If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добре, че такива като теб не управляват активи на хора за втора пенсия. Иначе щехме да разчитаме на Цеко, Ивайло, Билборд и тем подобни за втора пенсия. Смях пълен.
Хайде и при Албена - ПФ "специалистите" продават, мажо купува! Класика!
Сега могат да вкарат кеша в някой ДЦК на отрицателна лихва и след 2-3 г. при върховете на пазарите да записват акции на някой ИПО при Р/Е 30-40
Сладури!
Добре, че такива като теб не управляват активи на хора за втора пенсия. Иначе щехме да разчитаме на Цеко, Ивайло, Билборд и тем подобни за втора пенсия. Смях пълен.
ЕЦБ и Българската народна банка
установиха суап линия за осигуряване на ликвидност в евро
• ЕЦБ и БНБ създават нова суап линия.
• Суап линията ще остане в сила до 31 декември 2020 г., или толкова дълго, колкото е необходимо.
• Размерът на суап линията е определен на 2 милиарда евро.
Европейската централна банка и Българската народна банка се договориха да сключат предпазно валутно споразумение (суап линия), за да осигурят евро ликвидност.
Съгласно новата суап линия Българската народна банка ще може да вземе до 2 милиарда евро в замяна на български левове.
Максималният падеж за всяка изтеглена сума ще бъде три месеца.
Суап линията ще остане в сила до 31 декември 2020 г., освен ако не бъде удължена.
България се подготвя за участие във валутния механизъм (ERM II), което е предпоставка за дадена държава-членка да се присъедини към еврозоната. https://www.bnb.bg/…/POPressReleases/POPRDate/PR_20200422_BG
Да, по БНТ казаха новина от последния час, че БМБ е разговарял с К. Лагард, договорил е точно това, но не казаха за Чакалнята.
Но това е достатъчно, че са имали контакт и вече сделка за Суапа, което не е малко!
Значи и Чакалнята трябва да стане (иначе защо ще ни дават Суап?) Значи и ПИБ увеличението трябва да стане!!!
Чиърс, да ти е сладко. И си прав.
Оообаче..отдавам го на питиетата че си оставил скромността настрана, та удобно си забравил да споменеш тия дето без значение от пазара машинално все си лупат мечки...
За разлика от много други аз пиша само това, което правя. Вярно, че има периоди, в които съм бил на загуба, но съм го казвал във форума и това може да се провери. Имал съм обаче и периоди, в които не просто съм лупкал мечките, ами съм ги пукал от бой
Оообаче..отдавам го на питиетата че си оставил скромността настрана, та удобно си забравил да споменеш тия дето без значение от пазара машинално все си лупат мечки...
ЕЦБ и Българската народна банка
установиха суап линия за осигуряване на ликвидност в евро
• ЕЦБ и БНБ създават нова суап линия.
• Суап линията ще остане в сила до 31 декември 2020 г., или толкова дълго, колкото е необходимо.
• Размерът на суап линията е определен на 2 милиарда евро.
Европейската централна банка и Българската народна банка се договориха да сключат предпазно валутно споразумение (суап линия), за да осигурят евро ликвидност.
Съгласно новата суап линия Българската народна банка ще може да вземе до 2 милиарда евро в замяна на български левове.
Максималният падеж за всяка изтеглена сума ще бъде три месеца.
Суап линията ще остане в сила до 31 декември 2020 г., освен ако не бъде удължена.
България се подготвя за участие във валутния механизъм (ERM II), което е предпоставка за дадена държава-членка да се присъедини към еврозоната. https://www.bnb.bg/…/POPressReleases/POPRDate/PR_20200422_BG
Всеки може да пише каквото си иска и в това няма нищо лошо. Важното обаче е какво си писал през годините и какво реално се е случило. От това човек добива ясна представа колко струва мнението на даден форумец. Тук всеки знае, че има форумци на които мненията просто не струват Когато пазара се качва те не спират да пишат че чакат спадове, а когато пада те пишат за брутални ралита и други такива глупости. Е, има и една друга група хора, които си пишат за спад без значение дали пазара пада или се качва просто тези хора машинално си пишат за спад Уф, да взема да си пия, че ще ми се стопли ракийката
Наздраве на всички!
Хайде и при Албена - ПФ "специалистите" продават, мажо купува! Класика!
Сега могат да вкарат кеша в някой ДЦК на отрицателна лихва и след 2-3 г. при върховете на пазарите да записват акции на някой ИПО при Р/Е 30-40
Сладури!
Кое налага и кой им дава право по време на извънредно положение са сключват неизгодни сделки? (Неизгодна, защото очевидно е продажба на загуба)
Коментар