IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Хайде и при Албена - ПФ "специалистите" продават, мажо купува! Класика!
    Сега могат да вкарат кеша в някой ДЦК на отрицателна лихва и след 2-3 г. при върховете на пазарите да записват акции на някой ИПО при Р/Е 30-40
    Сладури!
    Ами като има дават комисионни ще записват. Аз се махнах от тях още преди 10-11 год като ги надуших, че не са читави....

Коментар

• Всеки може да пише каквото си иска и в това няма нищо лошо. Важното обаче е какво си писал през годините и какво реално се е случило. От това човек добива ясна представа колко струва мнението на даден форумец. Тук всеки знае, че има форумци на които мненията просто не струват Когато пазара се качва те не спират да пишат че чакат спадове, а когато пада те пишат за брутални ралита и други такива глупости. Е, има и една друга група хора, които си пишат за спад без значение дали пазара пада или се качва просто тези хора машинално си пишат за спад Уф, да взема да си пия, че ще ми се стопли ракийката

Наздраве на всички!

Коментар

• За това и се плаща !!!

Коментар

• Хайде и при Албена - ПФ "специалистите" продават, мажо купува! Класика!
          Сега могат да вкарат кеша в някой ДЦК на отрицателна лихва и след 2-3 г. при върховете на пазарите да записват акции на някой ИПО при Р/Е 30-40
          Сладури!
          Last edited by Батя; 22.04.2020, 20:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Мани го Шунко, само блещи тъпотии и 1 лв. не е изкарал. В момента пазара дава шанс да се изкарат много добри печалби краткосрочно даже, а средносрочно да не говорим. До края на годината Софикс ще е поне 650!
            Ти си торба с лъжи, момчурляк!
            Ако те слушахме, досега да сме фалирали 650 пъти.
            Сигурно дължиш пари на 500 човека и как се укриваш незнам.

Коментар

• Първоначално изпратено от марин Разгледай мнение
              Таши нещо много Ви нерви.
              Не ги чува нещата, а се прави на разбирач...

Коментар

• Таши нещо много Ви нерви.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Като те гледам, доста неща не си виждал.
                  Мани го Шунко, само блещи тъпотии и 1 лв. не е изкарал. В момента пазара дава шанс да се изкарат много добри печалби краткосрочно даже, а средносрочно да не говорим. До края на годината Софикс ще е поне 650!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Аз мисля с една крачка напред,Здравко.Всичките ми жилища са купени кеш.Нямам един цент заем . Техниката ми е изплатена на 100 % .Бизнеса си върви щото хората трябва да ядат.Пари изкарвам и сега ги вкарвам по брокеридж акаунт за търговия на американската борса.Като му дойде времето ще купя на около дъното и след 7-8 г ще издумкам поне милион от американската борса.Ако тук реват то в България живи хора ще се ядат.България е една изостанала малка държава във всяко отношение особено за борсата.
                    Хайде сега и канибали ни изкара Ташуне ! Сравняваш две несравними държави, но това не значи, че кризите не действат еднакво навсякъде ! Просяците в Америка не са по малко от тези в България нали !

Коментар

• Първоначално изпратено от lars Разгледай мнение

Не съм виждал човек който наистина да има пари и имоти и толкова да се хвали.Май верно само ги сънуваш тези неща.
                      Като те гледам, доста неща не си виждал.

Коментар

Аз мисля с една крачка напред,Здравко.Всичките ми жилища са купени кеш.Нямам един цент заем . Техниката ми е изплатена на 100 % .Бизнеса си върви щото хората трябва да ядат.Пари изкарвам и сега ги вкарвам по брокеридж акаунт за търговия на американската борса.Като му дойде времето ще купя на около дъното и след 7-8 г ще издумкам поне милион от американската борса.Ако тук реват то в България живи хора ще се ядат.България е една изостанала малка държава във всяко отношение особено за борсата.
                        Не съм виждал човек който наистина да има пари и имоти и толкова да се хвали.Май верно само ги сънуваш тези неща.

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение

Как пък не ти омръзна да пишеш глупост след глупост!
                          Ако за теб написаното е глупост значи си с мозък на парапитек.

Коментар

Как пък не ти омръзна да пишеш глупост след глупост!

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Ташунка само да ти кажа, че инвестицията в имоти по никакъв начин не те пази от зануляване и теб, особено ако си купувал с кредити ! Може би помниш какво се случи и в щатите предишната криза, всичко дето беше с ипотека замина, а цели райони направо се обезлюдиха ! И понеже си в транспортния бизнес сети се за Детройт на какво приличаше ! Така, че ако ще има реване и зануляване ще е за много хора навсякъде по света !

Коментар

• Днес яко ги лупках

Коментар

Working...
                                X