If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
То цялата седмица не е подходяща, не само днес......
Неграмотен защо спряхте да поствате ТА на БФБ, ти и Jay имахте добра познаваемост.
Бях писал очакванията си, преди.
Първоначално изпратено от Negramoten 04 Фев 2008
Първоначално изпратено от profix
Неграмотен, Морис ти предложи ако искаш и ти да дадеш прогноза за Софикс в края на месеца. Ако искаш, разбира се.
Предлагам ти го и аз. Ще бъде по-интересно.
Незнам в края на месеца къде ще сме. Според мен ще се изкачим до 1450-1650 и след това ще слезем пак, като ме съмнява да слезем под 1100. Във времето ми е трудно да определя.
Може би до края на месеца ще сме стигнали 1450-1650 и ще започнем да се спускаме.
Хайде за спорта казвам на 26-ти февруари Софикс 1400.
Знаех си аз още сутринта... И днес най-доходната ми инвестиция беше депозита в банка!
Не знаеше ли още от преди няколко месеца?Все едно и също повтаряш от тогава.
Греъм, той още в началото на 2007-а си е знаел, ако не и по-рано... Затова сега се ядосва, че е изпуснал 100 и повече процента доходност миналата година и пише глупости
Тая негова завист и злоба ще вземе някой рак да му докара.Затова се притеснявам за него.
Petre shto niamash na WSJ-Copyrights ..piratstvash a eii i ti si edin sucker nezemen
Че как да сме, радваме се на живота Това е игра за маратонци, ти си гледай форекса там можеш със сигурност да кажеш, че си зле, като занулиш поредната сметка
Знаех си аз още сутринта... И днес най-доходната ми инвестиция беше депозита в банка!
Греъм, той още в началото на 2007-а си е знаел, ако не и по-рано... Затова сега се ядосва, че е изпуснал 100 и повече процента доходност миналата година и пише глупости
Тая негова завист и злоба ще вземе някой рак да му докара.Затова се притеснявам за него.
хаха, или хемороиди!
BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
От кога те чакам майсторе да ти обясня една сметка:
+7,5% депозит
-12% инфлация (официално) | - Х% инфлация (реално)
---------------------------------- ---------------------------------
-4,5% ?
доходната ти инвестиция ти изяжда по 4,5 левчета на всеки 100 левчета!
Имаме различна представа за доходност :-)
мдаа!
BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Къв депозит кви 5 лв бе палячо,смяташ ли инфлацииката как ти го вкарва без вазелинче.....а па то и предполагам един депозит...смях, смях и две пешки метър..
Коментар