IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
    Пич, само ще ти кажа че разсъжденията ти са елементарни. И въобще се вземаш много на сериозно - титлата трол не съм ти дал все още /това не беше за теб/ - твоят статут е "Мунчо".
    Да ти помогне Чичко паричко, ако се чудиш какво означава.
    естествено, че са елементарни. аз нали затова ви се чудя на акъла на 5-6 баламурника - то от самолет се вижда, че холдинга е пробита лодка, а вие се напъвате като гладен да с*ре

п.п. иначе, аз си чакам сложните разсъждения, които явно ми убягват. иска ми се да го видя това светло бъдеще и аз. пишете, не се стеснявайте

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ Разгледай мнение
      хехехе, ти издави рибата с този пост . за последните 6 месеца съм писал сигурно 5-6 коментара общо, ама що не съм си почивал, а съм висял по форумите. сладур

пръди, не съм очаквал от теб друг отговор. за отговор, който достойно да кореспондира на моя, се изискват аргументи, а за аргументите се изискват: мозък, знания и контакти. ти си знаеш от кое по колко имаш
      Пич, само ще ти кажа че разсъжденията ти са елементарни. И въобще се вземаш много на сериозно - титлата трол не съм ти дал все още /това не беше за теб/ - твоят статут е "Мунчо".
      Да ти помогне Чичко паричко, ако се чудиш какво означава.
      Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
        Че каква ни е далаверата да те агитираме?

А останалото са елементарни аргументи, валидни за 2008 г. четох ги по диагонал щото са ми ясни от първата дума на всеки абзац.

Апропо - тролове що не си почивате от време на време, ами сте виснали по форуми да спамите? Какъв прекрасен уикенд беше, а вие горките гледам сте се притеснили за нас-спонсорите, пък уж нямате интерес тук - леле - леле.
        хехехе, ти издави рибата с този пост . за последните 6 месеца съм писал сигурно 5-6 коментара общо, ама що не съм си почивал, а съм висял по форумите. сладур

пръди, не съм очаквал от теб друг отговор. за отговор, който достойно да кореспондира на моя, се изискват аргументи, а за аргументите се изискват: мозък, знания и контакти. ти си знаеш от кое по колко имаш

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          Ооо Спомен ,
          Абе махни, махни.., дружките са ясни, този от военновременния запас ли го изкопаха не знам, ама опъна реч като на Фидел Кастро и естествено нищо не каза, освен че яко го дразним.

Факи поне е по-лаконичен като не казва нищо, по ме кефи като персонаж

Коментар

берта, като си такъв фен на този избушен холдинг, защо не напишеш един смислен коментар, с който да убедиш нас "не можещите да мислим", че това е нашата акция?
            Че каква ни е далаверата да те агитираме?

А останалото са елементарни аргументи, валидни за 2008 г. четох ги по диагонал щото са ми ясни от първата дума на всеки абзац.

Апропо - тролове що не си почивате от време на време, ами сте виснали по форуми да спамите? Какъв прекрасен уикенд беше, а вие горките гледам сте се притеснили за нас-спонсорите, пък уж нямате интерес тук - леле - леле.
            Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
              Ооо Спомен ,
              без съмнение постовете на Проди са безсмислени за теб (!!), просто защото не можеш да мислиш. Глади си костюма, мажи обилно гел по перчема и не се занимавай с непривични за теб (както и за доста твои колеги кредитни) занимания като мислене и вникване в отчети.

бъди здрав
              берта, ако щеш ми вярвай, но като започнах да пиша поста до проди, отначало мислех и теб да включа като двамата автори, бълващи напълно безмислени коментари, лишени от аргументи и логика, но си рекох: "споменЪ никога не напада пръв и без причина", но ето че "сиамския близнак" веднага се припозна и отговаря вместо братчето си
              берта, безпричинните нападки като твоята, нали се сещаш на какво за израз ? нещо нервен ми се струваш, сякаш някой друг ти е виновен за грешните инвестиционни решения.
              берта, като си такъв фен на този избушен холдинг, защо не напишеш един смислен коментар, с който да убедиш нас "не можещите да мислим", че това е нашата акция? или вместо да мислиш, си се заел да броиш колко акции минават на цени 0.85-0.90лв.???
              берта, за разлика от теб, аз ще отделя няколко минути, за да докажа, моята теза, а именно, че холдинга е избушен и няма голяма перспектива пред него: та берта, какво е бъдещето на застрахователя в структурата на холдинга? нали знаеш в България кое се застрахова? предимно онова, което е задължително, а именно ГО, автомобили купени на лизинг, ипотекирани имоти. берти, на теб известно ли ти е, че има срив в цените на недвижимите имоти? като толкова можеш да мислиш, сети ли се, че със срива в цените на недвижимите имоти, пада стойност на целия портфейл от застраховани имоти, т.е. дори имотите да са си абсолютно същите, те вече се застраховат на много по-ниска застрахователна сума, а оттам и получават много по-ниска застрахователна премия? или ти очакваш следващите няколко години бум в цените на недвижимите имоти, строителството и ипотечното кредитиране, което от своя страна ще реши посочения от мен проблем пред застрахователите???
              берта, на теб известно ли ти е, че има много сериозен спад в продажбата на нови автомобили? а знаеш ли кои автомобили у нас сключват авто-каско? не са 10 годишните таратайки, нали? или 15 годишните барутници? берти, какво се случва с постфейла на застрахователите по отношение на автокаското, при положение, че има сериозен спад през последните 2-3 години в продажбата на нови автомобили? застраховат си стария, ежегодно обезценяващ се порфтейл. елементарно е берта. нали се сещаш, че автомобил, който е закупен 2007г. за 30 000 лева е застрахован за 30 000 лева и премията е една, а същия този автомобил 2010г. вече струва 15 000 - 17 000 лева и премията е два пъти по-ниска. берта, а дали след година - две, собственика на този автомобил изобщо ще намери смисъл да му прави каско???
              или берта, ти очакваш сериозен скок в продажбата на нови автомобили? берта, дори да има ръст, той ще е много плавен и години наред ще са необходими за да се стигнат продажбите от 2007 - 2008г., като междувременно ще си остават за застраховатеклите като "черни дупки" слабите 2009-2010, поне за следващите 2-3 години.
              ама ти много мислиш и се сети за всички тези неща, нали?
              и друго берта, като дойде времето за растеж на бизнеса, конкурентите на твоите любимци имат доста по-силни позиции: едни имат гърба на ТИМ, други имат гърба на богати западноевропейски собственици, а вие си нямате нищо. последните години имате само загуби, които трябва да избивате, а растеж със загуби за избиване не се прави - там трябват свежи пари. от къде ще ги вземете берти? че то и ние - "не можещите да мислим" костюмарчета с гелосани перчеми ви знаем много добре и не искаме да ви даваме парици.
              берти, ама ти да не си мислише, че непрекъснатите вътрешни врътки и счетоводни печалби се правят, за да се излъска холдинга за пред вас - наивните шаранчета??? а познай, заради кого се докарваха тея "счетоводства" ?

айде берти, очаквам да ме обориш
              сиамският близнак и той, ако може

п.п. и не спирай да броиш колко акции минават на цени, 0.85-0.90лв., че ще ти замине на кино цялата концепция

Коментар

проди, не се засягай, ама ти имаш 4355 поста, а Факушка има 585. напоследък колкото и рядко да влизам в инвестора, все на твои безмислени коментари се натъквам.

П.П. все същото нагло парче си си!
                Ооо Спомен ,
                без съмнение постовете на Проди са безсмислени за теб (!!), просто защото не можеш да мислиш. Глади си костюма, мажи обилно гел по перчема и не се занимавай с непривични за теб (както и за доста твои колеги кредитни) занимания като мислене и вникване в отчети.

бъди здрав
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                  Уф, Факи.. не че не искам да ти помогна да навъртиш някой пост, ама много досадно, бе човек.

Предполагам някоя от твоите дружки все ще се включи, да удари едно рамо, в това високо интелектуално занимание..

проди, не се засягай, ама ти имаш 4355 поста, а Факушка има 585. напоследък колкото и рядко да влизам в инвестора, все на твои безмислени коментари се натъквам.

П.П. все същото нагло парче си си!

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                    Е защо така скромно бе Проди?
                    Напрао едни 35 кинта кажи!
                    Размах трябва, въображение...
                    Уф, Факи.. не че не искам да ти помогна да навъртиш някой пост, ама много досадно, бе човек.

Предполагам някоя от твоите дружки все ще се включи, да удари едно рамо, в това високо интелектуално занимание..

Коментар

• Гладна кокошка просо сънува

Е защо така скромно бе Проди?
                      Напрао едни 35 кинта кажи!
                      Размах трябва, въображение... Вземи пример от Веселин58:

Първоначално изпратено от В темата за Кремиковци veselin58 Разгледай мнение
                      Не е препоръка да се юрнеш,да купуваш,защото когато станат акциите отново 40лева ще се чудиш,къде да си харчиш парите!
                      Last edited by Факушкa; 22.08.2010, 15:30.

Коментар

• Дълга проповед си дръпнал

Единственото което става ясно от нея, е че за нещо с Галилей и компания сте нетърпеливи и че Корк и ЕУБГ силно те вълнуват..

ПС то и аз нямам търпение акцията да стане 10 кинта, ама ..

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                          ти си прав, спор няма, света е на търпеливите. Знаем разликата между младия и стария бик
                          Полека лека, ще станат нещата.

Поздрави
                          прав си, но не съвсем !!!!!

светът обича :
                          не -търпеливите !!!!

Такива , бяха
                          ДЖОРДАНО БРУНО , ГАЛИЛЕО ГАЛИЛЕЙ!!

Такива бяха и играчите, които заложиха на понижение !!!!
                          /как е правописът ????
                          той, винаги е бил фактор за измъкване от нелицеприятни въпроси !!!!/

Та НЕТЪРПЕЛИВИТЕ заложиха на тотален СПАД :
                          репер им беше :

-чуждестранният спекулативен капитал! /УВИ, няма го вече!/

-псевдо-институционалните КУПУВАЧИ !!!! /уви и те фалираха! /

-лакомията на простолюдието !!!
                          /уви, нашокахме и на него репата !!!!/

Та викаш :
                          "Полека лека, ще станат нещата!!!!"

Бих, казал : ТРУНДО /правопис/
                          Защо ли ?
                          ЕМИ, ПОГЛЕДНЕТЕ СЕ !

Вие ,които бръщолевите за търпение, просто сте измамници!!!
                          Търпението, за което призовавате ,
                          просто е МОЛБА от ваша страна.
                          Ако може, да каширате поне
                          при 50 % загуби !

Просто както умело казахте :

"Полека-лека, ще станат нещата!!!!"
                          п.п.само не уточнихте:
                          кои неща ?????

п.п. Аз и моите читатели сме от отбора на Джордано Бруно, Галилео Галилей,
                          т.е. от НЕТЪРПЕЛИВИТЕ !!!!!

Ние искаме успех : ДНЕС И СЕГА !!!

Миналото и бъдещето на компроментираните компании, които ви ограбиха ,
                          НАС не ни интересува !!!

Беше елементарно: имайки free float на измамните компании , отделно и писахме истината за лакомията на мажоритарите !!!

Да ама НЕ !!!
                          Появиха се разни гурута, проповядващи

дългосрочната инвесиция /констадинат, гуантанамо, императорът, корк, продигал и др. /

появиха се и ви онодиха ! СОРИ !!!!!

днес въпросните просто пишат :

"Полека-лека, ще станат нещата."

п.п. Егати глупакът е този, който безрезервно приеме горното и не прочете долното !!!!!

п.п.колкото до младия и стария бик, спор няма :
                          младият е в джаза !

старият каза:
                          "светът е на търпеливите"
                          Last edited by 4i4ko Pari4ko; 21.08.2010, 23:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                            Що не слагаш запетаите бре момко!!!
                            За около 1 лев на пост, това се предлага..

Пазар, такова е положението..
                            Last edited by prodigal; 21.08.2010, 19:48. Причина: charity / clarification

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                              Има ама този е най-близо до фалит...
                              Що не слагаш запетаите бре момко!!!

Коментар

• Пак на работа, а

Не събрахте ли някой лев...

Дайте сметка за подпомагане, че да ни оставите да поговорим с колегите
                                Last edited by prodigal; 21.08.2010, 16:04. Причина: charity

Коментар

X