Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булгартабак (BTH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
Добре, досега чакахме 200 милки от марките и ЕЛД, оказа се, че се стопиха до 40 мил., сега чакаме 100 милки от незнам си какво....... Чакайте, стискайте и се молетеКак ги броиш 40?
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Джони това не го пишеш сериозно....
В следващия отчет на БТХ забравяш онези 100 и кусур милиона кеш от София БТ и Плевен БТ. който са минали на 31 юли
който ще бъдат дадени като следващ дивидент...от 15-20 лв...
Не е препоръка...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
След поредния дивидент, сухото може и по-малко от 43 милки да е
Не е препоръка.......
Коментар
-
И то след тези продажби и очаквания, нет профит от 43 милки. Съжалявам наистина да ви го кажа, ама миноритарите май няма да се облажат. А има още две тримесечия и тези 43 милиона не знам колко ще останат.
В следващия отчет на БТХ забравяш онези 100 и кусур милиона кеш от София БТ и Плевен БТ. който са минали на 31 юли
който ще бъдат дадени като следващ дивидент...от 15-20 лв...
Не е препоръка...
Коментар
-
И то след тези продажби и очаквания, нет профит от 43 милки. Съжалявам наистина да ви го кажа, ама миноритарите май няма да се облажат. А има още две тримесечия и тези 43 милиона не знам колко ще останат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Само 135 !!!
Само!
Коментар
-
Повечето Корифеи в бранша казват че 200 милионна била добра цена ,ако смятат че е бил приватизиран за толкова....?
А колко струват ще си каже Шиши тези дни в конс...
Всичко е направено БлаБТ да купи с тези пари София БТ и Плевен БТ и телевизорите...
Важното е утре да видим поне 150-160 милиона сухи в БТХ...ако не ги видим тогава ще съсеседваме...
Само!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
Хм, но в крайна сметка в отчета на индивидуална база, ясно е посочена сделката, при която виждаме продажба на марките през второто тремесечие за 42 млн. лв. Цената е толкова ниска, че чак е глупаво!
Има вписване за ЕЛД в ТР -т.е. има и финализиране на сделката.
За марките нищо повече не е казано - т.е дали и колко от тях са продадени съгласно договора за продажба, не е ясно.
Чакаме консолидирания..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение42 млн. са за марките, които са на БТХ. Останалото е за ЕЛД и би следвало да се тълкува или след консолидирания или сле Q3. Така си мисля аз. Важното е какво ще прави с парите щото Монти трябва да черпи ...... и Грую ......
Коментар
-
Хм, но в крайна сметка в отчета на индивидуална база, ясно е посочена сделката, при която виждаме продажба на марките през второто тремесечие за 42 млн. лв. Цената е толкова ниска, че чак е глупаво!Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Хм, но в крайна сметка в отчета на индивидуална база, ясно е посочена сделката, при която виждаме продажба на марките през второто тремесечие за 42 млн. лв. Цената е толкова ниска, че чак е глупаво!
А колко струват ще си каже Шиши тези дни в конс...
Всичко е направено БлаБТ да купи с тези пари София БТ и Плевен БТ и телевизорите...
Важното е утре да видим поне 150-160 милиона сухи в БТХ...ако не ги видим тогава ще съсеседваме...
Коментар
-
След няколко дни ще дойде конс. отчета на БТХ и ще се види истината....или ще излезат доста неща наяве.
Но в днешния спор нито продадох в Хим нито купих в БТХ ,сантимента на участниците почва да се променя....по малко.
Коментар
-
Е вече е ясно че ме бъркаш с някой, Корпоративна и табаците, не съм аз! Може и подобен ник да е бил! Не съжалявай за дадени съвети, все пак си ги дал на някой, който е имал нужда от тях!
Но в днешния спор нито продадох в Хим нито купих в БТХ ,сантимента на участниците почва да се променя....по малко.
Коментар
Коментар