If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Джони а може ли да те пратя в детскта градина за спам....
Научи се да имаш собствени мисли ....
То, ако всички ти следвахме съветите трябваше да сме фул в БТХ, Петрол и тем подобни. А и ако беше взел пари за тези "инвестиционни съвети" пред къщата ти щеше да има орди от инвеститори с вили и тояги да ти се "отблагодарят" за съветите
sell in may and go away ... обикновено обратното правя, а и статистика показва ( за US), че това правило не работи, но знае ли човек какво ще правя този май
Цитат от бъдещето: "Пенсионните не преоценяват, договорните и те, останаха само надеждите за мисия Лондон. Като и това не стане, продавам всичко. Няма кой да купува, всичко е балон"
Джони а може ли да те пратя в детскта градина за спам....
Научи се да имаш собствени мисли ....
Цитат от бъдещето: "Пенсионните не преоценяват, договорните и те, останаха само надеждите за мисия Лондон. Като и това не стане, продавам всичко. Няма кой да купува, всичко е балон"
"Край, ДФ не помпат за края на месеца. Много лошо, няма кой да ми изкупи шитните, които съм напълнил" На кой ще е това изказване в края на днешната сесия? Жокер: бръмчи по супер качествени дружества, като БТХ, Петрол, Елтос и тн.
"Край, ДФ не помпат за края на месеца. Много лошо, няма кой да ми изкупи шитните, които съм напълнил" На кой ще е това изказване в края на днешната сесия? Жокер: бръмчи по супер качествени дружества, като БТХ, Петрол, Елтос и тн.
Баба Меца се е изправила на два крака, усмихва се и маха с лапа за да я снима някой игралец)))) Хайде бабо Мецо, дръж се добронамерено, много си хубава така. като се държиш прилично))))
а какво ще кажеш за http://baud.bg/ - тук продължава постоянния ръст на новодошли средства?
Приятели ходили за консултации в ИП за помощ при инвестиране ,брокерите ги съветват директно да инвестиран навън или в собствените им инвестиционни схеми ,ако искат по бързи печалби...
В голям ИП с много клиенти му казали след 10 минути разговор ,че по добре навън отколкото на БФБ ,че при нас било малко като на Тото..
Не е препоръка...
Коментар