IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
    Аз бях. Ей сега още един мой цитат
    Браво и дано Люк С. да не ти разбие "шейната" в някоя скала.

Коментар

• ТИ КУПИ ЛИ СИ АКЦИИ ОТ "ЕВРОХОЛД" НА 67 СТ. ?

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
        Кой каза вчера за едни 10-15% скок днес?Браво поздравления и още толкова утре.Ей и да не вземете да купувате акции,пък били те и на EUBG!
        Аз бях. Ей сега още един мой цитат

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
          Кой каза вчера за едни 10-15% скок днес?Браво поздравления и още толкова утре.Ей и да не вземете да купувате акции,пък били те и на EUBG!
          И после ревем, що борсата ни е такава

Коментар

• Кой каза вчера за едни 10-15% скок днес?Браво поздравления и още толкова утре.Ей и да не вземете да купувате акции,пък били те и на EUBG!

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
              Утре ще видиш какво е "Gold Rush" . Нищо чудно да видим Еврохолда 10-15% нагоре. Аз лично съм удолетворен от развитието тук изключително много
              Даже и да върне, пак си познал
              Браво !

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
                Хората си го написаха с официална статийка тук с цифри и факти ..не вярвам да лъжат .....вече друг е въпроса 'новият' собственик какъв манталитет има ...на дълъг или краткосрочен спекулант ...и не е ясно каква стратегия има ....така че няма сигурни дънца

Не е препоръка за покупко продажби на хартийки тук !
                "Официална статийка"....

Коментар

• Хората си го написаха с официална статийка тук с цифри и факти ..не вярвам да лъжат .....вече друг е въпроса 'новият' собственик какъв манталитет има ...на дълъг или краткосрочен спекулант ...и не е ясно каква стратегия има ....така че няма сигурни дънца

Не е препоръка за покупко продажби на хартийки тук !

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                    И накрая се опитай да вземеш 62 ст. от банка чрез репо като заложиш акции, които са с пазарна цена 66 ст.Ако намериш щете помоля да ми кажеш и аз да се пробвам.
                    Те такива репа не са за мен и теб . Пък и между другото като гледам днес има някакви репа на 0.691.
                    Относно бройката ако има още 100-200к това означава до момента само 1/3 от продажбите са техни, което е малко вярно.
                    според мен минимум 650-700к са техни.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение

Сега Кво Правим за 20 лева.. ... пакета е продаден , ще качваме утре холдинга до нивата до която някой голяма риба...реши.
                      Може би нивата са между 70 и 80 стотинки...в близките месеци...
                      Не е препоръка....
                      Ами кво да правиш, освен да погледаш, друга алтернатива май нямаш. И защо за 20 лв. !? Някои ще направим доста по-големи разлики. Не само в табаците. Пък и тютюнджийницата си е ден до пладне. Не е препоръка. Имам и от двете.
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от parapuncho Разгледай мнение
                        Какво има да и се разбира
                        1. На 21.10 минават 2.445млн акции на 0.4лв. Дали сделката от днес не е подобно прехвърляне на пакет м/у свързани дружества или репо с цел подготовка за купуване на пакета на Ландсбанк.

Това е репо което може и да има нещо общо, но по-вертоятно не.

2. Защо сделката мина на OTC при положение, че повечето време през сесията бидовете до тази цена бяха пренебрежимо малко и можеше спокойно да си мине на регулиран както при останалите им позиции

Защото е договорка на цена и количество - днес по едно време преброих, че до 60 ст има 250 К акции И ТО БЕЗ ГАРАНЦИЯ ЗАЩОТО ИМА АЙСБЕРГИ. Не се знае ако ги бяха изсипали дали щеше да се изпълни договореното количество.

3. По мои сметки след разпродажбите миналата седмица Ландсбанк би трябвало да има около 2 - 2.1 млн акции
                        Според данните за фрий флота е имало много странични увлечени от движението играчи - така че не ти са верни сметките. Даже е възможно да има още 100-200 К акции в райфата.

Не се заяждам просто гледам от друга гледна точка. Ако това не е бил пакета на исландците вероятно до 1-2 дена ще видим сделка на регулиран пазар предполагам на около 65ст.
                        И накрая се опитай да вземеш 62 ст. от банка чрез репо като заложиш акции, които са с пазарна цена 66 ст.Ако намериш щете помоля да ми кажеш и аз да се пробвам.
                        Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          Нещо не ти я разбирам логиката
                          Какво репо, какви пет лв ? Нещо понятията не се връзват, а ефектите съвсем.....
                          Какво има да и се разбира
                          1. На 21.10 минават 2.445млн акции на 0.4лв. Дали сделката от днес не е подобно прехвърляне на пакет м/у свързани дружества или репо с цел подготовка за купуване на пакета на Ландсбанк.
                          2. Защо сделката мина на OTC при положение, че повечето време през сесията бидовете до тази цена бяха пренебрежимо малко и можеше спокойно да си мине на регулиран както при останалите им позиции
                          3. По мои сметки след разпродажбите миналата седмица Ландсбанк би трябвало да има около 2 - 2.1 млн акции

Не се заяждам просто гледам от друга гледна точка. Ако това не е бил пакета на исландците вероятно до 1-2 дена ще видим сделка на регулиран пазар предполагам на около 65ст.

Коментар

След днешната сделка на извънборсов пазар, реших да се върна малко назад и занелязах че на 21.10 е имало също голям пакет за почти 2.5млн акции, като се хвърли един поглед на акционерната книга се вижда, че не са много тези които имат толкова акции.
                            По мои сметки след разпродажбите миналата седмица, към днешна дата Ландскбанк би трябвало да имат около 2 млн акции, а днес минаха 2.3млн. Та си мисля дали може пакета на Ландске да не е минал, а това да е репо с което мажоритаря да си осигурява ресурс за да го купи. Съмнението ми се усилва тъй като при другите позиции пакетите минаха на нормална търговия, а и защо е трябвало да минажа на извънрегулиран при положение че днес имаше не повече от 35 - 40 000 акции до тази цена, така че можеха да го сипят без проблем.
                            Може и да ме пере параноята, но ако съм прав би трябвало тези дни да видим истинското прехвърляна на пакета около 65ст.

Мнението ми не е препоръка!
                            Нещо не ти я разбирам логиката
                            Какво репо, какви пет лв ? Нещо понятията не се връзват, а ефектите съвсем.....

Коментар

След днешната сделка на извънборсов пазар, реших да се върна малко назад и занелязах че на 21.10 е имало също голям пакет за почти 2.5млн акции, като се хвърли един поглед на акционерната книга се вижда, че не са много тези които имат толкова акции.
                              По мои сметки след разпродажбите миналата седмица, към днешна дата Ландскбанк би трябвало да имат около 2 млн акции, а днес минаха 2.3млн. Та си мисля дали може пакета на Ландске да не е минал, а това да е репо с което мажоритаря да си осигурява ресурс за да го купи. Съмнението ми се усилва тъй като при другите позиции пакетите минаха на нормална търговия, а и защо е трябвало да минажа на извънрегулиран при положение че днес имаше не повече от 35 - 40 000 акции до тази цена, така че можеха да го сипят без проблем.
                              Може и да ме пере параноята, но ако съм прав би трябвало тези дни да видим истинското прехвърляна на пакета около 65ст.

Мнението ми не е препоръка!
                              Ъ-Ъ
                              Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                                Ами при криза .... държавата и частният мажоритар в ЕУБГ реагират по един и същ начин .... продават перлите в короната....
                                Също така при криза, държавата става повече държава в икономиката и при нужда подкрепя свойте фирми.... ,а частният мажоритар в ЕУБГ зад него няма никой и само надежди и благоприятно движение на застраховането и лизинга в бъдеще време ще го извади от ...
                                мече,
                                стига и ти с тези перли в короната. Перли ако можеш да ги въртиш. Продажбата на дъщерните се планира още от 2007, за да останат коли-лизинг-застраховки-финансови

това си е програма и се следва. кризата малко ги забави (само 2 години), но като цяло вървят по план.

поздрави
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X