Първоначално изпратено от Grosss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
Поздрави за успеха!
но като направя рекапитулация....
много съжалявах за "прахосаните" пари за лукс стоки ,кола през март 2007-Тойота ,вила през юни , пари за обучение 100 БСТР на 360 лв продадени от дъщеря ми, през лятото на Райфата......
За малко не ходих на почивка ,че ми бяха блокирани акциите в Химко/там беше куриоз на жена ми/ и Оргахим....някой спомняше ли си го колко струваше тогава....
После вярвах че съдбата е била с мен че продадох голяма част от портфеила а с останалите купих табаци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
Не помня какво точно беше тогава - забравил съм детйлите.
Определено обаче сега нещата при мен са в много пъти по-добре, т.е. добре, че беше кризата !!!!
скачаше с по 10% на ден и всички бяха откачили....после знаем какво стана,ама такава е играта който е
решил да участва
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Какви времена бяха на 2000 ,пари като вестници.... всеки ден с по 10% отгоре, луда работа.
Само като си спомня и ми става топло в тоя мразовит ден
Определено обаче сега нещата при мен са в много пъти по-добре, т.е. добре, че беше кризата !!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
какво значи забогатяхме ли....
купих си кола и вила ,изучих щерката в германия и останах на борсата до сега ....
Други продадоха апартамента си и вилата и взеха кредити и репа за да купят акции и сега нямат нищо.....
Зависи от мирогледа...
Само като си спомня и ми става топло в тоя мразовит денLast edited by Grosss; 12.01.2017, 12:25.
Коментар
-
купих си кола и вила ,изучих щерката в германия и останах на борсата до сега ....
Други продадоха апартамента си и вилата и взеха кредити и репа за да купят акции и сега нямат нищо.....
Зависи от мирогледа...
Коментар
-
Зависи от мирогледа...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнение
Софикс беше почти 2000. Забогатяхме ли ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнение
Софикс беше почти 2000. Забогатяхме ли ?
Зависи от мирогледа...
Коментар
-
Софикс като стане 1000, след това какво ще правим?
Забогатели ли ще сме вече?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеЕдин от водещите световни онлайн търговци - китайската Alibaba Group, обмисля да създаде в България логистичен център, който да обслужва поръчките в цяла Европа.
Според мен - въпрос на време ....
И да свържем някоя мъничка китайска борса , а те ще ни покажат как да я подкарамеЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар