IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

"София БТ" продава 57% на "Булгартабак Трейд ФЗЕ", Дубай на 28.04.2017 г. После на 16.06.2017 г. продава останалите 43% на "Благоевград БТ". От своя страна "Благоевград БТ" продава същите 43% на "Булгартабак Трейд ФЗЕ", Дубай в края на миналия месец.
    http://frognews.bg/obshtestvo/underg...rie-dubai.html
    Tия другари буквално ми прекопирват поста и даже една стинка хонорар не дават ....
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение

Кога има път към АВ, ще ти взема едно копие от п-продажбата, заради усилията ти Иначе, казусът за мен се и черпи като ми каза, че имотите изхожда от София БТ, то вече е продадено... Пак да питам: има ли някой официални данни колко е участието на БТХ в БЛАБТ.
      P. S. :Греъме, мерси!!
      Достатъчно е да напишеш цената тук
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

97,36
        Засега

Коментар

Кога има път към АВ, ще ти взема едно копие от п-продажбата, заради усилията ти Иначе, казусът за мен се и черпи като ми каза, че имотите изхожда от София БТ, то вече е продадено... Пак да питам: има ли някой официални данни колко е участието на БТХ в БЛАБТ.
          97,36

Коментар

В ТР не намерих документи касаещи апорт. Няма доклади на оценители за стойността на имотите, нищо не пише и в учредителния акт за имоти Капиталът е внесен кеш в ПИБ - 1 000 000 лева.Интересното е че в имотния регистър прехвърлянето на имотите е чрез покупко - продажба
            Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• В ТР не намерих документи касаещи апорт. Няма доклади на оценители за стойността на имотите, нищо не пише и в учредителния акт за имоти Капиталът е внесен кеш в ПИБ - 1 000 000 лева.Интересното е че в имотния регистър прехвърлянето на имотите е чрез покупко - продажба
              Life won't wait for you.

Коментар

Греъм, ако прехвърлянето на имотите е било от София БТ, то и насрещното благо следва да е отишло в София БТ, а не - в БХ .. София БТ май вече е продадено на БЛБТ.. к'ви 5 лева?
                Може и да бъркам..
                Не е препоръка!
                "София БТ" продава 57% на "Булгартабак Трейд ФЗЕ", Дубай на 28.04.2017 г. После на 16.06.2017 г. продава останалите 43% на "Благоевград БТ". От своя страна "Благоевград БТ" продава същите 43% на "Булгартабак Трейд ФЗЕ", Дубай в края на миналия месец.
                Life won't wait for you.

Коментар

Едни 60 млн. биха ви били в плюс ми се струва, все пак е към 8 и нещо на акция Но сделките едва ли са на цена различна от номинала
                  Греъм, ако прехвърлянето на имотите е било от София БТ, то и насрещното благо следва да е отишло в София БТ, а не - в БХ .. София БТ май вече е продадено на БЛБТ.. к'ви 5 лева?
                  Може и да бъркам..
                  Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Споко бре, тук положението е куче марка - в смисъл, това е еквивалент на нещо лошо в съзнанието ни в момента, но оригиналната версия е всъщност за нещо много качествено Или пък мълчаливото съгласие, както е останало в нашия много умен народ (мълчанието е знак на съгласие), ама в родното право нямаме мълчаливо съгласие, а мълчалив отказ и те така.
                    Та и тук е подобно, поне в моята глава - всички викат, че акцията била куче марка, а аз знам, че това е нещо хубаво, но ще видим, може пък на мен да са ми разбъркани чакрите от лятното слънце...
                    Едни 60 млн. биха ви били в плюс ми се струва, все пак е към 8 и нещо на акция Но сделките едва ли са на цена различна от номинала
                    Life won't wait for you.

Коментар

Цените са в анекси ..... които разира се не са приложени А в имотен регистър може и да ги няма защото се продават дяловете в капитала на "СфБт" .Последното прехвърляне там евентуално би било от "София БТ" към "СфБт" заради апорта.
                      Aпротът трябва да е вписан.. Дори със анекси - следва да се знае, че Анексът си е Договор и за него си важат същите правила.
                      Да почнат да публикуват само заглавието на договора и страните ..
                      Не е препоръка!

Коментар

Meрси! Аз, от бързите справки, които направих, не открих конкретни суми и срокове, но не съм гледал в Имотен р-р, защото като зная Кой ги прехвърля...
                        Нe e препоръка за търговия с ЦК!
                        Споко бре, тук положението е куче марка - в смисъл, това е еквивалент на нещо лошо в съзнанието ни в момента, но оригиналната версия е всъщност за нещо много качествено Или пък мълчаливото съгласие, както е останало в нашия много умен народ (мълчанието е знак на съгласие), ама в родното право нямаме мълчаливо съгласие, а мълчалив отказ и те така.
                        Та и тук е подобно, поне в моята глава - всички викат, че акцията била куче марка, а аз знам, че това е нещо хубаво, но ще видим, може пък на мен да са ми разбъркани чакрите от лятното слънце...
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Meрси! Аз, от бързите справки, които направих, не открих конкретни суми и срокове, но не съм гледал в Имотен р-р, защото като зная Кой ги прехвърля...
                          Цените са в анекси ..... които разира се не са приложени А в имотен регистър може и да ги няма защото се продават дяловете в капитала на "СфБт" .Последното прехвърляне там евентуално би било от "София БТ" към "СфБт" заради апорта.
                          Life won't wait for you.

Коментар

Всеки от акциoнерите си задава тоя въпрос ама засега няма как да получат отговор
                            Last edited by onakilev; 08.08.2017, 13:03.

Коментар

• Между другото това "СфБт"ЕООД вече е извън групата и е 100% на офшорката.
                              Life won't wait for you.

Коментар

Извинете ме, не съм следил позицията скоро, но сега не откривам в ТР и в x3 колко точно пари са получени за имотите, стрували 61 мил., съответно - за дружеството СФ-БТ, колко и кога ще се платят за марките, отделно от бизнеса в Би Херцеговина и колко и кога за София БТ и за Плевен? Бих още ли има ~90% от Блабт?
                                Мерси!
                                Всеки от акциoнерите си задава тоя въпрос ама засега няма как да получат отговор
                                Last edited by B.Graham; 08.08.2017, 11:46.
                                Life won't wait for you.

Коментар

X