IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
    Днес ще чакаме ли ръст или ще ударим греда ?
    и греда да е, нали сме живи и здрави

Коментар

• Днес ще чакаме ли ръст или ще ударим греда ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
        някой да каже нещо?
        графиката не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
        [ATTACH=CONFIG]n3155533[/ATTACH]

То всичко се вижда ! - какво да каже човек ?
        Англичаните се усетиха на време и излязоха , а ние им чертаем пътя

Коментар

• някой да каже нещо?
          графиката не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
          Click image for larger version

Name:	1.JPG
Views:	1
Size:	82.2 КБ
ID:	3155533
          Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Sofix е трети по ръст в Европа за 2016 г.

http://www.capital.bg/biznes/pazari/...opa_za_2016_g/

Коментар

• БТВ- Синема е филма

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

А как са ти 6C4 и 4CF? Стига с това хика-мика...
                Тях докато не ги срещнат ценово май няма да се миряса.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Всеки греши ...
                  не прецених че ХИМ и Алианц са доволни от цените в ХИКА на 4,5 и след първите продажби на 5 няма да крепят тези цени и цени над 34 в ХВАР.. ..
                  Второто ми зареждане стои.....пълно ...
                  Гагарин и БТХ са ми дългосрочни ,петрол буксува и така....
                  Все някога Николайчо ще си купи липсващите акции за фонда ,Гагарин ще направи добър отчет и бтх ще се продаде ...това го давам в тримесечен срок ,тогава и ще почне корекция или спад на нашата борса....620 това виждам на хоризонта до пролетта ...май надолЕ....
                  Не е препоръка...

До Инвестор-о
                  Предлагам това мнение за бонус свързан с най-голямо покритие на съдържанието на поста към заглавието на темата.
                  Все някога ... последвано от 5-4 "надежди" в тема която се казва Оптимизъм..
                  Идеално припокритие. Настоявам автора дабъде премиран. Най-малкото с повишение в ранг.
                  Поздрави
                  Монти, енджой

Коментар

Всеки греши ...
                    не прецених че ХИМ и Алианц са доволни от цените в ХИКА на 4,5 и след първите продажби на 5 няма да крепят тези цени и цени над 34 в ХВАР.. ..
                    Все някога Николайчо ще си купи липсващите акции за фонда ,Гагарин ще направи добър отчет и бтх ще се продаде ...това го давам в тримесечен срок ,тогава и ще почне корекция или спад на нашата борса....620 това виждам на хоризонта до пролетта ...май надолЕ....
                    Не е препоръка...
                    А как са ти 6C4 и 4CF? Стига с това хика-мика...
                    The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Нали казваш ,че българския ти портфейл е на 95% в акции,значи сериозно си мислиш че ще скочат.Коментарите ти говорят за точно
                      обратното,дори Ташунко смени плочата...
                      Всеки греши ...
                      Не е препоръка...

Коментар

Например...
                        Нали казваш ,че българския ти портфейл е на 95% в акции,значи сериозно си мислиш че ще скочат.Коментарите ти говорят за точно
                        обратното,дори Ташунко смени плочата...Колкото до мърдането ще мръднат и без да им баеш.
                        Last edited by Grosss; 03.01.2017, 14:55.

Коментар

Ами оставам с впечатлението ,че мислиш едно а говориш точно обратното.
                          Например...

Коментар

Не са ....
                            българския портфеил ми е на 95% пълен с акции.....който не мърдат....
                            А ако беше обратно ,щях да се кефя ,вече щях да съм с 10 % напред на запад.....и то за два дни....коба е с 50 цента напред....а на запад съм 1 % напред ,защото съм с 11% в акции....
                            Ами оставам с впечатлението ,че мислиш едно а говориш точно обратното.

Коментар

След като парите ти са навън какво ти пука за нашата родна картинка или искаш тук да паркираш в ниското.
                              Нали съм ти споделял, че е безполезно и загуба на инвеститорско време, да се връзваш на всеки хрантутин на приказките.
                              The strongest stand last.

Коментар

След като парите ти са навън какво ти пука за нашата родна картинка или искаш тук да паркираш в ниското.
                                Не са ....
                                българския портфеил ми е на 95% пълен с акции.....който не мърдат....
                                А ако беше обратно ,щях да се кефя ,вече щях да съм с 10 % напред на запад.....и то за два дни....коба е с 50 цента напред....а на запад съм 1 % напред ,защото съм с 11% в акции....

Коментар

Working...
                                X