If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Приблизително 250 к акции от пакета на Ландсбанки са отишли в спекуланти до 5-ти ноември.
При почти 90 К оборот днес всеки да си смята за колко време ще се неутрализира ефектът им.
Днес или утре най-много. Има в тия едни 60 К, дето няма да излязат за продажба скоро...
Колкото до днес, предполагам ще бъде обрано всичко до кота 85-86 ст./бр.
1) алтрУизъм
2) парите в брой не са добра алтернатива за следващите години
3)хем хартийки, хем безналични дървено желязо
Инсайдъра,
1. грешка в написано ...но не се губи смисъла...
2. парите в брой никога нямат алтернатива ... освен повече пари в брой/минали през акции ,нефт ,злато ,сребро,имоти ,земя и т.н./ ...
3. важното е римата в налични-безналични...
ти по добре прочети последната страница и обърни внимание че най малко пет човека са продали ...изводите си правете сами за да не разваля сутринта на някой ....
Поздрави!
Мече,ikonomika е един от певческия квинтет с претенции за Карузо.Неуспешно го конкурират нещастното Кобосче и Oli,ама днес са преяли със сини сливи и гласовете им кънтят.Отдай му дължимото.
Факчо ....аз мое да съм "нещастно" кобосче ама съм с 300 кинта в ръцете кеш отгоре за 2 дни ! а ти си лузърче .....смотано ! Toва долу е специалното мое 15 % показно за тебе ЛУЗЪРЧЕ !
Е че и сам разбираш какво казвам.
Тези със 7-те лева са свършени. Все едно от двата ти джипа да останат само джантите.
А печалбата винаги, ама винаги има паричен еквивалент - кеш, в брой, по сметка...
Представи си, че тези дни всички купили си на около 65 се опитат да кешират какво ще се случи с цената.
Факи , не успях да купя иначе бях сложил на 0.573 - 35к да купувам, ама въпреки това не плюя......ама вие сте си класика от прос до тъп и завислив.........избери си от кои си.....
Тези със 7-те лева са свършени. Все едно от двата ти джипа да останат само джантите.
А печалбата винаги, ама винаги има паричен еквивалент - кеш, в брой, по сметка...
Представи си, че тези дни всички купили си на около 65 се опитат да кешират какво ще се случи с цената.
много ясно какво - цената ще падне...
иска ми се, но няма как да стане
освен това някак си пропускаш момента, че основната част от акциите минали през последните няколко дни ...не отиде в дребни риби... даже доста дребни се изкоркаха и избягаха по време на пада...
кво да го правиш...пазар... един влиза ..друг излиза...а винаги има една група многознайковци, които едниствено дават акъл на другите.
поздрави
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
всички загуби са реални, а печалбите са вирутални !!!
факи,
жив и здрав бъди, но по твоята логика можем да кажем, че загубата на купилите на 7 кинта и все още в позиция играчи е виртуална ...нал тъй
лека
Коментар