IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Определено без тиквари и черешари нещата са много по- добре на БФБ..Аз съм много доволен..

Коментар

• Ех, ако можеше да подава оставка през два три месеца...
      The strongest stand last.

Коментар

• Дори и най големите песимисти виждат числата ръст на БВП 3.5%, ръст на доходите и потреблението, силен спад на безработицата, солиден износ, големи предприятия се отварят всяка седмица, държавата с нисък дълг и бюджетен излишък, строителството в подем ........................

Този бизнес цикъл ще ни вдигне доста стандарта и ще ни направи по нормална европейска държава за живеене! А всички които вярваме в това и то се случи ще направи големи кинти!

Коментар

• Изненадах се че така бързо и лесно БФБ преодоля политическите спънки, които ни бяха поднесени от обидения пожарникар. Явно тренда се оказа доста по-силен дори от моите очаквания.. Както каза един приятел "Хубаво е да те изненадват приятно"
          Може би се получи така, защото при задържането на пазара за 2-3 дни се видя че няма достатъчно уплашени продавачи за всичките кандидати да се включат в започналия нов бичи тренд. Готинко се получава!

Коментар

• Бюджет 2016 ще завърши с излишък от поне 700 млн. лв. - 800 млн. лв. или около 0.8% - 1% от БВП, сочат предварителните оценки на Министерството на финансите, научи Mediapool.

Коментар

• много съм доволен днес.
              Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
                Колеги, простете за невежия ми въпрос, но на какво се дължи тази търговия с акциите на НЕО КАПИТАЛ ЛОНДОН за близо 10 млн.лв. днес? Това IPO ли е? Защото четох днес че ще набират до 12 млн.лв. от БНБ, но не можах много да разбера днешните сделки за този период ли се отнасят? Благодаря предварително.
                Днес им изтече срокът...
                Дружеството ще търси минимум 1 млн. лв. и максимум 12 млн. лв. от повторния си опит за излизане на БФБ

Коментар

• Колеги, простете за невежия ми въпрос, но на какво се дължи тази търговия с акциите на НЕО КАПИТАЛ ЛОНДОН за близо 10 млн.лв. днес? Това IPO ли е? Защото четох днес че ще набират до 12 млн.лв. от БНБ, но не можах много да разбера днешните сделки за този период ли се отнасят? Благодаря предварително.

Коментар

• Днес беше отново добър ден за стария индианец.

Коментар

• Оборота за сега 7 милиона браво
                      бавно и тихо нагоре

Коментар

• Днес ще има ли лупкане на мечета?
                        Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение

не знам кой какви новини ще изтърси..... чудя се какво ли ще стане декември като започнат да се смятат годишни доходности и след това началото на следващата година ако започнат да купуват фондовете както беше януари 2013 и януари 2014.....и продължавам да се чудя ....като го пожелавам на всички настоящи и бъдещи акционери на БФБ
                          Ами утре е 1 декември и май трябва да има новини за най-големите играчи на БФБ ?

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                            Утре ,новините накъде ще ни завеят ?
                            ЕТФ - а дали тях чака ?
                            не знам кой какви новини ще изтърси..... чудя се какво ли ще стане декември като започнат да се смятат годишни доходности и след това началото на следващата година ако започнат да купуват фондовете както беше януари 2013 и януари 2014.....и продължавам да се чудя ....като го пожелавам на всички настоящи и бъдещи акционери на БФБ
                            "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Утре ,новините накъде ще ни завеят ?
                              ЕТФ - а дали тях чака ?

Коментар

• Порки виж от къде те чета понеже си много забавен

Коментар

Working...
                                X