If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хаха и аз лягам късно когато БФБ е отворила.Понагледам накъде отива играта посмея се с форумчето и после спя до обяд и аз.Иначе да БФБ е нисколиквидна борса но не знам дали другаде ще намериш толкова шарани на едно място които да ги ловиш с бастун.Предполагам си почел форума и си разбрал за кво иде реч .
Шарани се търсят да играеш покер. Пазарите въпреки че приличат на покер не са покер.
Обичам да стоя вечер и спя до обяд...че и повече. Това защото само вечер когато няма странични шумове...мога да се концентрирам и да си свърша работата най добре.
Затова е така
Може би затова не обичам БФБ щото като стана и тя затворила))
Поздрави!
Хаха и аз лягам късно когато БФБ е отворила.Понагледам накъде отива играта посмея се с форумчето и после спя до обяд и аз.Иначе да БФБ е нисколиквидна борса но не знам дали другаде ще намериш толкова шарани на едно място които да ги ловиш с бастун.Предполагам си почел форума и си разбрал за кво иде реч .
Ив Макс гледам че пишеш посред нощите да не живееш в Щатите и ти?
)) Само в Щатите не живея. ))
Обичам да стоя вечер и спя до обяд...че и повече. Това защото само вечер когато няма странични шумове...мога да се концентрирам и да си свърша работата най добре.
Затова е така
Може би затова не обичам БФБ щото като стана и тя затворила))
Гърците и европейците и всички така я играят играта от има няма 2 месеца....нагоре и надолу...но като чуя какъв аргумент даваш...и оставям без думи.
2012 година рожденната ти година ли е?
И понеже явно не разбираш английски да си прочетеш сам ето ти една малко по реалистична статия:
гледам, че и гърците не те четат ганьо_балкански и днес са се изстреляли с над 4% при основния им индекс
гърците и те четат блитц и затова така я играят играта защото не разбират английски, нали, ганчо
)))
Гърците и европейците и всички така я играят играта от има няма 2 месеца....нагоре и надолу...но като чуя какъв аргумент даваш...и оставям без думи.
2012 година рожденната ти година ли е?
И понеже явно не разбираш английски да си прочетеш сам ето ти една малко по реалистична статия:
Ако се информираш от блитц, инвестор и т.н това не е твоята работа.
Що не вземеш да си прочетеш сам какво пишат агенциите за да си по наясно.
В инвестор докато пуснат новината и то понякога миксирана от десет източника и понякога интерпретирана от пишещия всичко е свършило. Вземете понаучете поне английски...верно за БФБ няма нужда но...)))))))
мда
гледам, че и гърците не те четат и днес са се изстреляли с над 4% при основния им индекс
гърците и те четат блитц и затова така я играят играта защото не разбират английски, нали, ганчо
Тцъ. От рвеме на време взимам някаква по-дългосрочна позиция за месеци да кажем в някоя развиваща се валута - все едно дали нагоре или надолу. Ако нещата изглеждат предсказуеми. Миналата година от залози срещу рублата изкарах бая печалба. Ако тези пак се осерат ще изкарам отново - все пак сега резервите им са с една трета по-малки и ако вземат да мърдат много че да плашат пазара само ще си го втъкнат съвсем.
Руската икономика е 20% по-малка и от тази на Бразилия, 10% по малка от тази на Индия и е горе долу като тази на Канада. Как мислиш ако говорихме за Бразилия и САЩ на кого би заложил
А забравих да кажа - и 10 пъти по малка то тази на САЩ или на ЕС значи да го кажем 20 пъти по-малка от тези срещу нея
Тук не става въпрос за икономика ами кой по -яко оръжие ще изкара.Ти знаеш ли,че
украинците ги снабдиха с химически оръжия?
Големи артисти са тия каубои,но и руснаците не им отстъпват.Кой кого както е казал поета,
може да залагате.
Руската икономика е 20% по-малка и от тази на Бразилия, 10% по малка от тази на Индия и е горе долу като тази на Канада. Как мислиш ако говорихме за Бразилия и САЩ на кого би заложил
А забравих да кажа - и 10 пъти по малка то тази на САЩ или на ЕС значи да го кажем 20 пъти по-малка от тези срещу нея
Коментар