IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nikodimm Разгледай мнение
    Продължавам да пълня тук !
    Кое ....... ........ Къде

Коментар

• Първоначално изпратено от De Niro Разгледай мнение
      Между донори и спонсори ми е много трудно да преценя кое е по-точно. От една страна спонсорите получават реклама, а в случая този момент липсва.
      От друга страна донори ми звучи много медицинско. Те все пак не даряват органи, надявам се Нищо чудно някой и бъбрека да си изгуби на борсата с техните виждания
      Може би трябва за 3-та дума да помислим?

Как ли се казва човек, който е тотално сляп за истината, привързан е към хората, които го обират и в продължение на години им дава всичките си пари , за да живеят те СУПЕР ОХОЛНО на негов гръб?
      В замяна не получава нищо и никога няма да получи!
      Ако някой се сеща подходящо нарицателно да сподели, моля?
      Може би балък или льольо са подходящи думи описващи поведението на този тип заблудени обекти

Коментар

• Продължавам да пълня тук !

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
          Пич, кви обеми са минали на 75-80 стинки? и дали са само дребни връткаджии са купували там?

Според теб ако едър инвеститор си е добавил към пакета 100 к акции, дали ще хукне да ги продава след 15 стинки?
          Ми защо не ако ще прибере набързо 20 % печалба.Въпоса е на кого ще ги продаде тези 100 к. То тука всеки 2-ри е с 100 к акции.Много паралии у този форум а борсата за никъде

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
            Че 15 стинки на да изкарат при тези цени да не е малко бре?

Ох, забравих че 15-20% за родните борсови акули са си едно нищо.
            Нали знаеш че лакомо дупе кръв сере Та така и някой тук дето по много % искат да правят за кратко време.Повечето са драскачи-блейчоци.

Коментар

Ми няма смисъл да те повтарям.
              Само с едно не съм съгласен - че какви спонсори са това?
              Както Ташунко каза - донори!

ПС
              Може би е време и аз да отворя една тема - Донори на БФБ!

Между донори и спонсори ми е много трудно да преценя кое е по-точно. От една страна спонсорите получават реклама, а в случая този момент липсва.
              От друга страна донори ми звучи много медицинско. Те все пак не даряват органи, надявам се Нищо чудно някой и бъбрека да си изгуби на борсата с техните виждания
              Може би трябва за 3-та дума да помислим?

Как ли се казва човек, който е тотално сляп за истината, привързан е към хората, които го обират и в продължение на години им дава всичките си пари , за да живеят те СУПЕР ОХОЛНО на негов гръб?
              В замяна не получава нищо и никога няма да получи!
              Ако някой се сеща подходящо нарицателно да сподели, моля?

Коментар

При компания, която е на загуба от години и цената и се срива най-мощно от цялата борса, 5%-но движение на горе да се хване си е чист успех.
                Само Вие спонсорите чакате големи излитания и да си върнете по 3-4000%

Между другото скоро очаквам да има новини покрай холдинга , които да доведат нещата веднъж завинаги до логичния им край
                Ми няма смисъл да те повтарям.
                Само с едно не съм съгласен - че какви спонсори са това?
                Както Ташунко каза - донори!

ПС
                Може би е време и аз да отворя една тема - Донори на БФБ!

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнение
                  20 лв. за акция????
                  ДА !

Не е препоръка!

Коментар

• Да . А Де Ниро ще се е прекръстил на Де Срало и това ще е логичния завършек на звездта финансист и анализатор.

Коментар

Между другото скоро очаквам да има новини покрай холдинга , които да доведат нещата веднъж завинаги до логичния им край
                      20 лв. за акция????
                      МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

Пич, кви обеми са минали на 75-80 стинки? и дали са само дребни връткаджии са купували там?

Според теб ако едър инвеститор си е добавил към пакета 100 к акции, дали ще хукне да ги продава след 15 стинки?

При компания, която е на загуба от години и цената и се срива най-мощно от цялата борса, 5%-но движение на горе да се хване си е чист успех.
                        Само Вие спонсорите чакате големи излитания и да си върнете по 3-4000%

Коментар

Коментар

абе може и да не трябват 200 к, едва ли всикчи които купуваха на 75-80 стотинки са ташунковци, дето чакат печалба от 10-15 стонитнки... така че утре да купи някой 30к и сме над левче...

Коментар

Ще те поправя:

Първо: Загубата е много по-голяма.

Второ: Това не са "инвеститори", а СПОНСОРИ !
                              То това отдавна е ясно ма мисла че ДОНОРИ е по -подходящата дума

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa
                                Това няма абсолютно никакво значение.

Питай "инвеститорите".
                                Ще те поправя:

Първо: Загубата е много по-голяма.

Второ: Това не са "инвеститори", а СПОНСОРИ !

Коментар

Working...
                                X