нищо няма да пиша ….
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Коментар
� -
Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение
Аналгинът и ампулите все още играят ролята на така наречения "студен резерв" и още известно време ще поддържат нивото на продажбите...Въпросът е докога, защото нищо ново няма на хоризонта, което да се харчи дори и приблизително толкова добре. Генеричното, по-скоро първично мислене на великите търговци в Софарма отдавна омаловажиха значението на уникални в своите терапевтични групи продукти с международно значение като - нивалина на проф. Пасков, табекса или дори трибестана....и не само.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Не зная какво толкова се вълнувате,пазара е в корекция ,чичо ограничи доста изкупуванията и вече не гони 4.27 .....а от следващият месец вече няма право да купува .Пакета на Ромфарм продължава да виси,резултатите са леко влошени,графиките показват цена поне 3.50.Междувременно се появяват и други доста по-подценени позиции,световните пазари от своя страна не вещаят нищо положително.Искам да кажа че не липсват продавачи разсъждаващи като мен......нормално е да има предлагане и колкото по надолу слиза ще е по-голямо.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Е, хубава работа сега. Айсберг с върхов обем от над 21000бройки
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеМоже да е само връхче на айсбергбройки
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Караш ме да напиша нещо, което няма да ти хареса
П.П. Тази къдрава бройка от 21536 на 3,66 идва да ни каже, че са последните останали ли? Дайте жокерLast edited by 15%; 14.12.2018, 15:03.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеГледам продавачът вместо да се радва, че има кой да му покрие предлагането на 3,60, той се дърпа нагоре. Да не си остане с бройките при тази стратегия.
П.П. Благодаря за изчерпателния отговор, Агресивен бик
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Това няма абсолютно никакво значение. Важното в случая е къде ЩЕ бъде след Януари месец. Ти как мислиш?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеАз тук се питам едно единствено нещо - къде щеше да е цената ако ги нямаше обратните изкупувания?Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеАз тук се питам едно единствено нещо - къде щеше да е цената ако ги нямаше обратните изкупувания??
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
�
Коментар