Първоначално изпратено от O2
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 18
Collapse
Заключена.
X
X
-
Пухче
атрактивни и привлекателни
Коментар
� -
Първоначално изпратено от MartilliusКато започнат и късите продажби на нашата борса, тогава хептен ще изплуват песимистите, е, тогава ще се разбере коя акция е подценена и коя не е.
късите продажби не са за всеки...
запомни го...
.. не съм против... афкорс..
ама ноо народ ша са наиграе...
мисла...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
� -
Кво означава че акциите са надценени,на колко требва да дойдат че на Майстора на Форекса да му харесат,та той не смее да си извади парите от бабешки депозит в банка а кво остава да играе на борсата камо ли на форекса,ей иди си купи кисело млако от некъде и бегай у коньовица да го ядеш скришом
Коментар
� -
Пухче
Да....Започваме да придобиваме атрактивен вид
Коментар
� -
Тази седмица очевидно пазара започна да отива към оправяне. Дори и днес имаме вече 2.3 млн.лв. оборот за 45мин., ако продължава така днес може да минем пак 10-15 млн.лв., което показва че хората започват да търгуват вече по-активно, защото се чустват по-сигурни.
Явно вече се нацели и посоката на новия тренд тези дни, очевидно ще коригираме още известно време надолу за да достигнем едни по-пазарни и търгуеми в големи обеми нива, за да се възроди и пазара.
А всички знаем че като има пазар, ще има и пари. Тка де, пари без търговия не стават.
Не е препоръка.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от vodaПървоначално изпратено от trolaаз си изключвам компа и отивам да пия кафеай сиктир и борса
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
�
Коментар