Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениенякой да каже нещо?
графиката не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
[ATTACH=CONFIG]n3155533[/ATTACH]
То всичко се вижда ! - какво да каже човек ?
Англичаните се усетиха на време и излязоха , а ние им чертаем пътя
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
А как са ти 6C4 и 4CF? Стига с това хика-мика...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Всеки греши ...
не прецених че ХИМ и Алианц са доволни от цените в ХИКА на 4,5 и след първите продажби на 5 няма да крепят тези цени и цени над 34 в ХВАР.. ..
Второто ми зареждане стои.....пълно ...
Гагарин и БТХ са ми дългосрочни ,петрол буксува и така....
Все някога Николайчо ще си купи липсващите акции за фонда ,Гагарин ще направи добър отчет и бтх ще се продаде ...това го давам в тримесечен срок ,тогава и ще почне корекция или спад на нашата борса....620 това виждам на хоризонта до пролетта ...май надолЕ....
Не е препоръка...
До Инвестор-о
Предлагам това мнение за бонус свързан с най-голямо покритие на съдържанието на поста към заглавието на темата.
Все някога ... последвано от 5-4 "надежди" в тема която се казва Оптимизъм..
Идеално припокритие. Настоявам автора дабъде премиран. Най-малкото с повишение в ранг.
Поздрави
Монти, енджой
Коментар
-
Всеки греши ...
не прецених че ХИМ и Алианц са доволни от цените в ХИКА на 4,5 и след първите продажби на 5 няма да крепят тези цени и цени над 34 в ХВАР.. ..
Все някога Николайчо ще си купи липсващите акции за фонда ,Гагарин ще направи добър отчет и бтх ще се продаде ...това го давам в тримесечен срок ,тогава и ще почне корекция или спад на нашата борса....620 това виждам на хоризонта до пролетта ...май надолЕ....
Не е препоръка...The strongest stand last.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Нали казваш ,че българския ти портфейл е на 95% в акции,значи сериозно си мислиш че ще скочат.Коментарите ти говорят за точно
обратното,дори Ташунко смени плочата...
Не е препоръка...
Коментар
-
Например...
обратното,дори Ташунко смени плочата...Колкото до мърдането ще мръднат и без да им баеш.Last edited by Grosss; 03.01.2017, 14:55.
- 1 like
Коментар
-
Ами оставам с впечатлението ,че мислиш едно а говориш точно обратното.
Коментар
-
Не са ....
българския портфеил ми е на 95% пълен с акции.....който не мърдат....
А ако беше обратно ,щях да се кефя ,вече щях да съм с 10 % напред на запад.....и то за два дни....коба е с 50 цента напред....а на запад съм 1 % напред ,защото съм с 11% в акции....
- 1 like
Коментар
-
След като парите ти са навън какво ти пука за нашата родна картинка или искаш тук да паркираш в ниското.The strongest stand last.
- 1 like
Коментар
-
След като парите ти са навън какво ти пука за нашата родна картинка или искаш тук да паркираш в ниското.
българския портфеил ми е на 95% пълен с акции.....който не мърдат....
А ако беше обратно ,щях да се кефя ,вече щях да съм с 10 % напред на запад.....и то за два дни....коба е с 50 цента напред....а на запад съм 1 % напред ,защото съм с 11% в акции....
Коментар
Коментар