Първоначално изпратено от 4f4
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булгартабак (BTH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Казваш че Блабт и София БТ не притежават марки за цигари така ли а БТХ не притежава разпространителя ЕЛД ,така ли ..?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
Добре, разбирам че не си наясно! Ще ти разясня малко!
През второто тримесечие Булгартабак и Благоевград продават на БАТ, съответно търговските марки за цигари /Булгартабак/ и ЕЛД /Благоевград/! Продажбата на марките за цигари е за 42 млн. лв.!
Мислех че си ноясно за тези сделки и исках ако може да ми разясниш защо Булгартабак ще продаде търговските си марки за тази цена!
Коментар
-
Добре, разбирам че не си наясно! Ще ти разясня малко!
През второто тримесечие Булгартабак и Благоевград продават на БАТ, съответно търговските марки за цигари /Булгартабак/ и ЕЛД /Благоевград/! Продажбата на марките за цигари е за 42 млн. лв.!
Мислех че си ноясно за тези сделки и исках ако може да ми разясниш защо Булгартабак ще продаде търговските си марки за тази цена!
Коментар
-
Говориме за 200 милиона..?
НалЕ...
Коментар
-
Е добре де, дивидент хубаво чакаш, ама 42 млн. лв. за марките, какво е мнението ти за тази сделка?
НалЕ...
Коментар
-
За да могат да ги раздадат като дивидент на такива като мен а такива като теб кибици да питат....
Аз чакам над 2 к като дивидент , ти какво чакаш ,Василев да ти подхвърли Кокалче ли...
Коментар
-
Е кажи тогава защо са продали марките за 42 млн. лв.
Аз чакам над 2 к като дивидент , ти какво чакаш ,Василев да ти подхвърли Кокалче ли...
Коментар
-
Не гледам а чета...
Я каже за балансирания фонд който променя софикс по негово усмотрение ,ама как те ритна Василев като стана неудобен....
рев ...
Коментар
-
Хахахаха, ти отчети не гледаш ли?
Я каже за балансирания фонд който променя софикс по негово усмотрение ,ама как те ритна Василев като стана неудобен....
рев ...
Коментар
-
За колко?
Пусни го като информация от отчета....
Коментар
-
Абе Монти, Булгартабак защо продаде марките за 42 млн. лв., а?
Пусни го като информация от отчета....
Коментар
-
Разбира се че ще ги изтегли ..скоро и тях.
Не е препоръка..
що ще прави БТХ освен да се самозакрие в даден момент ,като всичко е БлаБТ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеУвеличение на активите има и при контролираното от ДПС депутата Делян Пеевски "Благоевград-БТ", като това може да се обясни с прехвърлянето към него на още пакети акции от свързаните "Табак маркет" и "Експрес логистика и дистрибуция", както и местенето на разични сгради между дружествата. В края на май цигареният холдинг обяви, че планира да прехвърли под шапката на благоевградското дружество "София БТ" и "Плевен БТ". Това би насочило над 110 млн.лв кеш към компанията майка "Булгартабак холдинг", които собственикът би могъл да изтегли. Отделно е и печалбата от продажбата на цигарените марки на British American Tobacco и дистрибутора ЕЛД срещу 105 млн. евро.
(Капитал 100- Най-големите компании в България 2017)
Не е препоръка..
що ще прави БТХ освен да се самозакрие в даден момент ,като всичко е БлаБТ.
Коментар
-
Увеличение на активите има и при контролираното от ДПС депутата Делян Пеевски "Благоевград-БТ", като това може да се обясни с прехвърлянето към него на още пакети акции от свързаните "Табак маркет" и "Експрес логистика и дистрибуция", както и местенето на разични сгради между дружествата. В края на май цигареният холдинг обяви, че планира да прехвърли под шапката на благоевградското дружество "София БТ" и "Плевен БТ". Това би насочило над 110 млн.лв кеш към компанията майка "Булгартабак холдинг", които собственикът би могъл да изтегли. Отделно е и печалбата от продажбата на цигарените марки на British American Tobacco и дистрибутора ЕЛД срещу 105 млн. евро.
(Капитал 100- Най-големите компании в България 2017)
Коментар
Коментар