Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЗа какъв период е прогнозата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеНикога не е късно да накажеш глупавите купувачи с едни къси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеХахаха, тук няма да има спирачка до 4,50
Лично мнение е, или по-скоро лично желание
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениенапълно споделям първите две бележки. Явно няма за къде да се бърза да се пускат новите мощности, защото пазарът не го изисква. За Севтополис продължавам да подкрепям Донев, защото това е от интерес за акционерите на фармата в краткосрочен план.
Коментар
-
всеки си плете неговата кошница ,Ако му се е искало да купи още ,защо да го казва на нас ,Всеки иска евтинко да купи ,,Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеНапълно се съгласявам с Батя, dex и Graham по очевидните въпроси, които поставят. Ето и още малко от мен.
Г-н Донев не ме убеди и с уклончивите отговори на ключови въпроси - дали би купувал още акции и дали не е притеснителен нарастващият дълг на компанията. На първия отговаря на въпрос с въпрос, а на втория на практика няма отговор. Казва защо е нараснал дълга, но не дали е притеснителен. Аргументът за обратно изкупуване до лев също не го приемам. Ако е толкова убеден в акцията, защо 1 лв., а не смешните 2 лв. например?
Въобще има неща в това интервю, над които човек наистина трябва да се замисли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеИнтервюто е добро, но аз съм неприятно изненадан поне от 3-4 отговора. Впечатлението ми от личността Огнян Донев също се влошава
Първо - не е искрен за пуска на новия завод. Аргумента "не го пускаме защото времето е студено" е несериозен, до степен смешен. Втори финт по същия въпрос е да твърди че плана бил да се пусне полугодието на 2013 г. Защото тогава се съобщи срок - Октомври 2012 г.?
Второ - "Новият завод до голяма степен ще замени съществуващите ни мощности." - опаа, излиза че няма да увеличаваме капацитет, а ще заменим стари мощности с нови. Признавам позитивите които носи това, но... главния позитив който се тиражираше - почти двойно увеличение на капацитета.... отича
Трето - глупави заплахи към акционерите в Севто в стил - приемайте квото ви се дава, щото мога и да ви фалирам и нищо да не получите!
Доста недостойно за позицията който заема!
Отделно си противоречи: уж сме "притежатели на незначително количество акции" , а ще нанесем големи щети: "като в същото време бъдат ощетени много други акционери". Доста плоско и тесногръдо!
Та като цяло съм разочарован от г-н Донев. Имах по-високо мнение и очаквания от него.
Като отявлен оптимист на БФБ, ще остана с надеждата в един бъдещ момент да опровергае сегашното ми недоволство и разочарование... дано!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеЩе видим къде какво и кога. Истината, че интервюто е прекрасна предпоставка за движения по позицията. А само с движения може да се правят пари. Пожелавам ви успех и печалби, а за всичко друго времето ще покаже.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеМ/B]. А повярвайте, когато шефа купува повече, това е много силен Buy сигнал
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеВъобще има неща в това интервю, над които човек наистина трябва да се замисли.
Коментар
Коментар