Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от De Niro Разгледай мнениеМежду донори и спонсори ми е много трудно да преценя кое е по-точно. От една страна спонсорите получават реклама, а в случая този момент липсва.
От друга страна донори ми звучи много медицинско. Те все пак не даряват органи, надявам сеНищо чудно някой и бъбрека да си изгуби на борсата с техните виждания
Може би трябва за 3-та дума да помислим?
Как ли се казва човек, който е тотално сляп за истината, привързан е към хората, които го обират и в продължение на години им дава всичките си пари , за да живеят те СУПЕР ОХОЛНО на негов гръб?
В замяна не получава нищо и никога няма да получи!
Ако някой се сеща подходящо нарицателно да сподели, моля?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеПич, кви обеми са минали на 75-80 стинки? и дали са само дребни връткаджии са купували там?
Според теб ако едър инвеститор си е добавил към пакета 100 к акции, дали ще хукне да ги продава след 15 стинки?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеЧе 15 стинки на да изкарат при тези цени да не е малко бре?
Ох, забравих че 15-20% за родните борсови акули са си едно нищо.
Та така и някой тук дето по много % искат да правят за кратко време.Повечето са драскачи-блейчоци.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
Ми няма смисъл да те повтарям.
Само с едно не съм съгласен - че какви спонсори са това?
Както Ташунко каза - донори!
ПС
Може би е време и аз да отворя една тема - Донори на БФБ!
От друга страна донори ми звучи много медицинско. Те все пак не даряват органи, надявам сеНищо чудно някой и бъбрека да си изгуби на борсата с техните виждания
Може би трябва за 3-та дума да помислим?
Как ли се казва човек, който е тотално сляп за истината, привързан е към хората, които го обират и в продължение на години им дава всичките си пари , за да живеят те СУПЕР ОХОЛНО на негов гръб?
В замяна не получава нищо и никога няма да получи!
Ако някой се сеща подходящо нарицателно да сподели, моля?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от De Niro Разгледай мнениеПри компания, която е на загуба от години и цената и се срива най-мощно от цялата борса, 5%-но движение на горе да се хване си е чист успех.
Само Вие спонсорите чакате големи излитания и да си върнете по 3-4000%
Между другото скоро очаквам да има новини покрай холдинга, които да доведат нещата веднъж завинаги до логичния им край
Само с едно не съм съгласен - че какви спонсори са това?
Както Ташунко каза - донори!
ПС
Може би е време и аз да отворя една тема - Донори на БФБ!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от De Niro Разгледай мнениеМежду другото скоро очаквам да има новини покрай холдинга, които да доведат нещата веднъж завинаги до логичния им край
МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеПич, кви обеми са минали на 75-80 стинки? и дали са само дребни връткаджии са купували там?
Според теб ако едър инвеститор си е добавил към пакета 100 к акции, дали ще хукне да ги продава след 15 стинки?
При компания, която е на загуба от години и цената и се срива най-мощно от цялата борса, 5%-но движение на горе да се хване си е чист успех.
Само Вие спонсорите чакате големи излитания и да си върнете по 3-4000%
Между другото скоро очаквам да има новини покрай холдинга, които да доведат нещата веднъж завинаги до логичния им край
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеЧе 15 стинки на да изкарат при тези цени да не е малко бре?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеабе може и да не трябват 200 к, едва ли всикчи които купуваха на 75-80 стотинки са ташунковци, дето чакат печалба от 10-15 стонитнки... така че утре да купи някой 30к и сме над левче...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от De Niro Разгледай мнениеЩе те поправя:
Първо: Загубата е много по-голяма.
Второ: Това не са "инвеститори", а СПОНСОРИ !
Коментар
�
Коментар