If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Браво ...
Същото и аз щях да направя и със здраве да си ги харчиш , но не прекалямвай ...писах го и при Моста и Пътищата ...Вторият път като купиш ставаш дългосрочен..... утре ще бъде на кантар а в четвъртък на загуба.... Чака се следващата загадка на БФБ за бърза печалба.....
Не е препоръка...
Мече, един съвет от старият Инсайдър - не си мисли, че всички магарета се казват Марко Тънкостта не е в това да разпознаваш кое е бяло и кое е черно, а в това да правиш разлика между нюансите на сивото
МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Браво ...
Същото и аз щях да направя и със здраве да си ги харчиш , но не прекалямвай ...писах го и при Моста и Пътищата ...Вторият път като купиш ставаш дългосрочен..... утре ще бъде на кантар а в четвъртък на загуба.... Чака се следващата загадка на БФБ за бърза печалба.....
Не е препоръка...
Само този път .... един безплатен урок .
По добре 100 лева в джоба отколкото хиляди на хартия....
Всичкото спекулант ще качват заради теб холда ли....те трябва да продават заради това да излезат с кеш ....
.. и очакваш такива като мен да купят на леФче за да ги държа до 2012 г.... ти си нагъл бе момче... много нагъл да знаеш, но тази борса ще ти обере скоро перушината....
Мече,ikonomika е един от певческия квинтет с претенции за Карузо.Неуспешно го конкурират нещастното Кобосче и Oli,ама днес са преяли със сини сливи и гласовете им кънтят.Отдай му дължимото.
Великият ГУРУ ни удостои с присъствието си след 6 месечна пауза.
Амин
П.С С кой ник писа в това време
кимру, някое пишман моди от инвесторчето ме беше забранил. Предполагам след групово ъпърско оплакване, че с писанията си преча на оптимизЪма да разцъфти по нашите земи. Иначе не съм писал с друг псевдоним и отново не смятам да пиша ако пак ме поставят под карантина.
Привет Хаки, привет на всички.
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Когато иска да манипулира винаги използва аргументи (а не болднати лозунги с по 8 правописни грешки). Когато просто иска да избъзика някой, шегите му са смислени и забавни. В момента във форума се е събрала паплач, която се опитва да копира подобно поведение, но с нулев успех.
Привет, FM! И, с оглед честотата на последните ти появявания, до след няколко месеца
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Ъпърчетата клъвкат всеки път кат падне с надеждата да усреднят цената до пазарните нива, но всеки път все по-дълбоко им влиза. Следва класическото - клъв, клъв, дрис, дрис...
Всичко вече е казано по тази тема по 100 пъти. Който е можел досега да е прочел. Който е можел да мисли досега да е разбрал.
А който все още се съмнява какво ще се пише тук догодина, да отиде и да прочете темата за Химко от миналата година...
Амин
Великият ГУРУ ни удостои с присъствието си след 6 месечна пауза.
Амин
Изумителна наглост демонстрираш с този коментар!
И липса на каквото и да е чувство за срам!
Ако не смяташ така, просто прочети предишните си 5-10 мнения в тази, въобще неинтересувща те тема(за неинтересуваща те акция) и ще се убедиш колко съм прав.
За хейтърите, който дори и този път нямаха лъжица за морето, което се превърна в мляко, ето нещо което ще ви успокои нервите
Само този път .... един безплатен урок .
По добре 100 лева в джоба отколкото хиляди на хартия....
Преди няколко месеца посъветвах един колега от форума да продаде 10 К на 88 сега къде е акцията ами на най високото си положение след хубава новина ....от утре ще се "подобри" сантимента и в цената ли ...
Всичкото спекулант ,който последните дни събират пари от закуските си да купят , ще качват заради теб холда ли....те трябва да продават заради това да излезат с кеш ....
Случайно да знаеш че тук ще раздават мед и масло при най добри пожелания през 2012 г. и очакваш такива като мен да купят на леФче за да ги държа до 2012 г.... ти си нагъл бе момче... много нагъл да знаеш, но тази борса ще ти обере скоро перушината....
Имаш ли нещо против да намалиш шриФта и използването на плакати с различни цветове... не съм заработил още за 50 инчов монитор....
Нищо лично ,но това става заразно напоследък....във форума.
Започва да става .... Ти продаде ли си акциите на 80 ст......
Слабично се движи акцията ... няма кой да я вдигне ,защото го е страх да не стане от спекулант в инвеститор....
Изумителна наглост демонстрираш с този коментар!
И липса на каквото и да е чувство за срам!
Ако не смяташ така, просто прочети предишните си 5-10 мнения в тази, въобще неинтересувща те тема(за неинтересуваща те акция) и ще се убедиш колко съм прав.
За хейтърите, който дори и този път нямаха лъжица за морето, което се превърна в мляко, ето нещо което ще ви успокои нервите
През октомври в България са продадени 1577 нови леки автомобила, става ясно от изчисления на Profit.bg на база данни от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители.
Това е най-високата стойност на продадените автомобили за последните три месеца.
Рекорден от началото на годината остава месец юни, когато са реализирани 1713 нови коли.
Месец Продажби леки автомобили
януари 1 160
февруари 1 318
март 1 478
април 1 236
май 1 699
юни 1 713
юли 1 663
август 1 561
септември 1 361
октомври 1 577
Общо 14 766
* Данни: ААП
През последния месец най-продаваната марка у нас е Volkswagen с 173 броя, следван от Toyota и Dacia.
Над 100 нови реализирани сделки за месеца имат от Skoda, Ford, Peugeot и Opel. В топ 10 по продажби са още Citroen, Renault и Nissan.
За първите десет месеца на 2010 г. общо продадените нови леки автомобили достигат 14766 броя, спрямо 22061 броя за година по-рано.
№ Марка 31.10.2010 г. 30.09.2010 г. Изменение
1 Volkswagen 1345 1172 173
2 Toyota 1606 1450 156
3 Dacia 1056 912 144
4 Skoda 1010 868 142
5 Ford 1392 1262 130
6 Peugeot 1151 1032 119
7 Opel 880 779 101
8 Citroen 916 826 90
9 Renault 812 747 65
10 Nissan 562 501 61
11 Chevrolet 839 782 57
12 Fiat 395 351 44
13 Mitsubishi 310 274 36
14 BMW 379 345 34
15 Audi 263 233 30
16 Mazda 286 256 30
17 Mercedes 352 322 30
18 KIA 248 224 24
19 Honda 122 103 19
20 Suzuki 146 130 16
Ъпърчетата клъвкат всеки път кат падне с надеждата да усреднят цената до пазарните нива, но всеки път все по-дълбоко им влиза. Следва класическото - клъв, клъв, дрис, дрис...
Всичко вече е казано по тази тема по 100 пъти. Който е можел досега да е прочел. Който е можел да мисли досега да е разбрал.
А който все още се съмнява какво ще се пише тук догодина, да отиде и да прочете темата за Химко от миналата година...
Амин
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар