If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
BullsonBSE, би ли коментирал Неохим. Ще ти бъда благодарен. Интересно ми е мнението ти по въпроса.
Трябва да има повече такива акции оценени на нормални нива - прилично оценени, с умерен потенциал и рискове които да дисконтирани в цената. Не я гледам по тази причина понеже е на нормална цена.
Интересни са тези които са непрлични ниско оценени, което е повечето компанни и тези които на неприлични високо оценени - тук е ролята на големите фондове да нормализират пазара! да не допускат 2007 г. или сегашното положение. Всяка акция трабва да има разумна цена и това трябва да го търсят тези които имат отговорност за чужи пари - да не купуват скъпо и да не продават евтино - а те само това правят и това ще им изяде хляба
Оха какви новини само
Ипотечното кредитира скача, Кредитите скачат, лошите спадат, лихвите ниски, активизира се строитеството, оттам знаем и цялото потребление тръгва по веригата
Гърците и те искали СЕЕ Линк А, те са на картата на развитите пазари, покрай тях белким забележат и нас.
А ние какво правим на БФБ. сиджира е пред скъсване, прожината пренатегната.
от БГ40 10 дивидентни балоняка, които вече се търгуват над реалните си стойности и почват да издиша там, останалите 28 (щото има 1-2 дето са да не се пипат щото може да фалиргат) са толкова евтини, че вече виждаме от гидина и повече търговията не върви - няма кой да продава - сиджира е скъсан, математиката не излиза.
Ебана, мисля се напродадоха - последната година и половина само те продават по моя информация, не остана кой
Ами погледнете какви цени има и не се чудете защо няма оборот, ами влизайте смело, щото само който има акции той ще направи кинти, без акции няма кинти
А цикъла е готов да се завърти отново на рали
Това молитва ли беше?
Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Оха какви новини само
Ипотечното кредитира скача, Кредитите скачат, лошите спадат, лихвите ниски, активизира се строитеството, оттам знаем и цялото потребление тръгва по веригата
Гърците и те искали СЕЕ Линк А, те са на картата на развитите пазари, покрай тях белким забележат и нас.
А ние какво правим на БФБ. сиджира е пред скъсване, прожината пренатегната.
от БГ40 10 дивидентни балоняка, които вече се търгуват над реалните си стойности и почват да издиша там, останалите 28 (щото има 1-2 дето са да не се пипат щото може да фалиргат) са толкова евтини, че вече виждаме от гидина и повече търговията не върви - няма кой да продава - сиджира е скъсан, математиката не излиза.
Ебана, мисля се напродадоха - последната година и половина само те продават по моя информация, не остана кой
Ами погледнете какви цени има и не се чудете защо няма оборот, ами влизайте смело, щото само който има акции той ще направи кинти, без акции няма кинти
А цикъла е готов да се завърти отново на рали
Благодря, ще ми трябва, защото така и не каза, какво те впечатли в отчета ? Ще трябва да гадаем ...
Преци , що така? Мързи те да го прочетеш и предизвикваш ала Монти да получиш черешките??? - не вярвам !
Най малкото си противоречиш - сравненията са по 1трим. на миналата , а и си направи труда и погледни обяснителните, ще си допълниш и Софчовите "запетайки" !!! -
Защо се ядосваш, че даже и ме нарочи че плюя. Просто се опитвах да ти насоча мисълта, че на чичката първия тримесечен отчет обикновено те кара да си мислиш, че е обещаващ а до края на годината може да последват други не толкова обещаващи, в края на краищата можеш да видиш коя година е изкарал най-високата печалба и каква е веротността да изкара повече ? Общо взето тъпчене на място. Някакви еволюционни новости чул ли си да е въвел, (не казваме революционни, защото е абсурдно да се допусне) Незнам защо толкова се кланяте и сервилничите, заради кафето, шапката или какво ??? Поне да ви беше дал някоя стая от почивната база край морето, че да може да имате нарастващ хъс до нова година Батята дори повече ме радва от вашите чичови теманета, той поне си казва, че стратегията му е да инвестира в "избушенячета" )) Бяха пуснали в негова чест темата: "свърши ли ралито на избушеняците"
как го реших - ами прочетох го!!! а ти как решаваш да плюеш, не четеш ли отчетите? Не знам какво ще пише в годишния, а ти? Просто казвам че този за първво трим е супер!!!
Защо се ядосваш, че даже и ме нарочи че плюя. Просто се опитвах да ти насоча мисълта, че на чичката първия тримесечен отчет обикновено те кара да си мислиш, че е обещаващ а до края на годината може да последват други не толкова обещаващи, в края на краищата можеш да видиш коя година е изкарал най-високата печалба и каква е веротността да изкара повече ? Общо взето тъпчене на място. Някакви еволюционни новости чул ли си да е въвел, (не казваме революционни, защото е абсурдно да се допусне) Незнам защо толкова се кланяте и сервилничите, заради кафето, шапката или какво ??? Поне да ви беше дал някоя стая от почивната база край морето, че да може да имате нарастващ хъс до нова година Батята дори повече ме радва от вашите чичови теманета, той поне си казва, че стратегията му е да инвестира в "избушенячета" )) Бяха пуснали в негова чест темата: "свърши ли ралито на избушеняците"
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
това за сфарм как го реши !? Умножаваш по 4 и получаваш бъдещия годишен ли !?
Така рискуваш да имаш изненади през следващите тримесечия ))
как го реших - ами прочетох го!!! а ти как решаваш да плюеш, не четеш ли отчетите? Не знам какво ще пише в годишния, а ти? Просто казвам че този за първво трим е супер!!!
Коментар