If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
т.е. остават около 10млн.бр или около 43млн.лв. - никак не са малко, жалко! Като сума са играчка за ПФ, но за ВФ са си голяма хапка... нищо нека резултатите летят, а цената рано или късно ще ги настигне!
Да ама не са онези 100 мил в началото. Освен това нали питаше за доверието, защо да не може да дойде !? какво беше това вф, че не се сещам в момента?! А 43 мил са по-малко от IPО на као преди 2006-7
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Е чак 7 лв много бързате 20% нагоре ще има голяма съпротива си мисля ако минем пакета преди това все пак доста голям обем минава. Да мине пакета пък тогава ще го мислим
да вкарам 50-100мил. в тази тази позиция, без да излиза някой голям, и цената да не скочи от 5 на 7 ?! даже малко ми се вижда
Ами ако не излизаха "ромите" с тези 100мил., което не е свързано с фундамента, така че е нещо временно, колко мислите че щеше да е вече цената? според мен над 7. Съответно и БФБто нямаше да пада ...
Е чак 7 лв много бързате 20% нагоре ще има голяма съпротива си мисля ако минем пакета преди това все пак доста голям обем минава. Да мине пакета пък тогава ще го мислим
И като го вземат..., шА Фръкнете ли...?!? )))))))))))))
Ами ако не излизаха "ромите" с тези 100мил., което не е свързано с фундамента, така че е нещо временно, колко мислите че щеше да е вече цената? според мен над 7. Съответно и БФБто нямаше да пада ...
т.е. остават около 10млн.бр или около 43млн.лв. - никак не са малко, жалко!
Като сума са играчка за ПФ, но за ВФ са си голяма хапка...
нищо нека резултатите летят, а цената рано или късно ще ги настигне!
Доста добра седмица от към оборот та да видим дали другата седмица ще вземат и остатъка от пакета.
т.е. остават около 10млн.бр или около 43млн.лв. - никак не са малко, жалко!
Като сума са играчка за ПФ, но за ВФ са си голяма хапка...
нищо нека резултатите летят, а цената рано или късно ще ги настигне!
Не ми се вярва, но ако стане така ще утроя позицията си, няма лошо
Струва ми се че продавача няма спешна работа, а и новите му брокери играят доста по-умно.
Ще видим..
... от новите брокери най-умния е чичо Оги ... поднесе им голям подарък с обратното изкупуване
Коментар