Първоначално изпратено от Три без коз
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Аз пък гледах една друга гледачка и баячка-Алена......каза, че до края на годината водните зодии+Козирог ще напълнят портафела от финансови
операции.Доколко може да и се вярва ,не знам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Аз пък гледах една друга гледачка и баячка-Алена......каза, че до края на годината водните зодии+Козирог ще напълнят портафела от финансови
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеИ няма се кахърите много, все пак сте в темата на оптимизЪма.
Ей на - поне 3 зодии требе почерпят догодина ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеИ няма се кахърите много, все пак сте в темата на оптимизЪма.
Ей на - поне 3 зодии требе почерпят догодина ...
Коментар
-
Единственото, което разбрах от последните мнения е, че сте политически мотивирани, твърдо демократични, мразите диктатурата, но не признавате резултатите на избори, които сте загубили.
Ако колегата 4д е прав и има наистина такива - могат спокойно да кандидатстват за магар...опс дем.партия на щатите, веднага ще ги приемат и дори постове могат да облажат, много се цени това сега, по модерному му викат резистънс ...шик звучи, а
А по сериозно - относно експозицията само към един и то неликвиден пазар, за мен (още преди бая години съм го казвал) че е доста рисково. Ала все пак в края на краищата - въпрос на личен избор си е, а нерядко просто и на сума.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДа и аз съм набил много пари на БФБ и вече 11 години чакаме чудо, то излезе ЧЕРЕШОВА РАБОТА..?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Основната причина за мен е в това,че огромния процент от дружествата лиснати на БФБ си имат "абсолютни" мажоритари,т.е няма никаква интрига,щото тия мажоритари могат да си правят ,почти каквото си решат....При холдингите не са баш "абсолютни",ама при положение,че остатъкът от примерно 60-70 процента от акциите са притежание на хора,които дори и не подозират ,или отдавна са забравили,че имат акции,то и там с дватрийсет процента си "абсолютен" мажоритар.....Дори и да поканим Олаф Шолц да ни стане министър на финансиите,не виждам какви, кой знае колко значими промени би направил....Да не би да се срещне със събствениците на "Химимпорт" и да почне да им се кара : "А бе пичове,не ви ли е срам!Пазарната капитализация на компанията в момента ви е колкото е цената на два самолета,а пък вие имате цяла авиокомпания с дватрийсе самолета,банка,застраховател и т.н . ...Я да вземете да си подкрепите акцията и да започнете да раздавате по -големи дивиденти!"
Най-много да му бъде показан среден пръст и то с пълно право....И в тоя ред на мисли ,може да се кажат подобни неща за почти всички компани....Такава е ситуацията и като инвеститори,т.е. хора,които рискуват сами парите си ,би трябвало да се съобразявате с гореизложеното...
Някой спомня ли си за Лекс , Хранков , Барбуков ,лайф чоис,Кремиковци , Химко , Олово цинковия , пътища ,мостове , Енергони ,Енемона , ВАСВ , Корп и т.н все участници в индекса....
Чичо Оги е тръгнал по този път ,за да не стигне края си купи банка ама пред криза , Велев от Стара планина ,христов от еубг , за хим няма да коментирам ...имат си банка и пф ...
Има едни машинки на ДАХ ами да ги внедрят.....за да правят ликвидност....за една година ще изчистят шитовете....машинките ще ги занулят...ама не искат ,че пълнят портфеилите на ПФ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Мдааа, ние не те разбрахме, но и ти май въобще не ни разбра ! Няма и смисъл да продължаваме !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЕй че е натрито..
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ В СТАБИЛНАТА ДЪРЖАВА..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Тук въобще не става въпрос за това кой е печеливш и кой не. Всеки е имал печеливши и губещи сделки. Въпроса е в цялостното развитие на борсата ни и какви са причините да е в такова състояние.
Най-много да му бъде показан среден пръст и то с пълно право....И в тоя ред на мисли ,може да се кажат подобни неща за почти всички компани....Такава е ситуацията и като инвеститори,т.е. хора,които рискуват сами парите си ,би трябвало да се съобразявате с гореизложеното...
Коментар
Коментар