IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Извинете ме, не съм следил позицията скоро, но сега не откривам в ТР и в x3 колко точно пари са получени за имотите, стрували 61 мил., съответно - за дружеството СФ-БТ, колко и кога ще се платят за марките, отделно от бизнеса в Би Херцеговина и колко и кога за София БТ и за Плевен? Бих още ли има ~90% от Блабт?
    Мерси!
    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Това горното да се разбира в смисъл, че Грую ви е казал, че на Пеевски спешно му трябват пари а не че на Грую спешно му трябват пари ....

Коментар

Това горното да се разбира в смисъл, че Грую ви е казал, че на Пеевски спешно му трябват пари а не че на Грую спешно му трябват пари ....

Грую не би отказал много кинти...Пие качествени питиета кът смок...Гледа три жени и 4 баби... Радост и мъка....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Дано всички да излезнете на печалба от позицията !
          Има основание за това - нали 100 млн кеш са в майката ...?
          Успех !
          По п-п 40 млн. са сега и тея 100 млн. ще влязат в Q3 ...... Та значи тогава би следвало да има поне 140 млн. кеш .....
          Life won't wait for you.

Коментар

През Юрий Гагарин е по-дълго времево .... а пък Грую ви е написал, че спешно му трябват пари .....
            Life won't wait for you.

Коментар

• Дано всички да излезнете на печалба от позицията !
              Има основание за това - нали 100 млн кеш са в майката ...?
              Успех !

Коментар

• През Юрий Гагарин е по-дълго времево .... а пък Грую ви е написал, че спешно му трябват пари .....
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Ако е в остра нужда от пари защо примерно Гагарин не разпредели дивидент има и доста неразпределена печалба,а купува имотчета....печатници и т.н.
                  Спокойно де, всяко нещо с времето си - може да реши да прехвърли техномаркет на Гагарин, знам ли Затова и давам шанс да се случи лошата прогноза, но засега не виждам подобни изгледи на хоризонта. Все пак съм с малък пакет тук и нямам проблем с движение в която и да е посока, но предпочитам да е нагоре
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    Чиче, без да съм клакьор на корпулентния лидер в сянка на държавата ни, но понеже явно не си чел по темата, да ти кажа каква е играта. Шиши е в остра нужда от чисти пари, затова концентрира всичко в БЛАБТ, а оттам се източва кеша към БТХ, който си прибира под формата на дивиденти. Това е добрата версия, Лошата е - ами ти си я описал. Коя ще се случи - ще видим, залагам 95/5, че ще е първата, но с Шиши никога не може да си сигурен.

П.С. По твоята работа едва ли ще има раздвижване преди ноември - ай да почерпиш
                    Ако е в остра нужда от пари защо примерно Гагарин не разпредели дивидент има и доста неразпределена печалба,а купува имотчета....печатници и т.н.

Коментар

• Чиче, без да съм клакьор на корпулентния лидер в сянка на държавата ни, но понеже явно не си чел по темата, да ти кажа каква е играта. Шиши е в остра нужда от чисти пари, затова концентрира всичко в БЛАБТ, а оттам се източва кеша към БТХ, който си прибира под формата на дивиденти. Това е добрата версия, Лошата е - ами ти си я описал. Коя ще се случи - ще видим, залагам 95/5, че ще е първата, но с Шиши никога не може да си сигурен.

П.С. По твоята работа едва ли ще има раздвижване преди ноември - ай да почерпиш
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Още по-лошо....
                        Значи никакви регулации не го ловят....От публичното в непубличното и от там в джоба на свинята....

пп Спомняйте си БОРОСПОРТ и мислете за БЛБТ....
                        Пфу, да си ги носят в ....
                        Прехвърлянето е възмездно и в майката ще влязат малко над 100 млн.лв.
                        А и БЛБТ е 99 % собственост на БТХ.
                        Въпроса е какви ще бъдат следващите им действия ???

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          Чиче,само БТХ е публично...
                          Още по-лошо....
                          Значи никакви регулации не го ловят....От публичното в непубличното и от там в джоба на свинята....

пп Спомняйте си БОРОСПОРТ и мислете за БЛБТ....
                          Пфу, да си ги носят в ....

Коментар

• Чиче,само БТХ е публично...

Коментар

• Не разбирам....
                              Шиши прехвърлил активи от ПУБЛИЧНО дружество към друго публично дружество.....
                              Това означава, че едното се обезценява, а другото получава активи.....
                              Добре, но ако аз имам акции в първото, а не знам за тези действия на собственика, не означава ли , че моите акции ще избълбукат а на определени хора, които са знаели за сделката ще се увеличат чувствително....

Нямам акции от свинефермата, но си мисля, че КФН не трябва да разреши прехвърлянето....

Коментар

• УВЕДОМЛЕНИЕ ЗА прехвърляне на акции от капитала на „София БТ“ АД и Плевен - БТ“ ЕАД собственост на „Булгартабак Холдинг“ АД на дъщерно дружество. На 31-ви Юли 2017г. в Централния Депозитар, беше регистрирано прехвърляне на притежавани от „Булгартабак Холдинг“ АД акции в капитала на дъщерни дружества както следва: 1. 1.194.850 акции, представляващи 98,19% от капитала на дъщерното дружество „София – БТ“ АД 2. 425.168 акции представляващи 100,00% от капитала на дъщерното дружество „Плевен – БТ“. Акциите са прехвърлени на дъщерното дружество „Благоевград – БТ“ АД.

infostock.bg

Коментар

Working...
                                X