Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
ЧНГ
пожелавам ви първите три месеца на новата 2017-а да започнат така както завършиха последните три месеца на старата година ...................... а след това да продължим в същият дух
----------------------------
утре ще затворя анкетата ............... ако има желаещи да я попълнят нека се чувстват поканени...
А Н К Е Т А --- А Н К Е Т А *** А Н К Е Т А --- А Н К Е Т А *** А Н К Е Т А --- А Н К Е Т А *** А Н К Е Т А
Кога очаквате Софикс да преминане над 620 пункта?
А Н К Е Т А --- А Н К Е Т А *** А Н К Е Т А --- А Н К Е Т А *** А Н К Е Т А --- А Н К Е Т А *** А Н К Е Т А
резултати -> https://www.surveymonkey.com/results/SM-D8TPXYMF/
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДа сме здрави за да се радваме пълноценно на продължаващо, мощно бичо рали на родното пазарчеНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеЧестита Нова Година !!! Пожелавам много здраве и една много силна година за всички бикове на БФБ!!!
Да видим дали първото тримесечие ще е силно както много от нас очакват Мисля че все повече хора ще научават за БФБ и за възможностите които предлага. С ръста от 2016-та мисля че и първите чужди фондове ще се решат да вкарат пари а сега с ETF-a ще им е по лесно от всякога.
повярва ли обикновения българин във възможностите на БФБ тук ще настане истински фурор и ще има ръстове за които в момента мечтае всеки спекулант"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Честита Нова Година !!! Пожелавам много здраве и една много силна година за всички бикове на БФБ!!!
Да видим дали първото тримесечие ще е силно както много от нас очакват Мисля че все повече хора ще научават за БФБ и за възможностите които предлага. С ръста от 2016-та мисля че и първите чужди фондове ще се решат да вкарат пари а сега с ETF-a ще им е по лесно от всякога.
Коментар
-
Честита Нова Година
Бъдете здрави,позитивни,успешни!
Поздравявам Ви с това:
https://www.youtube.com/watch?v=cSMB63GMfWM
за да Ви е настроението винаги на 6
Коментар
-
Честита Нова Година на всички!
Пожелавам Ви здраве, щастие и много успехи!
Честито и на именниците!
Честито и на хейтърите!
Януарски ефект ще има ли?Last edited by tony1975; 01.01.2017, 11:39.
Коментар
Коментар