Първоначално изпратено от maretoff
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениевече не вярвам на бъдещите стада от банкови клиенти вкарващи пари на БФБ , вече не вярвам че ПФ играят отделно от софикс фонда, вече не вярват от талазите чужди спекуланти идващи да похарчат някои леФ в нашата икономика , вярвам само че василев до месец два ще вкара 20-30 милиона в софикс фонда и това ще го накара да купува на добри цени....Е после ще продавам....
Но идва времето да стана мечка ,след отпадането на толкова детайли който ще накарат маркета нагоре...Ясен ли съм..
Отпаднаха , политиката , евтините горива и електричество , евтините цени на стоките ,банковинте клиенти, чуждите инвеститорипреоценката на ПФ , днес ще се види преоценката на ДФ ...
Остана само Василев....
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
Май нещо не се връзва това което говориш и това което правиш. До вчера разправяше как купуваш като луд, 15к си изхаричил за един ден, а сега разправяш как всичко било супер скъпо и набалончено. Не мога да те разбера, честно. Най-добре, вземи и продай всичко. Хем ще спиш спокойно. Може даже да си ги сложиш на депозит на 0,5%-1% годишна лихва. Не е зле. Или си купи хубаво апартаментче в столицата за 1500 евро квадрата с общите части. Също много атрактивно
Но идва времето да стана мечка ,след отпадането на толкова детайли който ще накарат маркета нагоре...Ясен ли съм..
Отпаднаха , политиката , евтините горива и електричество , евтините цени на стоките ,банковинте клиенти, чуждите инвеститорипреоценката на ПФ , днес ще се види преоценката на ДФ ...
Остана само Василев....
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКакво излезе че ти си го напрегна и стигна на моето ...
А така , точно това е лошото, че цените са високи.....
но ти не го разбираш.....какво откри.
за да станат по високи трябва някой да налее кинти или ти харесва да падат както е нормално по борсите ,когато няма път нагоре следва път надолЕ.... ...
Няма такъв с пари и борсата ще увисне ако не влезат стерлинги....
Ще дойде момента когато фонда ще почне да продава акции и тогава ще минеме в спад ..
Аз съм лесен имам 2700 хика на 4 ,37 и срещу мен стоят 6К на 4,62....купува.... а требва да купува 10 пъти по толкова....
Верно малко е 500 кинта но съм плюс ако реша да продавам .....вие да му мислите ,та каква е твоята стратегия да продадеш на загуба щом не продаваш на печалба
такава е съдбата на много спекуланти и инвеститори през последните 10 години ,тамън вземат репа и борсата се срути...
Не е препоръка...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
Монти, понякога трябва да си напрегнеш сивото вещество. Извинявай много, ама какво очакваш да направят пенсионните, при положение, че от началото на годината борсата е прилично нагоре, да не кажа доста, чуждите пазари са на върхови стойности и съответно доходностите на пенсионните са на доста добри нива? Много ясно, че ги няма, защото просто не им е нужно да го правят. Имам увството, че ти си си изградил някакъв тертип на търговия, според който купуваш определени позиции и ги залагаш високо на края на тримесечие с цел пенсиите да ти ги оберат. И като не стане, голяма драма. Опитваш се да фронтрънваш ETFа, обаче и това не ти се получчава. Трябва да си промениш начина на търговия.
А така , точно това е лошото, че цените са високи.....
но ти не го разбираш.....какво откри.
за да станат по високи трябва някой да налее кинти или ти харесва да падат както е нормално по борсите ,когато няма път нагоре следва път надолЕ.... ...
Няма такъв с пари и борсата ще увисне ако не влезат стерлинги....
Ще дойде момента когато фонда ще почне да продава акции и тогава ще минеме в спад ..
Аз съм лесен имам 2700 хика на 4 ,37 и срещу мен стоят 6К на 4,62....купува.... а требва да купува 10 пъти по толкова....
Верно малко е 500 кинта но съм плюс ако реша да продавам .....вие да му мислите ,та каква е твоята стратегия да продадеш на загуба щом не продаваш на печалба
такава е съдбата на много спекуланти и инвеститори през последните 10 години ,тамън вземат репа и борсата се срути...
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДнес беше много тъжен момент за нашата борса.....
Маркета не падна с много , но ги нямаше ПФ за преоценка ....
Освен 100 акции в холдинг варна ,75 акции в холдинг св.София , 25 акции в капачките ,близо 1755 акции във фармата ,600 в атера ,нямаше други желаещи да вдигнат маркета даже и с малко...
Ако и утре е същото ...
ще излезе верно мнението че ПФ и софикс фонда са направиили комбина за целомесечна преоценка или че цената на акции е набалончена....
Не е препоръка....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от val2 Разгледай мнениеМдааа , работния ден приключи .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от val2 Разгледай мнениеМдааа , работния ден приключи .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМонти, ще гласуваш ли за ГЕРБ, ако за 2 години направят СОФИКС 2000
АКОоо
Аз ще гласувам за тях, въпреки че първия път гласувах и ме излъгаха , ще ще вкарат Доган и Станишев в затвора , а се гушнаха с Пеевски..
Та това е Комунизъм.....
Левите са по малкото зло в момента нито Нинова ми харесва ,нито Добрев но са по малкото зло в момента....щото имат мандат 8 години и си заминават а Борисов няма мандат до Борисов 110...
Ако съм трол на БСП щях да с мълча и да ги чакам да се прекарат политически и то ще стане в рамките на месец....
Ето днес в Копривщица.....Тока се вдига,газта за фирмите , парното в София 28% , водата с 18 % все радостни неща за простия гражданин и дребен фирмаджия и оттам хранителнитее стоки и когато го усети с джоба другата зима....
П.П.Общинският съвет в Копривщица е гласувал да се премахне статутът на града като архитектурно-исторически резерват, тъй като пречи на проектите на един местен бизнесмен, съобщава mediapool, позовавайки се на информация от кмета Генчо Герданов (ГЕРБ), който е обявил, че е против решението и ще се бори за запазването на статута на града дори и в съда. Според зам.-кмета инж. Тони Малинов решението е взето с 7 гласа "за" от общо 11 общинари е и подкрепено от цялата група на ГЕРБ, която се състои от четирима души. Това се е случило на 17 март, но протокол от гласуването няма качен на сайта на общината.
Last edited by Монти; 30.03.2017, 18:44.
Коментар
Коментар