IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение

Синко, опитай се да спечелиш нещо от тези уникани за БФБ движения в двете посоки, вместо да го играеш клоуна на форума.Повтаряш едно и също... Ако си умствено изостанал, поне кажи, за да те съжаляваме вместо да ти се смеем, както в момента.
    Уау, колко авторитетно!
    Ти, като какъв го раздаваш тука?
    Може би мушморока с многото кредити, който много си е повярвал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Здравчо, мажи ските, момко!

Голямото реване тепърва предстои!
      Синко, опитай се да спечелиш нещо от тези уникани за БФБ движения в двете посоки, вместо да го играеш клоуна на форума.Повтаряш едно и също... Ако си умствено изостанал, поне кажи, за да те съжаляваме вместо да ти се смеем, както в момента.

Коментар

Сладур ! Вярно най големия викач си ! А, за да те успокоя, намазал съм ски, сноуборд, шейни и всичко, за което се сетиш !

Коментар

Не е чак толкова сигурно.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
            късоооо от бомбата на 30 мин на 440 - 444,4444444 най много
            Архи, по тихо викай бе...ще стресираш чиляците тука

Ей на, и мен ме стресна снощи докато се кефех на зеленото при жълтото та чак пуснах хеджово путче заради тебе.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Не знам да има по голям викач от теб тук ! Ако от това се изкарваха пари сигурно щеше да си най богатия !

Коментар

Кой го казва!!
                Брокерчето-викач с подвеждащите надъхвания.
                Ке умрем от смех!
                Не знам да има по голям викач от теб тук ! Ако от това се изкарваха пари сигурно щеше да си най богатия !

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Никой не надъхвам, това са фактите - ПФ продават евтино и купуват скъпо. Иначе за посоката на пазара всеки да решава сам и да заема позиция с парите си, няма смисъл от много викане. Щом си сигурен че е надолу, просто играй къси, стига си спамил форума ежедневно!
                  И счупения часовник показва вярно два пъти в денонощието, но каква е ползата от това!?!
                  Кой го казва!!
                  Брокерчето-викач с подвеждащите надъхвания.
                  Ке умрем от смех!

Коментар

• късоооо от бомбата на 30 мин на 440 - 444,4444444 най много

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Стига заблуждава хората не Батка.Борсата отива надолу ти ги надъхваш.Ай малко се засрами накрая.
                      Никой не надъхвам, това са фактите - ПФ продават евтино и купуват скъпо. Иначе за посоката на пазара всеки да решава сам и да заема позиция с парите си, няма смисъл от много викане. Щом си сигурен че е надолу, просто играй къси, стига си спамил форума ежедневно!
                      И счупения часовник показва вярно два пъти в денонощието, но каква е ползата от това!?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Здравко добре ме разбра,че искам да кажа,че за вас ще е по-тежка кризата.Тукк бързо ще се оправят,но в БГ ще тъпчите отново дълго на едно място.Или викаш свикнали сте нали от 30 г все сте в криза .
                        Ама Ташуне чудя ти се как може да сравняваш България със Щатите ! Живял съм и на двете места, така че знам много добре как е тук и там ! Очевадното, че България продължава да не се развива добре на всички е ясно, но знам и че кризите в Щатите са сериозни. Празни плаци и призрачни жилища, фалирали дилъри на автомобили и масово изоставяне на домове.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Абе някои сигурно викат, че лупкат ,когато тях ги лупкат..
                          Важното е лупкане да има, няма значение кой кого

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение

Кире, сам знаеш, че няма как всеки ден да ги лупкаш и аз не съм твърдял такова нещо. Важното обаче е когато ги лупкаш да го правиш по такъв начин, че да им държи влага дълго време. Същото като при секса бе Кире - може да го правиш рядко но качествено и всичко е наред

Лек ден и успешна търговия на всички!
                            за лупкането не знам ...... но за секса не си прав ...... от мен да го знаеш!!!

________

дубрутру на всички и успешен ден
                            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                              Хайде и при Албена - ПФ "специалистите" продават, мажо купува! Класика!
                              Сега могат да вкарат кеша в някой ДЦК на отрицателна лихва и след 2-3 г. при върховете на пазарите да записват акции на някой ИПО при Р/Е 30-40
                              Сладури!
                              Стига заблуждава хората не Батка.Борсата отива надолу ти ги надъхваш.Ай малко се засрами накрая.

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Мани го Шунко, само блещи тъпотии и 1 лв. не е изкарал. В момента пазара дава шанс да се изкарат много добри печалби краткосрочно даже, а средносрочно да не говорим. До края на годината Софикс ще е поне 650!
                                Маро ма запомни от мен,че до края на годината Сификс никога няма да стане 650 а ти нищо ама нищо не вдяваш от борси.Абсолютен аматьор си.Ще загубиш парите си,защото въобще не можеш да видиш какво се задава.Скоро и ти ще изчезнеш от форума.

Коментар

Working...
                                X