Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
и кои ще са пък тия позиции
то като се замисля май всички качествени акции поскъпнаха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеНяма нужда да се караме във форума !!!!
Ще се повторя - всеки си е по пътя, който няма как други да следват.
За да сме оптимисти до дупка - чакам поскъпване на няколко позиции съвсем скоро !!!!!
Аз мисля, че ще поскъпнат мама фарма и хим, че много време тъпчат на едно място.
Адсицитеще са в рейндж, като постепенно ще бъдат разпродавани.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеНяма нужда да се караме във форума !!!!
Ще се повторя - всеки си е по пътя, който няма как други да следват.
За да сме оптимисти до дупка - чакам поскъпване на няколко позиции съвсем скоро !!!!!
то като се замисля май всички качествени акции поскъпнаха.Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от coder Разгледай мнениеТашунко, не всеки разполага с твоите стотици хиляди. Това просто беше първенющина от твоя страна. Нека гледаме %, а не да се фукаме с абсолютни стойности...
Коментар
-
а аз отначалото на годината съм постигнал доходност, която бих постигнал за няколко години, ако си бях сложил парите на депозит. дали трябва да се радвам???вие как мислите? индекса SOFIX също го тупам яко.
Коментар
-
а аз отначалото на годината съм постигнал доходност, която бих постигнал за няколко години, ако си бях сложил парите на депозит. дали трябва да се радвам???вие как мислите? индекса SOFIX също го тупам яко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Като е празен джоба не съм добре,като го напълня тогава съм добре.вие как мислите? индекса SOFIX също го тупам яко.
Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
ти добре ли си?!
сериозно питам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение+++++++
Ама много си прав,половината крякат убихме ги ,разбихме ги,другата половина реве спад, разгром ,апокалипсис.В края на краищата
стои за дълго на едно място и тия дето са по нетърпеливи скачат зад борда.От време на време излиза софиянеца и вика,че
много му е гот.Голям цирк,голям"Болшой театър".
сериозно питам.Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3158900[/ATTACH]
Разреждаме екипажа ето това става
Ама много си прав,половината крякат убихме ги ,разбихме ги,другата половина реве спад, разгром ,апокалипсис.В края на краищата
стои за дълго на едно място и тия дето са по нетърпеливи скачат зад борда.От време на време излиза софиянеца и вика,че
много му е гот.Голям цирк,голям"Болшой театър".
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеСега корекцийка на ръста ли правим или се оказа, че 625 е недостижима цел и обръщаме платната?
Разреждаме екипажа ето това става
Коментар
Коментар