If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хайде сега и канибали ни изкара Ташуне ! Сравняваш две несравними държави, но това не значи, че кризите не действат еднакво навсякъде ! Просяците в Америка не са по малко от тези в България нали !
Здравко добре ме разбра,че искам да кажа,че за вас ще е по-тежка кризата.Тукк бързо ще се оправят,но в БГ ще тъпчите отново дълго на едно място.Или викаш свикнали сте нали от 30 г все сте в криза .
Не съм виждал човек който наистина да има пари и имоти и толкова да се хвали.Май верно само ги сънуваш тези неща.
Готов ли си на бас за 100 000 $ пред двама нотариуси? Стиска ли ти да ти взема жилището ако ги нямаш налични 100 к $ ? И в разговора ми със Здравко не ставаше въпрос за хвалене а за факти и че не ми дреме колко дълбока ще е кризата,защото нямам заеми,правя яки пари дори и сега в тая ситуация и имам резерви да спра да работя и да отворя след 2 г.Разбра ли ме сега отворко? И още нещо да ти кажа.Да гордея се със себе си защото постигнах сам всичко без никаква чужда помощ.Сам постигнах американската мечта,сам.Аман от нещастници.И да ти кажа и сега,че ако имаше представа от борси щеше да си продал и да стоиш на кеш,защото пътя на борсите по света е надолу.Такъв е и на бфб.Ти ако искаш още стискай артиите.
Агресивен, и тук както при секса много като тебе послъгват и се хвалят.. Ама така се хвалят все едно другите никога не са го правили..
Успех и да сме живи и здрави..
Агресивен, ама направо ти повярвахме.. Значи викаш от години всеки ден лупкаш..
Кире, сам знаеш, че няма как всеки ден да ги лупкаш и аз не съм твърдял такова нещо. Важното обаче е когато ги лупкаш да го правиш по такъв начин, че да им държи влага дълго време. Същото като при секса бе Кире - може да го правиш рядко но качествено и всичко е наред
Bulgaria has picked Citi, JP Morgan Chase &Co, BNP Paribas and Unicredit to lead manage a bond sale on global markets that could be over 2 billion euros ($2.17 billion), two market sources familiar with the process said on Wednesday.
Коментар