IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сега като се загледах - те са доста положителни нещата(ако не бъркам нещо).
    Ето , като изрових резултатите за юни и ги сравних със юли числата не са никак зле!!! Както и да ги смятам си има с над 10% увеличение на продажбите във основните марки автомобили,

Данни за (юни)Юли 2010
    Марка Представител (Юни)/(юли)
    DACIA РЕНО НИСАН БЪЛГАРИЯ (600)/728
    FIAT АУТО ИТАЛИЯ (250)/290
    NISSAN РЕНО НИСАН БЪЛГАРИЯ (240)/334
    RENAULT РЕНО НИСАН БЪЛГАРИЯ (517)/576

И още нещо за цялата 2009 са продадени 25000леки автомобила, а само за юли 2010 над 10 000!!!
    Last edited by tony1975; 17.08.2010, 07:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от NOK Разгледай мнение
      thank's

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
        ...

Стабилно се представят Фиат и Мазда.
        За зевзеците само през юли са пласирани 6 Алфи има и цял Сааб - веднага да си признае кой го взе.
        Шест мазди и един сааб е добър оборот за гаражна търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          Е аз за това питам де, дайте линк да прочета, моля! Нали всички сме съсобственици тук - демек съдружници
          http://www.svab.bg/Frame_BG/Index.htm

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
            Не е вътрешно Тони, никoй не чете. Темата нямаше да изглежда толкова инфантилно, ако поне троловете четяха

На парактика е валидно за почти всички позиции.
            Е аз за това питам де, дайте линк да прочета, моля! Нали всички сме съсобственици тук - демек съдружници

Коментар

• Не е вътрешно Тони, никoй не чете. Темата нямаше да изглежда толкова инфантилно, ако поне троловете четяха

На парактика е валидно за почти всички позиции.

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                Нисан и Дачия са избили рибата през юли. Нисан основно концентрирани в СУВ1 сегмента, където са Кашкаите, а за сведение вече има пласирани 68 Дъстъра от Дачия пак в същия сегмент.
                Много добре вървят и Опелите.
                За зевзеците само през юли са пласирани 6 Алфи има и цял Сааб - веднага да си признае кой го взе.
                Kъде намираш това инфо или е вътрешно?

Коментар

• Нисан и Дачия са избили рибата през юли. Нисан основно концентрирани в СУВ1 сегмента, където са Кашкаите, а за сведение вече има пласирани 68 Дъстъра от Дачия пак в същия сегмент.
                  Много добре вървят и Опелите.
                  Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
                    Ташунко, защо се обърна палачинката, да не би, да си решил, да прибираш профит?
                    Съдейки по постовете му - Ташунко ще се отърве с някаква печалба. Голяма или малка - не е важно в момента.
                    ..
                    Гледах навремето, преди много години, като заколи баба ми кокошка, и веднага след това кокошката търчи хаотично наоколо, но само за малко, после спира, и ...

Та и тук ситуацията удивително ми прилича на работата със кокошката...

Коментар

• Ташунко, защо се обърна палачинката, да не би, да си решил, да прибираш профит?

Коментар

• Е, сега остава само да си пожелаем повечето мнения в темата да са като последните две.

Свалям ви шапка
                        /макар и да не нося/
                        Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Не Берта не съм продал нищо още от еврохолда макар че от последните покупки съм на добра печалба.Мога да я затворя позицията и ще съм добре но искам още малко да изчакам понеже мераците у по голямата част инвестори са за възход.Истината е че аз не съм дей трейдър както може би си мислиш а се стремя да хвана движенията на една част от акциите си а други съм ги замразил за неизвестен за мен период. Може би след доста години ще ги разкарам но всичко завсиси от темповете на възтановяване на пазара.Много пъти съм ти казвал че действам така както смятам че ще е добре.Не всеки път успявам да продам с много добра печалба ама факт е че после си ги купувам по ниско Така че да чукна на дърво моята стратегия работи.Може един ден да сгреша ама поне за сега се предпазих от доста загуби.Не си мисли че аз не съм загубил в тая криза Колкото успях да спася дето се вика берекет ама това което изпуснах ........ Така че да речем че съм станал по предпазлив опитен и по -мъдър...нищо повече брат.Не ме разбрай погрешно ама ме дразни наивността у някой.Аз съм минал по техния път и си платих за това сега поне действам премерено Акции си имам достатъчно.Пари в моята нова страна вадя достатъчно.Много скоро ще изкарвам толкова че борсата ще ми е само за забавление и може би тогава ще си купувам акции и държа за неизвестен период от време Още малко ми рябва да и тогава сам ще се убедиш за това което ти говоря.Проблема в БФБ е че е неликвидна борса.Дау е друга работа само че там се иска много повече познания и опит.

Коментар

• Ташунка,
                            ти изхожаш от стратегията си да си супер ликвиден и бърз във всеки един момент, което е хубаво, но не винаги приложимо особено на БФБ. Ако си с малко бройки е донякъде възможно, но в дадения момент даже и с малко бройки има шанс да се затвориш. Когато акциите са повечко тази стратегия не важи. Да не говорим , че бай'н холд стратегията е доказано работеща. Нямам предвид бай и само холд,а задържане на акциите минимум година -две.

Това, което ти правиш на БФБ на практика е дей трейдинг нищо, че държиш малко повечко време акциите. Няма лошо, но защо си мислиш, че само така може да се извади някой лев. Ти искаш печалбата сега-веднага, а аз си правя пакет с хоризонт 2-3 години и цел 100+%

Признавам си , че преди ги врътках подобно на теб, но в като тегля чертата се оказва, че с 3-4 средно дългосрочни позиции съм изкарал толкова колкото с 20+ краткосрочни врътки.

Пукането на балона 2007-2008 г дава шанс на търпеливите да изградят позиции, които ще им се отплатят във времето, а за дей-трейдърите пазар винаги има. Преди време бях чел някакъв материал посветен на дей-трейдърите в Щатите там поне имат бърз и ликвиден пазар. От данни на счетоводствата им излиза, че генерално дей-трейдърите са на загуба. Аз понеже нямам претенции да съм борсов корифей мисля да се въздържа от бърза езда на този етап.

и последно не се 'ежа', защото имам еди какви си позиции, а защото като отворя темата сутрин трябва да изчета 5-10 поста на факи, де ниро и напоследък теб...не знам какво ти става, че сте си плюли с форумния трол факи в устите. Това ме кара да си мисля,че отдааавна си продал ехолдките за 5 стинки+.
                            както и да е.

успех в ездата
                            Last edited by bertram; 13.08.2010, 09:35.
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                              Ташунко,
                              заради някакви смешни бройки оспами и тази тема. Направете си една тема с Факи и Де Ниро и спамете там на воля :
                              идея за заглавие :

Кокошкари,хейтъри и тролове - всичкото акции на боклука!
                              Берта нещо е бъркаш бе друже Отде знаеш колко бр имам и стига се ежи че си по-голям в инвестициите.Не ме ееня кой колко има а кой как играе.Без да ми се сърдиш ти можеше да направиш няколко яки хода и да изкараш поне още едни 50 % от борсата ама нямаш опит за това.Вкарал си парите и сега не ти е гот че не се получи както ти искаше.Що не отигра Етропала когато си говорихме ? Да ти кажа ли ............от лакомия ето това ти е грешката.

Коментар

• Ташунко,
                                заради някакви смешни бройки оспами и тази тема. Направете си една тема с Факи и Де Ниро и спамете там на воля :
                                идея за заглавие :

Кокошкари,хейтъри и тролове - всичкото акции на боклука!
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X