IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 18

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от O2
    Кво означава че акциите са надценени,на колко требва да дойдат че на Майстора на Форекса да му харесат,та той не смее да си извади парите от бабешки депозит в банка а кво остава да играе на борсата камо ли на форекса,ей иди си купи кисело млако от некъде и бегай у коньовица да го ядеш скришом
    дай имена
    Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• атрактивни и привлекателни

Коментар

• Първоначално изпратено от Martillius
        Като започнат и късите продажби на нашата борса, тогава хептен ще изплуват песимистите, е, тогава ще се разбере коя акция е подценена и коя не е.
        ... чичи,
        късите продажби не са за всеки...
        запомни го...
        .. не съм против... афкорс..
        ама ноо народ ша са наиграе...
        мисла...
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Кво означава че акциите са надценени,на колко требва да дойдат че на Майстора на Форекса да му харесат,та той не смее да си извади парите от бабешки депозит в банка а кво остава да играе на борсата камо ли на форекса,ей иди си купи кисело млако от некъде и бегай у коньовица да го ядеш скришом

Коментар

• Софикс пада а пък гледам на най-атрактивните и обсъждани дружесва все свети зелено -явно е от самия индекс

Коментар

• Да....Започваме да придобиваме атрактивен вид

Коментар

• Като започнат и късите продажби на нашата борса, тогава хептен ще изплуват песимистите, е, тогава ще се разбере коя акция е подценена и коя не е.

Коментар

• Тази седмица очевидно пазара започна да отива към оправяне. Дори и днес имаме вече 2.3 млн.лв. оборот за 45мин., ако продължава така днес може да минем пак 10-15 млн.лв., което показва че хората започват да търгуват вече по-активно, защото се чустват по-сигурни.
                  Явно вече се нацели и посоката на новия тренд тези дни, очевидно ще коригираме още известно време надолу за да достигнем едни по-пазарни и търгуеми в големи обеми нива, за да се възроди и пазара.
                  А всички знаем че като има пазар, ще има и пари. Тка де, пари без търговия не стават.
                  Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от trola
                    аз си изключвам компа и отивам да пия кафе ай сиктир и борса

Коментар

• Първоначално изпратено от Storm
                      ... просто продавачите им е мъка да продават на тия нива.
                      Мъка е защото няма купувачи. А няма купувачи, защото акциите все още са много надценени!
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от trola
                        И аз идвам!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от vhk
                          Някои от стълбовете на БФБ са пред пробив на дъна .
                          Или по точно дъната са пробити, подкрепа няма, просто продавачите им е мъка да продават на тия нива.

Коментар

• Първоначално изпратено от voda
                            Първоначално изпратено от trola
                            А така. За ква се мисли Тая. Смотана борсичка такава. И аз ще я сиктирдосам след малко.
                            Ами така де! Аз какво ви казвам от сума ти време насам? Парите на депозит в банката до края на тая година и си пиеш всяка сутрин кафето усмихнат и щастлив.
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Аре и аз отивам да пия ................
                              Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• пфуии, от 13.03 ще трябва да следя и Софикс по-сериозно след като над 80% от портфейла ми е от компании, които са в Софикс

вхк, кеф ли е? ама много ли ти е кеф?

Коментар

X