Първоначално изпратено от Агресивен бик
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Виж, преди всичко искам да те уверя, че не се заяждам. Искам да разбера мнението ти и имам начален въпрос и го задавам с уговорката, че всички сме наясно за предстоящия спад в печалби и влошаване на икономиката. Та, въпросът е - на какво според теб се дължат тези сривове от месец да кажем? Дали те не отразяват този спад? За мен би бил прав ако индексите си стоят на едно място при тези лоши перспективи, но те не стоят!Last edited by Агресивен бик; 23.04.2020, 21:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Голямото реване тепърва предстои!Last edited by 15%; 23.04.2020, 21:14.Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Г. КАДИЕВ
Само за последните 2 седмици една от големите рейтингови агенции Фич Рейтингс чувствително влоши прогнозата си за световната икономика.
В началото на април предсказваха -3.3% спад на БВП на САЩ, сега е -5.6%. За еврозоната предсказваха спад от -3%, сега е -7%. За Германия вече очакват -6.2%, Франция е -7%, Италия -8%, Испания -7.5%, Канада -5.6%, Австралия -5% и дори за Швейцария -6.5%. На никого няма да се размине.
Както се вижда от графиката по-долу, ако при предната криза през 2009 световната икономика е имала спад от -2%, сега прогнозата наближава -4%.
Голяма криза се задава.
И мерките се взимат днес и сега,
Което ме кара да питам: кога най-после правителството ни ще почне да мисли с главата си и да предлага смислени мерки, вместо Горанов да пита безпардонно "да вземем един от правителствените хеликоптери и да минем да разхвърляме едни пари над жълтите павета?!"....
Last edited by Kiro; 23.04.2020, 20:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Аз ти пиша за предишната криза какво беше там ! Както и да е, бизнеса и живота е толкова различен тук и там, а да не говорим за обема на икономиките, така че е трудно да се сравняват ! Констатирай но не сравнявай, няма база за сравнение !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овчарчето Калитко Разгледай мнение
Как скъсяваш?
С продажба на акции или покупка на Експат шорт фонда, или има друг начин за скъсяване?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Това в кой ганьовски сайт го чете? Още не се е стигнало до там.Няма изоставени домове,няма още фалирали дилъри и американците почнаха да щъкат отново.До преди 2 седмици стояха по домовете но вече не.Вчера бях в Атланта и все едно,че нищо не се е случило.Пълно с коли по пътищата.И не сравнявам БГ и Щатите а констатирам как са били нещата преди и как ще са сега.Ти му мисли за тук не се коси щом си бил в САЩ и си видял.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Никой не надъхвам, това са фактите - ПФ продават евтино и купуват скъпо. Иначе за посоката на пазара всеки да решава сам и да заема позиция с парите си, няма смисъл от много викане. Щом си сигурен че е надолу, просто играй къси, стига си спамил форума ежедневно!
И счупения часовник показва вярно два пъти в денонощието, но каква е ползата от това!?!.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеОпа, ПИБ и ЕРМ2 полвякоха пазара нагоре
Като нищо вървим и към махане на локдауна (после може и да има пак), но сега ми се струва, че ще го махнат (не само при нас).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Ама Ташуне чудя ти се как може да сравняваш България със Щатите ! Живял съм и на двете места, така че знам много добре как е тук и там ! Очевадното, че България продължава да не се развива добре на всички е ясно, но знам и че кризите в Щатите са сериозни. Празни плаци и призрачни жилища, фалирали дилъри на автомобили и масово изоставяне на домове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениекъсоооо от бомбата на 30 мин на 440 - 444,4444444 най много
С продажба на акции или покупка на Експат шорт фонда, или има друг начин за скъсяване?Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар