Първоначално изпратено от vale1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеПодобряване на основния компонент от брой сделки за влизане в Софикс е първото, което ми идва на ум, но си признавам, че това ми е в главата и е по-вероятно да виждам това, което искам да видяLast edited by znae6t; 22.12.2016, 14:57.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеЗащо изключваш възможността да не са тяхни пак? Ти ли беше?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеНякой обаче с големи айсберги им измъкна 50-ина К акции
Коментар
-
Вчерашния +днешния ~= 903хил. = на притежаваните от Софтрейда , но може и да са на други !
Рожденникът ще знае !
ДА Е ЖИВ ДА СТОТИ И ЗДРАВ ДА ПРОДЪЛЖИ !
дА ПОСТИГА ЦЕЛИТЕ СИ - И ДА ГИ СПОДЕЛЯ СПРАВЕДЛИВО !
ЗЕР ЕДНИЧЪК НИ Е ТОЙ , ДЕ НИ ТЪЙ СЪБИРА ! - ...еее , по нявгаш и прибира,
ама ПРОСТО да муй туй що вързали сме му кУсур !
Коментар
-
На мен ми се въртят други неща - болници, доверие, софарма, поръчка за над 1.2 млрд. лв., за която стана ясно преди дни... Навързахте ли нещата? Чичо Оги си е направил сметката, ей... Самият той през уикенда каза в интервю за БТВ, че има интерес към тази поръчка. Нормално, нали?
Не е препоръка за нищо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеЩе ви споделя какво се върти в главата ми. Като пусна да гледам статистика за оборот и брой сделки от 1 октомври 2016 Доверие Обединен Холдинг се представя много добре и е пред еврохолд и зад зърнени храни, т.е. 2 потенциален кандидат за влизане в Софикс. Избирам тази дата защото тогава започнаха да се случват нещата около ЕТФ-а и ако има консенсус за увеличение на компаниите в Софикс, то пречките към момента са капитализацията и евентуално влизането на другите 2 компании и проблема с теглото от 20% на дадена група. Ако продължим обаче с тези темпове нищо чудно да минем пред Софарма Трейдинг и Софарма Имоти. Давам си сметка, че съгласието на мажоритарите също е от огромно значение и се чудя дали наистина не ни предстои уникалната възможност за влизане в индекса.
Това е само една хипотеза и не е препоръка за търговия! Имам акции и ми се иска нещата да се случат по този начин и е доста вероятно да съм субективен, но затова и търся дискусията за да намерим истината.
Виж каквито и сметки да правим не зависи от нас а от големите инвеститори. Ако имаме силна подкрепа имаме шанс да влезем ако пък не влезем здраве да е. В крайна сметка компанията се развива добре и има потенциал за ръст.
Не е препоръка за търговия с акции!
Коментар
-
Ще ви споделя какво се върти в главата ми. Като пусна да гледам статистика за оборот и брой сделки от 1 октомври 2016 Доверие Обединен Холдинг се представя много добре и е пред еврохолд и зад зърнени храни, т.е. 2 потенциален кандидат за влизане в Софикс. Избирам тази дата защото тогава започнаха да се случват нещата около ЕТФ-а и ако има консенсус за увеличение на компаниите в Софикс, то пречките към момента са капитализацията и евентуално влизането на другите 2 компании и проблема с теглото от 20% на дадена група. Ако продължим обаче с тези темпове нищо чудно да минем пред Софарма Трейдинг и Софарма Имоти. Давам си сметка, че съгласието на мажоритарите също е от огромно значение и се чудя дали наистина не ни предстои уникалната възможност за влизане в индекса.
Това е само една хипотеза и не е препоръка за търговия! Имам акции и ми се иска нещата да се случат по този начин и е доста вероятно да съм субективен, но затова и търся дискусията за да намерим истината.Last edited by Mr.Profit; 21.12.2016, 20:42.Keep going ...
Коментар
-
Това, че са дъщерни на Софарма проблем ли е за влизане в Софикс? ЦКБ не е ли дъщерно на Химимпорт? Какво тегло би имало Софарма трейдинг и Софарма имоти ако влязат. Ако вкарат 20 или 25 компании дела на Софарма в индекса би трябвало да падне, нали?Last edited by Mr.Profit; 21.12.2016, 20:20.Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение“Софарма” АД, е придобило пряко 689 115 броя акции от капитала на „Доверие Обединен Холдинг” АД, с което общият му дял в капитала на Дружеството, респективно в правата на глас в Общото събрание на акционерите пряко преминава прага от 20%. Дата на регистрация на сделката в Централен депозитар 21.12.2016 г.
Късмет на всички и весели празници
Коментар
Коментар