If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Negramoten ако е много голяма дума.АКО пазара беше продължил да расте със същите темпове къде отиват тия с депозитите?
АКО беше продължил да расте, то сега аз щях да се ядосвам за пропуснатите ползи Все пак и двете са неприятни, дали ще си с 40% загуба или ще си с 40% пропуснати ползи е почти еднакво неприятно. Но всеки си има глава на раменете да взима решения.
Въпроса е не дали левчетата са на борсата,а защо да са в банка??? При условие че могат да бъдат инвестирани на различни места като 10 или 20 % от парите може и да са на борсата защо не? Въпроса е разпределението на инвестицията да е балансирано разпределена в различни сектори.Какво се правиш че не разбираш?Или просто искаш да си кажеш репликите
Напълно съм съгласен. Според мен от есента насам си струва да се инвестира в злато и депозити в CHF. Лично мнение
Губим ги, ако затворим. В противен случай, или губим още повече, или възстановяваме и започваме да печелим... Всеки сам си преценява търпението, възможностите, инвестиционния хоризонт и т.н.
Съгласен съм, но ако от есента си на депозит, то сега може да си купиш същите акции, като ще ти останат около 40% от разликата + натрупаната лихва. Така че за последните 4 месеца, депозита е бил по-печеливша инвестиция.
ако... Нямаше да имам време да пиша във форума. ако... знаех предварително какво ще се случи , както и Вие де
Губим ги, ако затворим. В противен случай, или губим още повече, или възстановяваме и започваме да печелим... Всеки сам си преценява търпението, възможностите, инвестиционния хоризонт и т.н.
Съгласен съм, но ако от есента си на депозит, то сега може да си купиш същите акции, като ще ти останат около 40% от разликата + натрупаната лихва. Така че за последните 4 месеца, депозита е бил по-печеливша инвестиция.
Negramoten ако е много голяма дума.АКО пазара беше продължил да расте със същите темпове къде отиват тия с депозитите?
Life won't wait for you.
Коментар
�
Negramoten
Първоначално изпратено от Parmy
Въпроса е не дали левчетата са на борсата,а защо да са в банка??? При условие че могат да бъдат инвестирани на различни места като 10 или 20 % от парите може и да са на борсата защо не? Въпроса е разпределението на инвестицията да е балансирано разпределена в различни сектори.Какво се правиш че не разбираш?Или просто искаш да си кажеш репликите
Напълно съм съгласен. Според мен от есента насам си струва да се инвестира в злато и депозити в CHF. Лично мнение
Коментар
�
Negramoten
Първоначално изпратено от Hakkinen
Първоначално изпратено от Negramoten
psycoholic, има и по-страшна сметка.
- 40% на БФБ
- 12% инфлация
Знаех си аз още сутринта... И днес най-доходната ми инвестиция беше депозита в банка!
От кога те чакам майсторе да ти обясня една сметка:
+7,5% депозит
-12% инфлация (официално) | - Х% инфлация (реално)
---------------------------------- ---------------------------------
-4,5% ?
доходната ти инвестиция ти изяжда по 4,5 левчета на всеки 100 левчета!
Имаме различна представа за доходност :-)
мдаа!
psycoholic, има и по-страшна сметка.
- 40% на БФБ
- 12% инфлация
+7,5% депозит
-4,5% ?
мдаа!
Очевидно е че имаме различни представи за доходност, щото има и друга сметка:
-33% загуба от купени акциите на борсата (или ти си от тия, които още не са ги продали и затова не я броиш тая загуба? :lol: )
-45% ?
доходната ти инвестиция е изяла по 45 левчета на всеки 100 левчета!
Е? Коя доходност е по-добра: -4,5% или -45%?
---
Импов, преведен за теб въпросът би трябвало да звучи така: Кое е с възелин и кое не е?
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
�
Negramoten
Първоначално изпратено от psycoholic
Първоначално изпратено от Forex Master
Знаех си аз още сутринта... И днес най-доходната ми инвестиция беше депозита в банка!
+7,5% депозит
-4,5% ?
Коментар