If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И аз това се чудя. Всички които са оптимистично настроени и нямат намерение да продават, защото са инвестирали дългосрочно, защо се стряскат като паднем с 1-2%? Трябва да се радват, че имат възможност да допълват на тези нива
защо мислиш,че се стряскат?да те попитам-ако беше инвестирал 2000 лв. през 2001 г. в софарма например колко щеше да имаш сега?
Защо мислиш че не съм инвестирал Само че не 2001 г. а 2004-та
Само че преди няколко месеца излязох А за това, че някой се стряскат се вижда лесно.
И аз това се чудя. Всички които са оптимистично настроени и нямат намерение да продават, защото са инвестирали дългосрочно, защо се стряскат като паднем с 1-2%? Трябва да се радват, че имат възможност да допълват на тези нива
защо мислиш,че се стряскат?да те попитам-ако беше инвестирал 2000 лв. през 2001 г. в софарма например колко щеше да имаш сега?
Коментар
Negramoten
Първоначално изпратено от Forex Master
Първоначално изпратено от prodigal
Абе на депозит загубата е сигурна, а в акции печалбата е сигурна.
Какво те притеснява тогава че софикса щял да падне на 900? Даже трябва да се радваш... Ще е още по-сигурна печалбата като литним след това!
тази сметка също не е точна,защото отразява период от само няколко месеца назад!има и друга сметка-твоите левчета-xxxxxx лева умножени по 300-400 % за миналата година(справка монбат,оргахим и т.н.) и сега вече изваждаш тези проценти!
Коментар