IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
    И единственото съществено е първата точка, т.е. "това тримесечие взехме решение печалбата да е едиколко си.."

Коментар

• И единственото съществено е първата точка, т.е. "това тримесечие взехме решение печалбата да е едиколко си.."

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        Успех!
        Благодря, ще ми трябва, защото така и не каза, какво те впечатли в отчета ? Ще трябва да гадаем ...
        Last edited by precakanoto; 27.04.2016, 22:21.
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
          Защо се ядосваш, че даже и ме нарочи че плюя. Просто се опитвах да ти насоча мисълта, че на чичката първия тримесечен отчет обикновено те кара да си мислиш, че е обещаващ а до края на годината може да последват други не толкова обещаващи, в края на краищата можеш да видиш коя година е изкарал най-високата печалба и каква е веротността да изкара повече ? Общо взето тъпчене на място. Някакви еволюционни новости чул ли си да е въвел, (не казваме революционни, защото е абсурдно да се допусне) Незнам защо толкова се кланяте и сервилничите, заради кафето, шапката или какво ??? Поне да ви беше дал някоя стая от почивната база край морето, че да може да имате нарастващ хъс до нова година Батята дори повече ме радва от вашите чичови теманета, той поне си казва, че стратегията му е да инвестира в "избушенячета" )) Бяха пуснали в негова чест темата: "свърши ли ралито на избушеняците"
          Успех!

Коментар

как го реших - ами прочетох го!!! а ти как решаваш да плюеш, не четеш ли отчетите? Не знам какво ще пише в годишния, а ти? Просто казвам че този за първво трим е супер!!!
            Защо се ядосваш, че даже и ме нарочи че плюя. Просто се опитвах да ти насоча мисълта, че на чичката първия тримесечен отчет обикновено те кара да си мислиш, че е обещаващ а до края на годината може да последват други не толкова обещаващи, в края на краищата можеш да видиш коя година е изкарал най-високата печалба и каква е веротността да изкара повече ? Общо взето тъпчене на място. Някакви еволюционни новости чул ли си да е въвел, (не казваме революционни, защото е абсурдно да се допусне) Незнам защо толкова се кланяте и сервилничите, заради кафето, шапката или какво ??? Поне да ви беше дал някоя стая от почивната база край морето, че да може да имате нарастващ хъс до нова година Батята дори повече ме радва от вашите чичови теманета, той поне си казва, че стратегията му е да инвестира в "избушенячета" )) Бяха пуснали в негова чест темата: "свърши ли ралито на избушеняците"
            Не е препоръка... !!!

Коментар

• По-наблюдателните сигурно са забелязали, че днес троловете - мечки са се изпокрили Къде се скрихте бе мушмуроци?

Коментар

това за сфарм как го реши !? Умножаваш по 4 и получаваш бъдещия годишен ли !?
                Така рискуваш да имаш изненади през следващите тримесечия ))
                как го реших - ами прочетох го!!! а ти как решаваш да плюеш, не четеш ли отчетите? Не знам какво ще пише в годишния, а ти? Просто казвам че този за първво трим е супер!!!

Коментар

Много добър сезон на отчетите, за сега!
                  Неохим и СФАРМ направо....в небето. Гледам и при Монбат последния месец има открояващ се резултат, БРЕФ вече имат сключен договор накар и за 580кв.м., ехххх
                  това за сфарм как го реши !? Умножаваш по 4 и получаваш бъдещия годишен ли !?
                  Така рискуваш да имаш изненади през следващите тримесечия ))
                  Не е препоръка... !!!

Коментар

• Много добър сезон на отчетите, за сега!
                    Неохим и СФАРМ направо....в небето. Гледам и при Монбат последния месец има открояващ се резултат, БРЕФ вече имат сключен договор накар и за 580кв.м., ехххх

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                      Много си гадно
                      малко - да, но не много (Личи ми когато съм в настроение) )))
                      Не е препоръка... !!!

Коментар

Да, ще играем нестинарски танци. Но според мен не се отнася нито за фибчето, нито за инсчето, а камо ли за елтосчето ))
                        В топливо са показали печалба - какво може да се каже на биковете, да се връщат ли там или да не се обръщат назад!? ))
                        Много си гадно

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                          Биковеее, ще палим ли копитата!?
                          Да, ще играем нестинарски танци. Но според мен не се отнася нито за фибчето, нито за инсчето, а камо ли за елтосчето ))
                          В топливо са показали печалба - какво може да се каже на биковете, да се връщат ли там или да не се обръщат назад!? ))
                          Не е препоръка... !!!

Коментар

Ще подпалим на мечетата дупетата от много *****

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                              да палим, само да не ни подпалят чергите, както е тръгнало!?
                              отчаянието е голямо
                              Ти като си отчаян какво търсиш тук, аз не съм, предполагам че и половината от тук пишещите...... крайно време е за ЪП ЪП

Коментар

да палим, само да не ни подпалят чергите, както е тръгнало!?
                                отчаянието е голямо

Коментар

Working...
                                X