IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Джони ще им докараш на хората инфаркт ... Как ги броиш 40?
    Толкова е нетната печалба след всичките тези продажби и обезкървяване на дружеството.

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение

Добре, досега чакахме 200 милки от марките и ЕЛД, оказа се, че се стопиха до 40 мил., сега чакаме 100 милки от незнам си какво....... Чакайте, стискайте и се молете
      Джони ще им докараш на хората инфаркт ... Как ги броиш 40?
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Джони това не го пишеш сериозно....
        В следващия отчет на БТХ забравяш онези 100 и кусур милиона кеш от София БТ и Плевен БТ. който са минали на 31 юли
        който ще бъдат дадени като следващ дивидент...от 15-20 лв...
        Не е препоръка...
        Добре, досега чакахме 200 милки от марките и ЕЛД, оказа се, че се стопиха до 40 мил., сега чакаме 100 милки от незнам си какво....... Чакайте, стискайте и се молете

Коментар

• Вземанията са се увеличили с почти 60 млн. .... да не се окаже, че са продали малкото СфБт на балансова стойност а не на номинал на дяловете ....
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение

След поредния дивидент, сухото може и по-малко от 43 милки да е
            Шиши е нагласил работата , дивидент 5,8 ,втори дивидент 15-25 лв ,трети дивидент 25-28 лв след покупко продажбата на Блабт на Аврам бакалина от Тамбукту наречен шиши и закриване на БТХ ...от 5-15 лв ликвидационен дял.на разни почивни станции и сградата на холдинга т.н..
            Не е препоръка.......

Коментар

И то след тези продажби и очаквания, нет профит от 43 милки. Съжалявам наистина да ви го кажа, ама миноритарите май няма да се облажат. А има още две тримесечия и тези 43 милиона не знам колко ще останат.
              Джони това не го пишеш сериозно....
              В следващия отчет на БТХ забравяш онези 100 и кусур милиона кеш от София БТ и Плевен БТ. който са минали на 31 юли
              който ще бъдат дадени като следващ дивидент...от 15-20 лв...
              Не е препоръка...

Коментар

И то след тези продажби и очаквания, нет профит от 43 милки. Съжалявам наистина да ви го кажа, ама миноритарите май няма да се облажат. А има още две тримесечия и тези 43 милиона не знам колко ще останат.
                След поредния дивидент, сухото може и по-малко от 43 милки да е

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение

Само 135 !!!
                  Само!

Коментар

Повечето Корифеи в бранша казват че 200 милионна била добра цена ,ако смятат че е бил приватизиран за толкова....?
                    А колко струват ще си каже Шиши тези дни в конс...
                    Всичко е направено БлаБТ да купи с тези пари София БТ и Плевен БТ и телевизорите...
                    Важното е утре да видим поне 150-160 милиона сухи в БТХ...ако не ги видим тогава ще съсеседваме...
                    Само 135 !!!
                    Само!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение

Хм, но в крайна сметка в отчета на индивидуална база, ясно е посочена сделката, при която виждаме продажба на марките през второто тремесечие за 42 млн. лв. Цената е толкова ниска, че чак е глупаво!
                      В отчета на индивидуална е посочено единствено постигнатата договореност за продажбата на марките и ЕЛД.
                      Има вписване за ЕЛД в ТР -т.е. има и финализиране на сделката.
                      За марките нищо повече не е казано - т.е дали и колко от тях са продадени съгласно договора за продажба, не е ясно.
                      Чакаме консолидирания..

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                        42 млн. са за марките, които са на БТХ. Останалото е за ЕЛД и би следвало да се тълкува или след консолидирания или сле Q3. Така си мисля аз. Важното е какво ще прави с парите щото Монти трябва да черпи ...... и Грую ......
                        Мисля ,че срещнах някъде че са вписали в ТР собствеността на БлаБТ ,върху СофияБТ и Плевен БТ...

Коментар

Хм, но в крайна сметка в отчета на индивидуална база, ясно е посочена сделката, при която виждаме продажба на марките през второто тремесечие за 42 млн. лв. Цената е толкова ниска, че чак е глупаво!
                          42 млн. са за марките, които са на БТХ. Останалото е за ЕЛД и би следвало да се тълкува или след консолидирания или сле Q3. Така си мисля аз. Важното е какво ще прави с парите щото Монти трябва да черпи ...... и Грую ......
                          Life won't wait for you.

Коментар

Повечето Корифеи в бранша казват че 200 милионна била добра цена ,ако смятат че е бил приватизиран за толкова....?
                            А колко струват ще си каже Шиши тези дни в конс...
                            Всичко е направено БлаБТ да купи с тези пари София БТ и Плевен БТ и телевизорите...
                            Важното е утре да видим поне 150-160 милиона сухи в БТХ...ако не ги видим тогава ще съсеседваме...

Коментар

След няколко дни ще дойде конс. отчета на БТХ и ще се види истината....или ще излезат доста неща наяве.
                              Но в днешния спор нито продадох в Хим нито купих в БТХ ,сантимента на участниците почва да се променя....по малко.

Коментар

Е вече е ясно че ме бъркаш с някой, Корпоративна и табаците, не съм аз! Може и подобен ник да е бил! Не съжалявай за дадени съвети, все пак си ги дал на някой, който е имал нужда от тях!
                                След няколко дни ще дойде конс. отчета на БТХ и ще се види истината....или ще излезат доста неща наяве.
                                Но в днешния спор нито продадох в Хим нито купих в БТХ ,сантимента на участниците почва да се променя....по малко.

Коментар

Working...
                                X