е за нова сбирка и нова директива...
Имам предложение..
ПартнИорите да продадат всички акции който не са от Фарма груп и да купят останалия пакет...
Така е честно спрямо Чичо Оги..
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Professor Разгледай мнениеБи трябвало да чуем мнението на поне трима независими по мнение за Софарма и сериозни инвестори на основния въпрос: КОЛКО ОТ ПАКЕТА НА "РОМФАРМ" са продадени? Например, какво мислят: Чичо Манчо, So Ho, Батя, Inta 53, BS Trader, и др., които изразят мнение.
Нищо лично, но МОЛЯ някои "импулсивни" колеги, пиещи кафе на ОСА и др. да ги нарека "партньори", засега да намалят словоизлинията си?
С уважение!
Професоооре, не съм служител в ЦП!
Ползвам общите информационни сайтове!
За последните три месеца са изтъргувани -бр. акц.15644611
за последния месец -бр/акц13765437
за последните 4дни -в петък на 01,12, почти нямаше търговия- ха разбий ги ти ,- от кой са кпродадени/купени ?13224065
бр/акц.
Коментар
� -
С уважение!
п.п.: аз не съм пил кафе на ОСА , по мои сметки около 16,8 милиона са продадените към моментаLast edited by Bivol; 07.12.2017, 17:59.
Коментар
� -
Би трябвало да чуем мнението на поне трима независими по мнение за Софарма и сериозни инвестори на основния въпрос: КОЛКО ОТ ПАКЕТА НА "РОМФАРМ" са продадени? Например, какво мислят: Чичо Манчо, So Ho, Батя, Inta 53, BS Trader, и др., които изразят мнение.
С уважение!
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение
.. т.е ние акционерите на Софарма индиректно купуваме с голяма премия акциите на Ромите....
Ако бяхме в нормална държава, акционери могат да заведат дело с/у ръководство на компания за тези си действия.
имам ...и не разбирам този цирк, защото трябваше да се купува на 4.27, след като преди това ордера на Ромите бе до 4 лв ???
Ако средната цена на закупуване на пакета от Ромфарм е около 3 лева или под 3 лева, то биха били доволни да продадат и на 3.3, ако чакаха и не им изкупуваха на 4.27. Сега бързо и доброволно им дават много голяма премия.
Поздравления Маретоф!
Останал си един от малкото форумци, пишещи разумни, полезни и неманипулативни коментари!Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеВсичко беше организирано и премина отлично.
Софарма даде тон и подкрепи акцията.
Включиха се доста инвеститори - има доверие и то голямо !!!
УСПЕХ !!!!!Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Всичко бе супер, но мислиш че свърши ли?
няма ли Доверие да дойде със гръм?
Сега съм до юни?
Хубаво е да гледаш бизнеса да си помага. Аз лично се радвам, че съм свидетел на тези събитияМненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
�
Коментар