IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение

От Инвестор.бг
    дружество Булгартабак :

Събития, влияещи върху цената
    Дивидент 30.07.2015 4.2 лв
    Дивидент 31.05.2013 9.4627 лв
    Дивидент 23.06.2011 7.19177 лв
    Дивидент 07.07.2010 0.31239 лв
    Дивидент 11.12.2009 5.42945 лв
    Дивидент 29.06.2009 3.59757 лв
    Дивидент 26.06.2008 0.8 лв
    Дивидент 28.06.2007 2.63 лв
    Дивидент 29.06.2006 0.7549 лв
    Дивидент 05.05.2005 0.4896 лв
    Дивидент 29.06.2004 0.398 лв
    Дивидент 10.07.2003 1.4008 лв
    Дивидент 08.07.2002 1.1313 лв
    Ей,Вале,ти направо обяви терца-майорна...
    Верно,че имаше нещо такова,бях забравил...
    http://www.investor.bg/dividenti/71/...ding-ad-91747/

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
      Енерго-Про Продажби през 2016 дадоха 2 пъти дивидент, но те тогава вече не бяха публични.
      От Инвестор.бг
      дружество Булгартабак :

Събития, влияещи върху цената
      Дивидент 30.07.2015 4.2 лв
      Дивидент 31.05.2013 9.4627 лв
      Дивидент 23.06.2011 7.19177 лв
      Дивидент 07.07.2010 0.31239 лв
      Дивидент 11.12.2009 5.42945 лв
      Дивидент 29.06.2009 3.59757 лв
      Дивидент 26.06.2008 0.8 лв
      Дивидент 28.06.2007 2.63 лв
      Дивидент 29.06.2006 0.7549 лв
      Дивидент 05.05.2005 0.4896 лв
      Дивидент 29.06.2004 0.398 лв
      Дивидент 10.07.2003 1.4008 лв
      Дивидент 08.07.2002 1.1313 лв

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
        Шиши мисли за Вас и Вашите ПАРИ

На 99,9% съм сигурен , че точно тази промяна не е от негово величество Шишишашмата инициирана!

Коментар

• Енерго-Про Продажби през 2016 дадоха 2 пъти дивидент, но те тогава вече не бяха публични.

Коментар

• Шиши мисли за Вас и Вашите ПАРИ
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
              Повдигал съм го въпроса и ми отговориха , че точно закона не го позволява , но факт че и се сложи на масата и на път да се реши!
              "Нужда закон отменя" ....
              Life won't wait for you.

Коментар

• Повдигал съм го въпроса и ми отговориха , че точно закона не го позволява , но факт че и се сложи на масата и на път да се реши!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                  Що за въпрос , -именно закона за сега не го позволава да разпределиш нещо не отчетено и одитирано ГОДИШНО.
                  Одитираш го годишно на ОСА през юни например.Заделяш резерви според изискваниятя на закона и разпределяш дивиденти.А после през октовмри - ноември защото имаш много разпределена пречалба от минали години не можеш да дадеш дивидент, въпреки, че годишно си отчел и одитирал и заделил резерви в същата година...... По п-п не е нарушение на закона .... амо щом никой не го е правил, може и да е .... Важното е че вече е изрично уреден тоя въпрос.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Що за въпрос , -именно закона за сега не го позволава да разпределиш нещо не отчетено и одитирано ГОДИШНО.

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение

Извинявам се за въпроса, но в момента пречи ли нещо на компания да раздава 6 месечни дивиденти, ако има такова желание? В смисъл такъв, пише ли го в закона че дивиденти се изплащат само един път в годината?
                      Не знам да е забранено. Но никой не го е правил.Или поне аз не знам.
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Прав си, но е факт и че оттук нататък само Кингс табако са БГ производители на цигари. БТ холдинг ще произвежда на ишлеме. Буквално си е ликвидация. Но преди време по темата за ПИБ стигнахме до едно мнение, че парите не миришат Определено дивидентната доходност е много добра.Определено има очаквания за много по-голям дивидент до края на годината, като промяната за 6-мес. дивиденти си мисля, че е точно заради БТ. М/у другото едно много добра промяна, която горещо подкрепям...... но БТ ще бъде всичко друго но не и производител на цигари ..... Няма лошо де, важното е да се правят пари. А и това е единствената тръпка това лято ..... колко ще отпусне Шиши? Дано да е повече .... после в Кръчмата .....
                        Извинявам се за въпроса, но в момента пречи ли нещо на компания да раздава 6 месечни дивиденти, ако има такова желание? В смисъл такъв, пише ли го в закона че дивиденти се изплащат само един път в годината?

Коментар

• Дано е така..И къде са приходите от Русия..И как така произвеждат,а ще възтановяват марките..Сега на кой са..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            Руските марки отдавна не са на БТХ-те са си руски още от 90те години..Прелицензирани са там..Грешка на БТХ..И тук ШАНСА Е КАТО НА РУЛЕТКАТА ЧЕТНО НЕ ЧЕТНО- 50НА 50..
                            „Булгартабак Холдинг“ готви първите пратки цигари „Стюардеса“, „Родопи“, ВТ и „Опал“ за продажба в Русия, съобщи за вестник „Известия“ шефът на Асоциацията на производителите от тютюневата промишленост „Табакпром“ Андрей Межонов. Цигарите няма да бъдат произведени в България, а в цигарена фабрика в Брянска област.

В средата на януари „Булгартабак Холдинг“, чийто мажоритарен акционер е австрийската BT Invest GmbH – дъщерна компания на „ВТБ Капитал“, е подал заявка в Роспатент за ексклузивни права за използването на търговската марка „Родопи“. Регистрация за останалите брандове на компанията вече е получена, обясни патентният представител на „Булгартабак Холдинг“ в Русия Елена Гаврилова.

„Става дума за възстановяване на правата на компанията върху нейните исторически брандове. Това е голяма заявка за навлизане на руския пазар“, каза Гаврилова.

Генералният директор на цигарената фабрика в Брянска област Игор Моисеев съобщи за „Известия“, че неговата фабрика наистина произвежда цигари за „Булгартабак Холдинг“. „Ние изпълняваме ролята на производствена площадка, технологията, суровината и дори оборудването са предоставени от българската компания“, каза Моисеев.

http://www.banker.bg/upravlenie-i-bi...igari-v-rusiia

Коментар

• Чел съм преди много години, че са пропуснали да ги прелицензират и са го направили руски фирми..Имаха съвместна фабрика, но фалира и там може да се съдят,,

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                Руските марки отдавна не са на БТХ-те са си руски още от 90те години..Прелицензирани са там..Грешка на БТХ..И тук ШАНСА Е КАТО НА РУЛЕТКАТА ЧЕТНО НЕ ЧЕТНО- 50НА 50..
                                Мисля,че все още си се съдят с руснаците,ама за марки ли,имоти ли...,не съм много сигурен...Но никакъв не е проблема човек да провери,някъде из отчета си го пише ,ама не знам,защо не му обърнах по-сериозно внимание....

Коментар

Working...
                                X