IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 18

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от metala
    Първоначално изпратено от Negramoten
    И аз това се чудя. Всички които са оптимистично настроени и нямат намерение да продават, защото са инвестирали дългосрочно, защо се стряскат като паднем с 1-2%? Трябва да се радват, че имат възможност да допълват на тези нива
    защо мислиш,че се стряскат?да те попитам-ако беше инвестирал 2000 лв. през 2001 г. в софарма например колко щеше да имаш сега?
    Защо мислиш че не съм инвестирал Само че не 2001 г. а 2004-та
    Само че преди няколко месеца излязох А за това, че някой се стряскат се вижда лесно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
      Първоначално изпратено от psycoholic
      Много интересно -> ти къде ще литиш? или и ти тайно си накупил акцийки :-)
      Не съм ама ше си накупя кат стигнем 900. След това като литним на 1300 ше ги продам... И тогава никой няма да ми се смее че продавам на смешни нива!
      :-)
      BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
        Не съм ама ше си накупя кат стигнем 900. След това като литним на 1300 ше ги продам... И тогава никой няма да ми се смее че продавам на смешни нива!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
          И аз това се чудя. Всички които са оптимистично настроени и нямат намерение да продават, защото са инвестирали дългосрочно, защо се стряскат като паднем с 1-2%? Трябва да се радват, че имат възможност да допълват на тези нива
          защо мислиш,че се стряскат?да те попитам-ако беше инвестирал 2000 лв. през 2001 г. в софарма например колко щеше да имаш сега?

Коментар

Първоначално изпратено от prodigal
            Абе на депозит загубата е сигурна, а в акции печалбата е сигурна.
            Какво те притеснява тогава че софикса щял да падне на 900? Даже трябва да се радваш... Ще е още по-сигурна печалбата като литним след това!

Коментар

Първоначално изпратено от prodigal
              Какво те притеснява тогава че софикса щял да падне на 900? Даже трябва да се радваш... Ще е още по-сигурна печалбата като литним след това!
              BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Вие май не знаете за какво гоеорите ми се струва![/quote]

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Първоначално изпратено от Mirage
                    така е....човек трябва да си харчи някъде заплатата - защо не на борсата...

Така де, ама повечето драскачи тука харчат пенсиите на баба си за тая цел!
                    ааа това е лошо, на бабите не се знае колко им е хоризонта...

Пожелавам им да е много дълъг де

Коментар

• Forex Master,

...колко си прав....

...след имотите идва ред и на пенсиите.....

СПЕКУЛАТА НЕ ПРОЩАВА.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Mirage
                        така е....човек трябва да си харчи някъде заплатата - защо не на борсата...

Така де, ама повечето драскачи тука харчат пенсиите на баба си за тая цел!

Коментар

• така е....човек трябва да си харчи някъде заплатата - защо не на борсата...

Коментар

Първоначално изпратено от Hakkinen
                            Губим ги, ако затворим. В противен случай, или губим още повече, или възстановяваме...
                            Последно кое?... Че нищо не губим ако не ги затваряме или че може да "губим ОЩЕ повече"?!
                            Абе на депозит загубата е сигурна, а в акции печалбата е сигурна, (въпрос на хоризонт), какво му е сложното

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                              Взаимен фонд с гарантирана доходност на месец от 2.5% , а може и да е много повече как ви се струва?
                              Де да го намериш сега ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
                                psycoholic, има и по-страшна сметка.

- 40% на БФБ
                                - 12% инфлация

-52%

На всеки сто левчета губим 52...
                                тази сметка също не е точна,защото отразява период от само няколко месеца назад!има и друга сметка-твоите левчета-xxxxxx лева умножени по 300-400 % за миналата година(справка монбат,оргахим и т.н.) и сега вече изваждаш тези проценти!

Коментар

Working...
                                X