If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сега му е времето но не за депозити а за един хубав кредит/20-30к/за 7-8 години и
шупурррр в някой ДФ.И после-пей сърце.Плащаш вноските с инфлационни
левчета и гушиш нарастването.
Не е препоръка....
Инфлацията след 2 до макс 4 години ще е 2.5%. Лично прогнозно мнение, не е препоръка за нищо.
Нещо не ми изглежда сериозно-при 12.5 % за 2007г. и ръст на доходите,
изпреварващи производителността на труда.Лично мнение.
Ако искаме да въведем еврото, трябва да се постигне тази инфлация от 2,5 %. Инфлацията от миналата година , какво общо има с инфлацията след 4 години например ?
"едно е да искаш,друго да можеш а трето и четвърто да го направиш"
А, къде са всичките идиоти, който преди 15 дена предсказваха апокалиптични катаклизми на борсата - визирам, разни с индиански имена, други с никове, като кретена и т.н. - как "....следващата и по-следващата седмица, ще повторят сценария от януари ..." - как е момчета, скрихте ли се по дупките, що не се биете по гърдите, как сте познали...последните 1000 мнения за по-малко от 2 седмици са ОСНОВНО глупости..ако на някой му се занимава, нека ги прегледа...
само да не почнат, да пишат разни - аз не съм казвал такова нещо, щото всичко е тук - в предишните 30-40 страници.....
само се мъчите да изнервите останалите потребители тук.
Сега му е времето но не за депозити а за един хубав кредит/20-30к/за 7-8 години и
шупурррр в някой ДФ.И после-пей сърце.Плащаш вноските с инфлационни
левчета и гушиш нарастването.
Не е препоръка....
Инфлацията след 2 до макс 4 години ще е 2.5%. Лично прогнозно мнение, не е препоръка за нищо.
Нещо не ми изглежда сериозно-при 12.5 % за 2007г. и ръст на доходите,
изпреварващи производителността на труда.Лично мнение.
Ако искаме да въведем еврото, трябва да се постигне тази инфлация от 2,5 %. Инфлацията от миналата година , какво общо има с инфлацията след 4 години например ?
Коментар