Ако искаш пиши на лични , че през телефона още не се оправям.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dao.dy.dzin Разгледай мнение
Е как кой?
Доста хора го дебнат.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Кой,кой и после ти си виновен ако не стане., а за вината всеки сам си носи инвестиционните решения.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
КОЙ?
Доста хора го дебнат.Този който е безпристрастен вижда безпределното , който е пристрастен вижда пределното - дао дъ дзин
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Има един АДСИЦ ,който още тази седмица ще скочи яката.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Предполагам, че визираш фармите, има ли и други за които предполагаш попскъпване?
Аз мисля, че ще поскъпнат мама фарма и хим, че много време тъпчат на едно място.
Адсицитеще са в рейндж, като постепенно ще бъдат разпродавани.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
и кои ще са пък тия позиции
то като се замисля май всички качествени акции поскъпнаха.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеНяма нужда да се караме във форума !!!!
Ще се повторя - всеки си е по пътя, който няма как други да следват.
За да сме оптимисти до дупка - чакам поскъпване на няколко позиции съвсем скоро !!!!!
Аз мисля, че ще поскъпнат мама фарма и хим, че много време тъпчат на едно място.
Адсицитеще са в рейндж, като постепенно ще бъдат разпродавани.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеНяма нужда да се караме във форума !!!!
Ще се повторя - всеки си е по пътя, който няма как други да следват.
За да сме оптимисти до дупка - чакам поскъпване на няколко позиции съвсем скоро !!!!!
то като се замисля май всички качествени акции поскъпнаха.Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от coder Разгледай мнениеТашунко, не всеки разполага с твоите стотици хиляди. Това просто беше първенющина от твоя страна. Нека гледаме %, а не да се фукаме с абсолютни стойности...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
а аз отначалото на годината съм постигнал доходност, която бих постигнал за няколко години, ако си бях сложил парите на депозит. дали трябва да се радвам???вие как мислите? индекса SOFIX също го тупам яко.
Коментар
�
Коментар