IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
    И аз съм ортак с чичо му на Тони с една десетка .
    Останаха още 7 милиона...
    Продължавайте...

Коментар

• И аз съм ортак с чичо му на Тони с една десетка .

Коментар

• Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение

.. т.е ние акционерите на Софарма индиректно купуваме с голяма премия акциите на Ромите ....

Ако бяхме в нормална държава, акционери могат да заведат дело с/у ръководство на компания за тези си действия.

имам ...и не разбирам този цирк, защото трябваше да се купува на 4.27, след като преди това ордера на Ромите бе до 4 лв ???
        Браво на чичо Оги ,вЕрно не очаквах да купи толкова акции на такава цена...
        Акционерите как ли се чувстват от цената на закупуване...

Ще поогледам и кой ПФ са влезнали на същата....като имат достатъчно на 2,-2,50 ....
        Сега проблема е какво ще ги правят........
        Време е за нова сбирка и нова директива...
        Имам предложение..
        ПартнИорите да продадат всички акции който не са от Фарма груп и да купят останалия пакет...
        Така е честно спрямо Чичо Оги..

Коментар

• Преди време ревахте да се изкупи собствен капитал с цел форсиране на цената сега пък ревете като магарета защо се прави това .... еййй нема угодия за тоя българин

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
            Софарма АД (Дружеството) информира, че на 6 декември 2017 изкупи обратно 3 061 292 собствени акции представляващи 2.271% от капитала на Дружеството, на обща стойност BGN 13 071 716.84 на БФБ – София АД, при средна цена BGN 4.27 лева.
            .. т.е ние акционерите на Софарма индиректно купуваме с голяма премия акциите на Ромите ....

Ако бяхме в нормална държава, акционери могат да заведат дело с/у ръководство на компания за тези си действия.

имам ...и не разбирам този цирк, защото трябваше да се купува на 4.27, след като преди това ордера на Ромите бе до 4 лв ???

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение

Някой да не се обърка и да тръгне да качва цената , че има още за продаване на ниската цена .
              Да , за да не ги обвинят в манипулации.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                На мен ми е интересно тези 100К на 4,30 кой ги е пуснал и с каква цел?
                Най-вероятно след приспадане на комисионите 0,01 ст. са достатъчна спекулативна печалба та затова е оферирал човека

Коментар

• Софарма АД (Дружеството) информира, че на 6 декември 2017 изкупи обратно 3 061 292 собствени акции представляващи 2.271% от капитала на Дружеството, на обща стойност BGN 13 071 716.84 на БФБ – София АД, при средна цена BGN 4.27 лева.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                    На мен ми е интересно тези 100К на 4,30 кой ги е пуснал и с каква цел?
                    Някой да не се обърка и да тръгне да качва цената , че има още за продаване на ниската цена .

Коментар

• На мен ми е интересно тези 100К на 4,30 кой ги е пуснал и с каква цел?
                      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение
                        Добре , в момента мача е :

0,17 хил. с/у 9.7 млн ....или предлагането е 57 пъти повече ...поправете ме ако бъркам, но ситуацията хич не е розава?
                        Вярно че изобщо не е розова ,но пък беше доста по-мрачна допреди месец,аз не вярвах че ще я докараме дори до това положение.Проблема е че дори до месец да свърши пакета,в последствие по пътя нагоре някои от взелите на това ниво ще започнат да спекулират може и със солидни пакетчета......тогава откъде гориво за ръст след като всички вече са си купили
                        Last edited by спекуланта; 07.12.2017, 13:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                          Софарма АД (Дружеството) информира, че от 1 до 5 декември 2017 изкупи обратно 924 732 собствени акции представляващи 0.686% от капитала на Дружеството, на обща стойност BGN 3 948 605.64 на БФБ – София АД, при средна цена BGN 4.27 лева.
                          Преди дни четох 1 интервю на Огнян Донев ,където обясняваше ,че 1 от големите проблеми на БФб е недоверието в мажоритарите и мениджмънта на част компаниите.
                          Може би с тези обратно изкупени акции е решил да даде 1 положителен пример на колегите си и да предложи на ОСА станалите традиционни тантиеми на изпълнителния директор и на СД следващата година да са под формата на акции на Софарма ?
                          По този начин още веднъж ще се потвърди съпричастността и вярата на висшия мениджмънт към добрите резултати на компанията.

Коментар

• Добре , в момента мача е :

0,17 хил. с/у 9.7 млн ....или предлагането е 57 пъти повече ...поправете ме ако бъркам, но ситуацията хич не е розава?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение

Не, два дни преди това подчертаваха ясно как продават - със сделки за 11 млн. акции на 4.27 лв.!
                              Всеки си има право на мнение, моето е това. И 100 удивителни да пишеш. Аз лично така мисля. Няма лошо всеки си вижда нещата под свой си ъгъл.
                              Last edited by pepe1234; 07.12.2017, 13:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Финито ще а скоро и мечките ще бъдат за масово трепане
                                Няма да ги трепите, мечки и бикове се возите в една лодка . Нужно е мирно съжителство, че иначе...

Коментар

Working...
                                X