Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Колкото до това трол ли съм, чиновник ли съм - не се теразай повече да го мислиш, защото аз не го крия - АНТИКОМУНИСТ съм. Какъвто трябва да е и всеки друг демократ - освен да изповядва ценностите на свободата, задължително трябва да е антикомунист, антифашист, антитерорист...
Нападаш, гледам, не само мен, но самият не заставаш зад никаква конкретна теза, камо ли да я защитиш с аргументи? Защо така, Кире, какъв е този разрушителен демон, дето се е вселил в теб? Опитай се да си отговориш - ако не успяваш, мога да ти помогна? Много пъти съм виждал как точно преди избори винаги се пръкват едни политически "сили", дето едничката им цел е да разводнят и разделят гласовете на почтените хора, тъй че накрая пак комунягите да са на кяр... Но не на мен тия, Кире - гърмян бик съм аз, нищо, че се именувам Спящият! Ял съм попарата на ДС и разпознавам вонята и отдалеко!... Но да не помислиш сега, че искам да те изкарам трол на БСП или ДС - спокойно, няма такова нещо, знам много добре че не всички, които дрънкат глупости са тролове - някои са обикновени мекерета, които се предлагат безплатно и безрезервно, само и само да са в центъра на вниманието. Опозиция един вид, ама не парламентарна - с 2% не става - ами форумна някаква... Разбирам и се извинявам, че не винаги мога да ви обърна достатъчно внимание - вие може и да сте опозиция, дори хронична опозиция - но нас държавни дела ни чакат.

Коментар