IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от споменЪ Разгледай мнение
    берти, нали се сещаш? крайните резултати показват най-точно кое е присъщо за един човек и кое не е
    последните три години ни донесоха доста доказателства в това отношение, нали берти
    на мен 2008-2009-2010 ми донесоха има няма +50% доказателства.
    за великан като теб за 2 и половина години 50%+ е смешна доходност, но за мен си е ок.

ако не ми мине котка път..догодина по това време трябва да имам 150% доказателства.

бъди здрав
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• берти, нали се сещаш? крайните резултати показват най-точно кое е присъщо за един човек и кое не е
      последните три години ни донесоха доста доказателства в това отношение, нали берти

Коментар

• СпоменЪ,

писах ти 2 поста, защото се появи в темата и вкара доста простотия в обръщението си към продигал. С теб за инвестиране мога да си говоря, колкото мога и с охраната долу (пенсионери полицаи). До колкото си спомням писах ти, че не можеш да мислиш и ти затова подскочи. Гледам пак си изписал един ферман

Глади си костюма, закачай колежките, гледай си Берое и не се занимавай с неприсъщи за теб неща. Една от причините банките в БГ да са на тоя хал в момента е, че точно разхождащи костюмите си многознайковци като теб раздаваха некачествени кредити само и само да изпълнят плана.

бъди жив и здрав и се радвам за теб, че си толкова навътре в бълбукането.
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• [QUOTE=cymru;1132196]
          Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение

Проди, не виждам смисъл да се изтъкват аргументи - те НЕ искат да разберат, това което им обясняваш.
          Знам, ебавам се, нищо не ми струва. На всички ни е ясно, че не кесят тук защото се притесняват дали ще ни излезе инвестицията..

Коментар

• [QUOTE=prodigal;1132191]
            Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
            Ами време е и ти да постнеш нещо с цифри...
            та и аз да науча нещо.
            ...

Хайде, започвай преразказ по картинка, че да видим от кое ниво ти трябва обучение.

За парични потоци, най-беше чел май, поне според ментето дето постна по долу

Проди, не виждам смисъл да се изтъкват аргументи - те НЕ искат да разберат, това което им обясняваш.
            Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнение
              Тази акция е "перлата" на БФБ.
              Не, ти си 'перлата' на този форум.
              Нали инвестира парите си в собствен бизнес - що чиниш тъдява?
              Не-заслужил инвеститор

Коментар

• [QUOTE=Факушкa;1132165]Ами време е и ти да постнеш нещо с цифри...
                та и аз да науча нещо.
                ...

Хайде, започвай преразказ по картинка, че да видим от кое ниво ти трябва обучение.

За парични потоци, най-беше чел май, поне според ментето дето постна по долу

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнение
                  Тази акция е "перлата" на БФБ.
                  Обиждаш някои други,всичките с претенции да са от черните перли.Поне половин дузина са.Нагазиш ли в тях,като тресавище са или подвижни пясъци.Без чужда помощ измъкване няма.Както е модерно да се казва,ставаш дългосрочен.Докато главата ти бъде погълната и изчезне от погледа.

Коментар

• ОБЩО АКТИВИ (А + Б): 318361

Някой добър човек ако може да ми обясни тук или на лични какво стои зад тази цифра ?
                    Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Тази акция е "перлата" на БФБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ Разгледай мнение
                        .................................................. ....
                        УФ !

Давай поне по-накратко. По-малко ще афишираш комплексите си.
                        А това, че все още гледаш мачове говори достатъчно ясно колко умееш да вникваш в нещата.
                        Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                          СпоменЪ,

не ти се сърдя, защото е явно, че не можеш да вникнеш в това, което ти пишем с колегите тук.
                          Запали колата (ако имаш такава и ако си дал 20 кинта за зелена карта) и се разходи само на няколкостотин км посока запад-север.. примерно до Виена. Хубаво си отваряй очите по пътя и гледай по какви пътища караш, през какви земеделски раиони минаваш, покрай какви уредени градчета минаваш. После запали колата и бръмни примерно до Сливен или Ямбол (да не говорим до видин или лом) и гледай хубаво. И преди съм казвал - Българската икономика в момента е като една голяма плодородна нива , но буренясала, неразорана и се обработва само тук таме на парче. Има много, много за работа.

Ако си мислиш, че България няма да се развива и ще висим вечно в това положение може да си припомниш каква уникална заплата беше да взимаш 100 марки 96-97 година. Сега средностатистическият кадър с висше образование приема като лична обида заплата от 500 евро (1000 марки)

Понеже говорим за застраховането - пазар има и макар да е в криза той е с тенденция да става все по-голям. Ако при криза всички пълнеха гащите като теб..то най-добре да затваряме държавата. Кризата ще отмине, а след нея българският застрахователен пазар има мегдан да се удвои за нула време , а по натам и да се утрои, че даже и да се учетвори. Ти каза защо - тук хората отделят пари за основно за ГО и за каско на втората жена (пардон колата). Това също ще се промени и ще стане постепено с увеличаването на доходите. А това, че евроинса нямат гръб не ги прави по-слаби, а напротив трябва да се мобилизират максимално, за да издрапат през кризата. Това няма как да не им е от полза след време. Най-големият 'социализъм' е във фирми с дебел гръб и спокойни мениджъри. Никой не се спича и не си дава зор, защото знае колко голяма работа е фирмата, а за него е важен уикенда... ( малко пресилвам , но е така)

Ти имаш ли застраховка живот или здравна. Предполагам ,че не. Гарантирам ти, че до 10 години със сигурност ще имаш и не защото ще си поумнял, а защото ще си осъзнал, че ако чакаш на държавата ще те третира като ром.

Ако си мислиш, че основната ми (и не само на мен) идея е да купим акции от днес за утре ... много бъркаш. Акциите не са еврофутбол. На 35 години съм и имам доста време да чакам. За разлика от теб работя за себе си, а бизнеса ми (пу-пу да не са му уроки) генерира прилично количество кеш, който ми позволява да си пазарувам акции без да съм притиснат от кредити, репа и тем подобни тежести. Нещата ги пиша както ги виждам от моята си камбанария.

поздрави и успех
                          берта, бас държа, че вярваш в Дядо ти Коледа. Нали?
                          пич, що се излагаш с приказки, на които спряха да вярват и децата още преди 10 тина години?
                          честно - мислих те за доста по-сериозен и ерудиран човек, а то пълен въздух под налягане, т.е. балонче.
                          берта, усещаш ли как постепенно се снижаваш до нивото на полки, дон емилио, ханчето крум и т.н. компрометирани откъм мозък и резултати герои? как ли? ами така - при липсата на аргументи, посягаш доста често към битовизмите: "ако съм имал кола", "ако съм имал 20лв. за зелена карта", "печелил достатъчно кеш" - ами печели бе пич, радвам се за теб. ама имай предвид, че не само ти печелиш кеш. тук всички компрометирани "инвеститори" със 100-тина бона си мислят, че всички останали са андрешковци, а те са големи патрони. ами в доста силна заблуда си.

за Виената - ихаааа, ти уцели бинго бе . брех, дали преди 2-3 седмици не бях във Виена точно да гледам Рапид Виена и Берое? Дали седмица преди това не минах през Сливен на път за морето? дали не познавам 100 пъти по-добре от теб икономическата ситуация в ЦЯЛАТА страна от теб, след като ежедневно разглеждам кредитни предложения от ЦЯЛАТА страна??? да приказките от 1001 нощ, които разправяш за неразораната целина и за реките от мед и масло, които ще потекат, не хващат дикиш, берти. изтъркаха се. 20 години минаха - стигнахме ли ги западняците, наваксахме ли изоставянето? или твоята концепция е да ги настигаме още 20-30 години и хеле след 20-30 години да видим ние къде ще е великия Еврохолдинг . кой ти чака толкова дълго време бре, берти?
                          с подобни приказки се успокояват само набухалите се на цени 5-6-7-8-9 кинта. те всичките имат много време да чакат и все за никъде не бързат. питай порки дали бърза за някъде? за къде да бърза, като си е дал задника вече под наем и от него нищо не зависи. ще седите и ще чакате Гудо. какво друго ви остава?

за застраховките и застрахователните дружества - личи си, че си много далеч от реалността. говориш си така, както си ги мислиш нещата, ама дали са така и на практика??? и какво сега? в евроинса кризата така ги е мобилизирала, че се стягат хората яко, каляват се, обръгват на трудности и утре кризата като отмине, те се наддигат гордо и съсипват разглезената конкуренция - буахахахаха. берти, имаш ли идея какво се случва с най-добрите кадри на една компания, изпаднала в тежко фин. положение? дали същите тези, които сам казваш, че не стоят за под 500 евро на месец, ще се навият да чакат кризата да отмине и да се каляват, а не биха се преместили другаде, където ще получават отново високите си възнаграждения?
                          берти, какво казваш? в компаниите със западен собственик са разглезени и отпуснати - все пак имат голям гръб и могат да си я карат лабаво - буахахахаха. завалйка - че ти не познаваш изобщо икономическите модели в реалния частен бизнес - за големите корпорации ти говоря, не за твоето ЕООД или ЕТ. имаш ли идея какво е план, как се изпълнява и дали хората имат мотив и стимул да го правят? съмнявам се. ако знаеше, нямаше да ги говориш тези глупости, как служителите в големите компании се отпускали, понеже знаели, че имат богат собственик. те на Запад сигурно затова са 200 години зад нас, понеже все в големи компании работят и са се отпуснали.

берти, дълъг отговор си ми драснал, а не виждам един смислен аргумент - аз просто, елементарно и ясно съм си написал доводите, а ти празни приказки от хиляда и една нощ и едва ли не: "аз съм голям инвеститор с дълъг 20-30 годишен хоризонт и ще чакам утопията". чакай си я, никой не те спира, ама не скачай като Стефка Костадинова при всяко мнение, поставящо под съмнение светлото бъдеще пред Еврохолда.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                            Е, кажи сега, не си ли трол с тази простотия дет си я пльоснал Не хубаво да се мами на дребно..

Отивам до виртуалната, че имало купон днес виждам и после ще се навия да побъбрим как наистина седят нещата

Ако не се правиш на луд може и да научиш нещо, кой знае..
                            Ами време е и ти да постнеш нещо с цифри...
                            та и аз да науча нещо.
                            ...
                            Че от вас само въздишки слушам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                              Трол. Познато от близкото минало, но и наследство, което някои даже и не забелязват в себе си.

Ето едни цифри от мен - ....

Нетен паричен поток от оперативна дейност - 2010 - 40; 2009 - 59;

Парични средства в края на периода- 2010 - 56; 2009 - 661;

Загуба към 1.01.09 - 1,027
                              Загуба към 1.01.10 - 919

Салдо към 01.01.2010 - 14,201
                              Салдо към 30.06.2010 - 13,282

п/е - 43; п/б - 0.32; рое - 0.75%;

горните неща само ги поствам, няма да коментирам, защото какво значение имат някакви си коефициенти и печалби за един истински инвеститор?
                              Е, кажи сега, не си ли трол с тази простотия дет си я пльоснал Не хубаво да се мами на дребно..

Отивам до виртуалната, че имало купон днес виждам и после ще се навия да побъбрим как наистина седят нещата

Ако не се правиш на луд може и да научиш нещо, кой знае..

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
                                Ми да обаче има шанс и за другата ситуация, дето аз съм виновен ..кво правим тогава ? Да чукам на дърво съм уставен шофер шанса е малък ...ама все пак късмет !

Ами при другата ситуация ти ще му платиш от гражданската...
                                (пу-пу-пу да не дава господ).

ПС
                                Учудващо е, че "инвестиралите" така да се каже тук не приемат никакво друго мнение освен за мощно излитане.
                                Всеки с различно мнение е враг. Трол. Познато от близкото минало, но и наследство, което някои даже и не забелязват в себе си.
                                Все пак това е обществен форум, и всеки може да си изразява мнението.
                                И понеже берта си отвори тема за тролове, за да каже какво е трол (пишат без никакви аргументи обосновки, само палят фитили...)

Ами ха да видим вашите аргументи и цифри!
                                Май по-големи тролове от вас няма!

Ето едни цифри от мен -

Нетен паричен поток от оперативна дейност - 2010 - 40; 2009 - 59;

Парични средства в края на периода- 2010 - 56; 2009 - 661;

Загуба към 1.01.09 - 1,027
                                Загуба към 1.01.10 - 919

Салдо към 01.01.2010 - 14,201
                                Салдо към 30.06.2010 - 13,282

п/е - 43; п/б - 0.32; рое - 0.75%;

горните неща само ги поствам, няма да коментирам, защото какво значение имат някакви си коефициенти и печалби за един истински инвеститор?

Коментар

Working...
                                X