Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеУспех!Ще трябва да гадаем ...
Last edited by precakanoto; 27.04.2016, 22:21.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
� -
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЗащо се ядосваш, че даже и ме нарочи че плюя. Просто се опитвах да ти насоча мисълта, че на чичката първия тримесечен отчет обикновено те кара да си мислиш, че е обещаващ а до края на годината може да последват други не толкова обещаващи, в края на краищата можеш да видиш коя година е изкарал най-високата печалба и каква е веротността да изкара повече ? Общо взето тъпчене на място. Някакви еволюционни новости чул ли си да е въвел, (не казваме революционни, защото е абсурдно да се допусне) Незнам защо толкова се кланяте и сервилничите, заради кафето, шапката или какво ??? Поне да ви беше дал някоя стая от почивната база край морето, че да може да имате нарастващ хъс до нова годинаБатята дори повече ме радва от вашите чичови теманета, той поне си казва, че стратегията му е да инвестира в "избушенячета"
)) Бяха пуснали в негова чест темата: "свърши ли ралито на избушеняците"
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениекак го реших - ами прочетох го!!! а ти как решаваш да плюеш, не четеш ли отчетите? Не знам какво ще пише в годишния, а ти? Просто казвам че този за първво трим е супер!!!Батята дори повече ме радва от вашите чичови теманета, той поне си казва, че стратегията му е да инвестира в "избушенячета"
)) Бяха пуснали в негова чест темата: "свърши ли ралито на избушеняците"
Не е препоръка... !!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениетова за сфарм как го реши !? Умножаваш по 4 и получаваш бъдещия годишен ли !?
Така рискуваш да имаш изненади през следващите тримесечия))
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМного добър сезон на отчетите, за сега!
Неохим и СФАРМ направо....в небето. Гледам и при Монбат последния месец има открояващ се резултат, БРЕФ вече имат сключен договор накар и за 580кв.м., ехххх
Така рискуваш да имаш изненади през следващите тримесечия))
Не е препоръка... !!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМного си гадно(Личи ми когато съм в настроение)
)))
Не е препоръка... !!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДа, ще играем нестинарски танци. Но според мен не се отнася нито за фибчето, нито за инсчето, а камо ли за елтосчето))
В топливо са показали печалба - какво може да се каже на биковете, да се връщат ли там или да не се обръщат назад!?))
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеБиковеее, ще палим ли копитата!?))
В топливо са показали печалба - какво може да се каже на биковете, да се връщат ли там или да не се обръщат назад!?))
Не е препоръка... !!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеБиковеее, ще палим ли копитата!?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеда палим, само да не ни подпалят чергите, както е тръгнало!?
отчаянието е голямо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеБиковеее, ще палим ли копитата!?
отчаянието е голямо
Коментар
�
Коментар