Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Птица Разгледай мнение
Как точно се изложих, аз в ТВОИТЕ "ОЧИ", КАТО ТИ ВЛИЗАШ И КАЗВАШ КАТО СТАНЕ 1000 НАС НЕ НИ МИСЛИ И ТУКА БИЛО ИМАЛО ФИНАНСОВА МИСЪЛ И КОРИФЕЙ!!!
ЗА ДА ИМАШ ВЪЗХОДЯЩ ТРЕНД, ТРЯБВА ДА СИ ПРОБИЕШ РЕЙНДЖА, А ТОЙ НЕ Е ОТ ВЧЕРА И СЛЕД 610 ЩЕ ИМАШ ПОТВЪРДЕНА ТЕНДЕНЦИЯ, СЕГА САМО, ПАК МНОГО ГОВОРИТЕ !!!НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
По добре преразгледай фактите и не се излагай повече
ЗА ДА ИМАШ ВЪЗХОДЯЩ ТРЕНД, ТРЯБВА ДА СИ ПРОБИЕШ РЕЙНДЖА, А ТОЙ НЕ Е ОТ ВЧЕРА И СЛЕД 610 ЩЕ ИМАШ ПОТВЪРДЕНА ТЕНДЕНЦИЯ, СЕГА САМО, ПАК МНОГО ГОВОРИТЕ !!!Last edited by Птица; 02.12.2016, 13:50.
Коментар
-
ами ти вярвай в каквото искаш, тука се работи с факти и анализи !!! Това не е нито финансова мисъл, нито нищо, едно просто движение на цената !! А нали такива, като теб с надежди я движат !!???
Коментар
-
Брех,бях забравил какви корифеи на финансовата мисъл има тукАз вярвам в колелото на историята,не в техническия анализ
Коментар
-
За да отиде на 1000 и да започнете да се чудите на кого ще продавате щото и тогава няма да има много желаещи, ще трябва да си наруши рейнджа от 2008г до сега, това ще се случи след като пробие 610 пункта !!????
Така че първо фактите, после напразните надежди!!!Аз вярвам в колелото на историята,не в техническия анализ
Коментар
-
Печалби ли, ами на кого ще продавате, че ще ги затворите тия печалби ????? На по големи балъци от Вас ли !??? хаха
Коментар
-
Не ни мисли,на софикс 1000 ще му мислим на кой да продаваме
Така че първо фактите, после напразните надежди!!!
Коментар
-
Печалби ли, ами на кого ще продавате, че ще ги затворите тия печалби ????? На по големи балъци от Вас ли !??? хаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеБФБ тръгна, печалбите вече започват да се ослаждат и не виждам кое може да спере нагона :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеОпределено без тиквари и черешари нещата са много по- добре на БФБ..Аз съм много доволен..
тоя БВП, КОИТО Е ВТОРИ В ЕС, КОЙ ГО НАПРАВИ, ПЕЕВСКИ С ОРЕШКО И СТАНИШКО И БСП НАЛИ, ТО НЕ Е БИЛ ТИКВАТА!!???
МНОГО ОБЪРКАНИ ПРЕДСТАВИ ИМАТЕ ЗА СВЕТА и трябва да ви се каже, че отстрани сте много смешни!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеОпределено без тиквари и черешари нещата са много по- добре на БФБ..Аз съм много доволен..
Коментар
-
Коментар
Коментар