Пичове, няма аз да ви пиша домашното... казах ви, че заставам с пари зад думите си и като сте толкова сигурни във вашите - не виждам защо не се възползвате.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеАко няма търгово, вливане и т.н. никой не печели
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
Добре де, хайде приеми баса и да почнем да действаме... иначе просто си говорим. Аз заставам с действия зад думите си, ти само говориш
Кажи кой печели, ако няма търгово в следващите, например, два месеца?
П.П. На последния въпрос си отговорил вече.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от fantasy_gtКак мислиш, дали числото 1,48 не е всъщност максимума, който може да очакваш.
Горното не е анализ или препоръка за търговия. Използвах споменатата от Mr Profit цена от 1,48 лева само, за да демонстрирам несъстоятелността на описаната от него логика.
Keep going ...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениече цената на търговото няма да е под 1.48, другото е само в определени случаи
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеСтоя зад думите си... за един бас пред нотариус навит ли си?
За второто съм съгласен да съм насрещна страна, ако колегата не се навие.
И още, ако наистина вярваш в това, че сакралното число 1,48 лв има някакво отношение към бъдеща цена на търгово или вливане, то имай предвид че от датата на увеличението на капитала (с одобрен проспект от КФН) досега дружеството постояанно се декапитализира, т.е. работи на загуба както на консолидирана, така и на неконсолидирана основа. Как мислиш, дали числото 1,48 не е всъщност максимума, който може да очакваш.
Горното не е анализ или препоръка за търговия. Използвах споменатата от Mr Profit цена от 1,48 лева само, за да демонстрирам несъстоятелността на описаната от него логика.
- 6 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениепак не си си написал домашното, а и пазарът ясно показа кое е правилното... забравяш емисионна цена от увеличение на капитала 1.48
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
един жокер от мен... при всички положения цената, която Софарма ще плати за Доверие няма да е под 1.48 лв. Всичко надолу ти е безрискова печалба и затова така се изстреляхме. От тук нататък сам си намери другите жокери
Другият вариант за такъв минимум е тримесечната средна цена, но това се манипулира изключително лесно с прехвърлянето на по-голям пакет акции
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BB50
Не е точно така. В единия случай делиш с миноритарни акционери, а в другия случай прибираш всичко за себе си.Keep going ...
Коментар
�
Коментар