IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
    Да скъпа, дерзай......дано някой те ощастливи скоро, че множко си насъбрала....
    Аз пък имам само един въпрос към тебе....Какъв трябва да си за да си сложиш женски ник?
    Аз предполагам нещо за отговора, ама няма да го кажа.....
    по умен от теб в инвеститрането ....щом ника е главното . Ти си бил по тъп и прост отколкото мислех щом доводите в инвестирането опряха до ника ми........

Фондовата борса успя да се отърси от шока от разпродажби през последните дни. Минаването на големите пакети при Еврохолд и Бенчмарк имоти повишиха цената им в сравнение с вчерашната сесия. За трайно възстановяване на нивата отпреди да започне натиска засега едва ли може да се говори, тъй като спекулантите по двете позиции нарастнаха чувствително", смята Владислав Панев*, председател на Съвета на директорите на УД Статус капитал.

Коментар

• по добре изпуснат влак отколкото грешен...кога ли ще я разберат тази идея част от пишещите тук . според мен - никога мече цвети не им обръщай внимание бе пич. А какво толкова е дал еврохолд при риска да пада до неясно колко ? да даде поне 50% с обеми че и да го излезнете тогаз се радвайте , или още по-добре чакайте 6-7 лв не е прероръка нямам акции . просто зяпам по навик чат пат инвестора и инфосток

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
        Ако такива Канарчета като теб не стъпча то тогава кой.....
        Държиш ли да ти постна идиотщините когато Пътищата спечелиха ЛОТ 4 и какви ги говори че цената до една седмизца ще е над два лева до веки веков а и пак гарнирано с лични обиди....
        Държиш ли бе инвестиционно недоразумение....
        Да скъпа, дерзай......дано някой те ощастливи скоро, че множко си насъбрала....
        Аз пък имам само един въпрос към тебе....Какъв трябва да си за да си сложиш женски ник?
        Аз предполагам нещо за отговора, ама няма да го кажа.....
        Last edited by Han Krum; 09.11.2010, 15:40.

Коментар

Понеже си плиткоумник , знаех, че ще запалиш.....дерзай, а МОСТ никога съм нямал и 1-на акция, ама карай да върви, скъпа......
          Ако такива Канарчета като теб не стъпча то тогава кой.....
          Държиш ли да ти постна идиотщините когато Пътищата спечелиха ЛОТ 4 и какви ги говори че цената до една седмизца ще е над два лева до веки веков а и пак гарнирано с лични обиди....
          Държиш ли бе инвестиционно недоразумение....

Коментар

Хане ,
            какво става с мосчетата и пътищата и онова култово 1,80 лв . а с Трасетата ... Събрал си си със наследници на Мостовете ,ССВ и т.н.....
            как имаш нахалството при всичките ти неуспели инвестиции да се обаждаш ...или деменцията не е болест ..
            Тук ще си купя акции преди пътищата и след ССВ .....
            мечкин,
            тук ако не друго мениджмънта се старае. важен е профита и ти си си прав, но погледнато отстрани ти залагаш на табаците и петрола - силно непрозрачни и непредвидими позиции. на нормалните пазари такива риби няма. веднъж се пари със слънце, но упорито се заиграваш с дружества в които без политическа намеса няма далаверка.

холда поне е чист в момента от такива фактори.

успех
            Last edited by bertram; 09.11.2010, 15:36.
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Хане ,
              какво става с мосчетата и пътищата и онова култово 1,80 лв . а с Трасетата ... Събрал си си със наследници на Мостовете ,ССВ и т.н.....
              как имаш нахалството при всичките ти неуспели инвестиции да се обаждаш ...или деменцията не е болест ..
              Понеже си плиткоумник , знаех, че ще запалиш.....дерзай, а МОСТ никога съм нямал и 1-на акция, ама карай да върви, скъпа......

Коментар

Нарича се "българска черта"......яд го е 2-ве не вижда.......а с този женски ник направо да го о***еш.....
                Сега гледай как ще запали моторетката......, иначе темата и акцията ВЪОБЩЕ не го интересува........
                Хане ,

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                  кимру, някое пишман моди от инвесторчето ме беше забранил. Предполагам след групово ъпърско оплакване, че с писанията си преча на оптимизЪма да разцъфти по нашите земи. Иначе не съм писал с друг псевдоним и отново не смятам да пиша ако пак ме поставят под карантина.

Привет Хаки, привет на всички.
                  И кво сега пак няма оптимизЪм - кви ше ги сърбаме?
                  Или ще го играеш бик новия семестър?
                  Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                    Хахаха... той бертрамков натовари каруцата още на 1,40. Гони ме 2 дена по форума да сключваме бас как Септември 2010 цената щяла да е над 1,80... Казах му тогава, че ще има огромни загуби и като дойде Септември ще ми е съвестно като знам че си харчи последните стотинки за маркови питиета... Така и стана! Трябва да ми благодари за проявеното великодушие.
                    оо фори драго ми е да те видя
                    изпусна ти да пиеш виски... ама като не искаш няма зорлем да те карам.

наистина не очаквах такъв спад, но го отиграх добре (влизането в Софикс и тн.)
                    сега продължавам да съм оптимист за позицията, а средната ми цена е много добра!

поздрави
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                      Мече,що ревеш пак???
                      Нарича се "българска черта"......яд го е 2-ве не вижда.......а с този женски ник направо да го о***еш.....
                      Сега гледай как ще запали моторетката......, иначе темата и акцията ВЪОБЩЕ не го интересува........

Коментар

Така е . Но сивото при моста и Пътищата беше 50 % а тук до 20 %.....
                        А и защо се пускат лозунги за ръст на продажбите а в инвестора статия за спад .....
                        Е това ме дразни ....иначе евала на продалите с 15 % бърза печалба....
                        Други хора пък се дразнят някой без акции и без интерес към компанията да им пише по няколко пъти на ден как са се пре***ли... разни хора разни идеали
                        Със здраве!
                        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнение
                          Мече, един съвет от старият Инсайдър - не си мисли, че всички магарета се казват Марко Тънкостта не е в това да разпознаваш кое е бяло и кое е черно, а в това да правиш разлика между нюансите на сивото
                          Така е . Но сивото при моста и Пътищата беше 50 % а тук до 20 %.....
                          А и защо се пускат лозунги за ръст на продажбите а в инвестора статия за спад .....
                          Е това ме дразни ....иначе евала на продалите с 15 % бърза печалба....

Коментар

• Първоначално изпратено от Expanzi Разгледай мнение
                            е ! няма да ви огрее ...
                            Хахаха... той бертрамков натовари каруцата още на 1,40. Гони ме 2 дена по форума да сключваме бас как Септември 2010 цената щяла да е над 1,80... Казах му тогава, че ще има огромни загуби и като дойде Септември ще ми е съвестно като знам че си харчи последните стотинки за маркови питиета... Така и стана! Трябва да ми благодари за проявеното великодушие.
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                              знаеш ли колко маймунки се точим на 60 да нат'варим каруците... едва ли ще ни огрее.

поздрави
                              е ! няма да ви огрее ...

Коментар

Браво ...
                                Същото и аз щях да направя и със здраве да си ги харчиш , но не прекалямвай ...писах го и при Моста и Пътищата ...Вторият път като купиш ставаш дългосрочен..... утре ще бъде на кантар а в четвъртък на загуба.... Чака се следващата загадка на БФБ за бърза печалба.....
                                Не е препоръка...
                                Мече,що ревеш пак???

Коментар

Working...
                                X