IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vembata Разгледай мнение
    "Лошо" ни е на фармаджиите! Бързата работа срам за майстора ! От бързите тяги много изгоряха
    Ми не знам колко Ви е добре,ама виж колко акции се качиха за последния месец,само Вие ...нещо буксувате....
    Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Адмирации за добре обоснованите постове на БСЕтрейдър и Пончо относно казуса със Севто. Няма какво повече да добавя, мнението по въпроса съм го изразил.
      А тоя индивид дето разправя че ни набивали канчето там, пак не е в час горкия. Първо още сливането не е минало през КФН за да се види какво ще е окончателното съотношение на замяна и второ въобще не го святка че севто като цена е вързано за фармата и ако на нас там ни се набива канчето, още по-яко се набива на фармата.
      Абе кво да говорим, същия паляк дето твърдеше в темата за ИХЛБЛ че ми набивали канчето като ми продавали на 60-65 ст.
      тоя е идеален кандидат да си попълня игнор листа
      Тоя индивид който си мисли, че всичко тр. да се върти около собствения му интерес, пропуска факта, че когато стана брожението относно коеф. за сливането севто-сфарм цената беше 1,38... а завърването със сфарм е от ново време, но това не е важно разбира се, а е важно да се знае, че спекулата е до време и не може винаги да си пред пазара, веднъж и пазара ще наклати спекулантчетата. Затова се махнах оттам, защото го напълзяхте като мършояди с вечните претенции, станали сте неадекватни и жалки в собствената лакомия. Гледай да не се задавиш накрая. Игнор -листа си го набии където искаш, изобщо не ми пука., гледам да съм там където те няма
      Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
        Не щат да купуват,Генерале....
        Тука пак добре, във Варшава съвсем се ослушват, хем пълно с разбирачи и тук и там ОД да раздаде по една мостра на Трибестан-а, за по-голяма тяга на ракетата

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
          а е по-корекнто да осредниш данните и от предишните години когато фармата го е взела за за да не банкрутира. Така е според мен по-правилно да се гледа
          Ей този въпрос най-много ми допадна, говорим за модернизация и ударно разширяване на производство. Само като визуализиране на логиката - това което казваш малко звучи като - фармацевтична фирма дето 5 години харчи за R&D и дава лоши резултати и пазара оценява бизнеса й на 1 лев, на 5тата година открива лекарство срещу рака и оценката на фирмата отива на 100 лв, тогава някой те пита теб и ти ще му кажеш ли че не трябва да гледа последните 3-6-9 месеца, щото не било сериозно ами трябва да вземаш последните 5 години (1+1+1+1+100)/5 и ще кажеш че справедлива цена над 21 лв за този бизнес няма
          Кефи ме като логика!

Коментар

• "Лошо" ни е на фармаджиите! Бързата работа срам за майстора ! От бързите тяги много изгоряха

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
              Браво,Бобайко.натисни още малко,че ми трябва кеш...
              Не щат да купуват,Генерале....

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                Ами не е само последния отчет, последните 3-4 тримесечия са, след модернизацията. На мен ми изглежда логично инвестициите и увеличаването на капацитета положително да се отразят
                Отдавна си на пазара, за да знаеш, че една година не е показателна. Дори при екстраполирана за годината бомбастична EBITDA от близо 6,7 млн. , нормализиранатастойност за последните 5 години не дава основания за голяма оценка дори при 6,5х EV/EBITDA. Цената не надхвърля 1,40 на акция, така че е безмислено да се спори.
                А модернизацията е направена, за да може Фармата да прехвърли някое от производстват с голям маржин, предполагам.
                Сори на останалите за спама.

Коментар

• Адмирации за добре обоснованите постове на БСЕтрейдър и Пончо относно казуса със Севто. Няма какво повече да добавя, мнението по въпроса съм го изразил.
                  А тоя индивид дето разправя че ни набивали канчето там, пак не е в час горкия. Първо още сливането не е минало през КФН за да се види какво ще е окончателното съотношение на замяна и второ въобще не го святка че севто като цена е вързано за фармата и ако на нас там ни се набива канчето, още по-яко се набива на фармата.
                  Абе кво да говорим, същия паляк дето твърдеше в темата за ИХЛБЛ че ми набивали канчето като ми продавали на 60-65 ст.
                  тоя е идеален кандидат да си попълня игнор листа

Коментар

• Няма тяга, ракетата е на боксир. Тъжна гледка, Циолковски се върти в гроба
                    Не е препоръка.
                    Custodite sortem vestram

Коментар

Днес ,ако не направите поне едни 7-8%...срамота бе....уж сте ГОЛЯМА РАБОТА....пък.....

Слаба ракия сте,слабаааа...
                      Прав си ! Днес е слаба ракия. Не знам това интервю за да се продава ли беше пуснто или ...
                      Не е препоръка

Коментар

Днес ,ако не направите поне едни 7-8%...срамота бе....уж сте ГОЛЯМА РАБОТА....пък.....

П.С.Сруги позиции днес ръстат ,че пушек се вдига....Само тук скромничкоАре извадете кеша,не се стискайте.Така акция не се вдига...не става само с фундамент,иска се и париии
                        Браво,Бобайко.натисни още малко,че ми трябва кеш...
                        Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                          Ами не е само последния отчет, последните 3-4 тримесечия са, след модернизацията. На мен ми изглежда логично инвестициите и увеличаването на капацитета положително да се отразят
                          Мисълта ми беше за годишни отчети. Не е сериозно инвеститор да говори за тримесечие. Още веднъж доказва, че интереса в последните две-три тримесчеия е бил чисто спекулативен
                          Не е препоръка

Коментар

• Днес ,ако не направите поне едни 7-8%...срамота бе....уж сте ГОЛЯМА РАБОТА....пък.....

П.С.Сруги позиции днес ръстат ,че пушек се вдига....Само тук скромничкоАре извадете кеша,не се стискайте.Така акция не се вдига...не става само с фундамент,иска се и париии

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
                              Айде още един, който смята, че само неговите интереси трябва да са защитени. Тук сме за да правим пари. Като акционер в Софарма имам интерес да не се плаща скъпо за придобивки. Ти пък искаш обратното. Сори, но в случая не ти даваш парите. Комунизмът отдавна е само утопия.
                              Да така е ! Особенно като Севто зависи изцяло от Фармата във всяко едно отношение...
                              Но това вече е дискутирано....

Коментар

• Е то оставаше при сливанията да се защитават интересите на другите фирми за сметка на Софарма Стига бе.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X