Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Last edited by Бик в атака; 15.01.2017, 16:23.Събитията не винаги отговарят на очакванията!
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеот индексните компании, внимателно следя все още недооценените според мен - СФАРМ, БРЕФ, МБАТ, АТЕРА и АЛБЕНА е разбира се и Хим ама там нещата е случват по други причини, мисля че скоро добри новини ще чуем и от БФБ и СФТРД.
Лично мнение - имам акции на голяма част от изброените компании и не препоръчвам нищо!
Успех на всички!
Ако се пише по учебниците , докато има рали на БФБ , адсиц няма да се вдига , албена -сега е слабия им период и като време и като отчети ,Софарма докато не си оправи дивиденската политика и положението с Русия, да стъпи политиката и фармацията на здрави основи ,
15% постави няколко пъти въпроса за политичското положение ,никой не отговаря ,всички мислят както ние през 2007 г. навън финансова криза а ние ръстяхме с десетки проценти....през април ,май ще е началото на корекция а може и повече...
По скоро трябва да развиваме въпроса защо 620-630 е нивото на чакането , качване и още отгоре и защо и докъде... март ще е преоценката и на ПФ и софикс фонда ,ако има още някой фонд ще е интересно но ако няма....
Пак според книгите сме във втората вълна на ралито и то в края и следва третата ,която е краят и следва слалома и след него рейндж ..
Коментар
-
от индексните компании, внимателно следя все още недооценените според мен - СФАРМ, БРЕФ, МБАТ, АТЕРА и АЛБЕНА е разбира се и Хим ама там нещата е случват по други причини, мисля че скоро добри новини ще чуем и от БФБ и СФТРД.
Лично мнение - имам акции на голяма част от изброените компании и не препоръчвам нищо!
Успех на всички!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
От 3 стинки ще стане 4.5стинки ли ....?
Много си прав - 50 % си е 50 %.....
БГ Рейт,но да видим дали ще се случи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Адсици от доста време не следя. Бреф може би?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Има един АДСИЦ ,който още тази седмица ще скочи яката.
Много си прав - 50 % си е 50 %.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от dao.dy.dzin Разгледай мнение
Е как кой?
Доста хора го дебнат.
Коментар
-
Кой,кой и после ти си виновен ако не стане., а за вината всеки сам си носи инвестиционните решения.
Коментар
-
КОЙ?
Доста хора го дебнат.Този който е безпристрастен вижда безпределното , който е пристрастен вижда пределното - дао дъ дзин
Коментар
-
Има един АДСИЦ ,който още тази седмица ще скочи яката.
Коментар
-
Предполагам, че визираш фармите, има ли и други за които предполагаш попскъпване?
Аз мисля, че ще поскъпнат мама фарма и хим, че много време тъпчат на едно място.
Адсицитеще са в рейндж, като постепенно ще бъдат разпродавани.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
и кои ще са пък тия позиции
то като се замисля май всички качествени акции поскъпнаха.
Коментар
Коментар