Първоначално изпратено от SubZero
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Интересно интервю и грешни заключения на повечето критици. Акционерите на Севто сигурно страдат, но големите винаги са с предимство, особено ако от тях зависи дали малките ще получат нещо.
Глупостта за двойния капацитет, ако някой наистина се вързал, е пример за неразбиране на бизнеса на Софарма.
Иначе, Донев иска това, което искат всички на неговото място - стойността на компанията и акциите да се повишава.
Не е препоръка за инвестиционно решение. Имам малко акции отскоро, че то съвсем се бяха развихрили мечоците тъдява.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BGold Разгледай мнениеНе търси под вола теле.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеПитам се защо 1 лв...И съм сигурен, че аргументът на г-н Донев или не е искрен, или е Sell сигнал. В единия случай казва, че се чуди дали има луди продавачи на 2.30, а в другия иска законосъобразно да са му отворени възможностите да прави обратно изкупуване на изгодни нива. Нека продължава да купува тогава на 2, 2.20 ил 2.40. Но на този въпрос дали ще продължава да го прави също нямаше отговор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеБФБ 101 - 10% фундамент и 90% сентимент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеПитам се защо 1 лв...И съм сигурен, че аргументът на г-н Донев или не е искрен, или е Sell сигнал. В единия случай казва, че се чуди дали има луди продавачи на 2.30, а в другия иска законосъобразно да са му отворени възможностите да прави обратно изкупуване на изгодни нива. Нека продължава да купува тогава на 2, 2.20 ил 2.40. Но на този въпрос дали ще продължава да го прави също нямаше отговор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеСам не знаеш колко си прав.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеЯ как хубаво летя Варненската ракета наскоро... но там хората са експерти химици!
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениеНе ще да лети ли
Я как хубаво летя Варненската ракета наскоро... но там хората са експерти химици!
Не е препоръка.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеКъде е Вернер фон Браун да помогне на тази ракета!Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеТочно тва си мислех и аз
Какво мислиш за обяснението на ОД за проекторешението на ОС да се купува при цена 1 лв.?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеИнтервюто е добро, но аз съм неприятно изненадан поне от 3-4 отговора. Впечатлението ми от личността Огнян Донев също се влошава
Трето - глупави заплахи към акционерите в Севто в стил - приемайте квото ви се дава, щото мога и да ви фалирам и нищо да не получите!
Доста недостойно за позицията който заема!
Отделно си противоречи: уж сме "притежатели на незначително количество акции" , а ще нанесем големи щети: "като в същото време бъдат ощетени много други акционери". Доста плоско и тесногръдо!
Та като цяло съм разочарован от г-н Донев. Имах по-високо мнение и очаквания от него.
Като отявлен оптимист на БФБ, ще остана с надеждата в един бъдещ момент да опровергае сегашното ми недоволство и разочарование... дано!
Когато един спекулант (с дебела глава като теб) започне прекалено да се взима насериозно и си мисли, че всички едва ли не са длъжни да се съобразяват с него - тогава най-добре му набиват канчето. Аз например имах севто, но разбрах, че и Донев е прав. Колко сме ти и аз спекуланти вътре - ами той има повече от половината, а който плаща той кара влака нали така.
Затова да си беше хвърлил спекулантските амбиции в Севто и да беше си взел фарми. Не че нямаш и фарми, но ти си си въобразил че всяка сделка ще ти е "удар" за "пенсионния фонд" Е добре, но сега ще си недовлен от Донев, ще ти е кофти впечатлението, няма как да не е.Хубаво е да ти понабият малко канчето, и се радвай от урока който ти се дава, че не е задължително да си център на вселената
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеНяма нужда от къси в случая, ако ме разбираш правилно.
Какво мислиш за обяснението на ОД за проекторешението на ОС да се купува при цена 1 лв.?
Коментар
Коментар