If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
пръди, не го знам момъка, ама ти се чудя на напъните - водещата ти позиция е с над 90% срив от върха, близо е до историческия си минимум, докато другите акции поотскочиха малко, обаче той вместо да умре от срам и да се скрие някъде, тръгнал да се ежи. ей на това му се вика наглост и безочие. и некадърност, но това вече е друга тема на разговор
и какво ни е обяснил, че паричните средства в края на периода видно намаляват от 59 на 45 м.?? и това ли е цветущия паричен поток ??? че кеша се топи като лански сняг ?? какво ще ни изтъква, че другите аквалибристики са наред ли може би ?? то наред, наред, ама колко да са наред
е при върнати 70 милиона заеми 14 милки изглежда доста по-по-най ок..
Оставете момъка да се пробва, а и жокерите са ви куци, така или иначе.
Проди, не виждам смисъл да се изтъкват аргументи - те НЕ искат да разберат, това което им обясняваш.
и какво ни е обяснил, че паричните средства в края на периода видно намаляват от 59 на 45 м.?? и това ли е цветущия паричен поток ??? че кеша се топи като лански сняг ?? какво ще ни изтъква, че другите аквалибристики са наред ли може би ?? то наред, наред, ама колко да са наред
Novaka_bull май с тебе правим днес оборота. Все си мисля, че ако не фалира, ще извадим поне 400% за годна-две, а ако се появи някой купувач дай боже и 1000%
може да провериш този пост е от 30.01.2009 в темата за ПИБ-а. 11:45
между другото ти и петър К сте едни от основните 'виновници' 2009 да изкарам много кинти.
януари и февруари оревахте сичкото форум какви низини предстоят. Настроението беше толкова драматично черно, че си казах...абе това ще да е дъното... ( не ми се смейте)
кълвах здраво пиб на нива под 1.20 и хим около 1.20. кълвах с всичкия свободен КЕШ, а той беше повече от инвестирания до момента.
в резултат миналата есен жънах богат урожай.
в момента имам позакучени позиции, но ги чакам. Ако не бяха те резултата щеше да е още по красив.
да слушаш 'черните радиостанции' във форума не винаги значи да си на минус
ако не те е страх, че може да ти издърпам ушите може да те черпя едно пиене някой ден.
благодаря, че ни отваряш очите чат пат.
Бертрам, този е експерт единствено по избутване на мнения надолу, не знам дали е целенасочено, но помня че видех ли го да спори с някой и загубвах интерес към темата на момента, не е приятно четиво все пак.... Няма сми..
пиб на 10.30
после на 6
после на 4
2008 бях на сериозен минус (+/- 50%), но си имах план
ако иде на толко зимам еди колко си и тн.
не съм губил самообладание.
после 2009 на 1,12-1,20 купих 10 пъти бройките който имах.. средната ми се върза около 1.50
измъкнах се от пиб-а около 3 китна +/-
не знам защо си мислиш,че като купиш нещо трябва да си на + задължително същата година. Ако е така то борсата определено не е игра за теб.
бъди здрав
не бе пич, просто ми е интересно как на големите обороти на високите цени всеки е купил малко, а на мижавите обороти на дъното всеки купил 10 пъти бройките отгоре. висша математика е явно. уж съм я учил, ама явно толкова съм я запомнил
тъй да бъде, ама в ретроспекция малко трудно фаща дикиш
и по ми е интересно, след като спомена за 2008, какво купи тогава, че на сериозна печалба да те изведе
пиб на 10.30
после на 6
после на 4
2008 бях на сериозен минус (+/- 50%), но си имах план
ако иде на толко зимам еди колко си и тн.
не съм губил самообладание.
после 2009 на 1,12-1,20 купих 10 пъти бройките който имах.. средната ми се върза около 1.50
измъкнах се от пиб-а около 3 китна +/-
не знам защо си мислиш,че като купиш нещо трябва да си на + задължително същата година. Ако е така то борсата определено не е игра за теб.
бъди здрав
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
между другото ти и петър К сте едни от основните 'виновници' 2009 да изкарам много кинти.
януари и февруари оревахте сичкото форум какви низини предстоят. Настроението беше толкова драматично черно, че си казах...абе това ще да е дъното... ( не ми се смейте)
кълвах здраво пиб на нива под 1.20 и хим около 1.20. кълвах с всичкия свободен КЕШ, а той беше повече от инвестирания до момента.
в момента имам позакучени позиции, но ги чакам. Ако не бяха те резултата щеше да е още по красив.
ако не те е страх, че може да ти издърпам ушите може да те черпя едно пиене някой ден.
тъй да бъде, ама в ретроспекция малко трудно фаща дикиш
и по ми е интересно, след като спомена за 2008, какво купи тогава, че на сериозна печалба да те изведе
...гледам много драскате за таз артия, беше ми достатъчно да видя Р/Е и дългове/собствен капитал...
е тъй де, да постигнеш такава промяна през 2009, е меко казано добре..
Остави кадета да си напише домашното, ще му трябва и помощ от приятел с 200 мил отгоре постъпления от клиенти.. А за п/е… e имали са и по голяма годишна печалба от сегашната им капитализация, та недей
да са ти честити берти.
да илядиш дори.
не съм се съмнявал, че си на плюс от 2008 до 2010. то в този форум няма никой на загуба. още повече при подобно "силно" движение на софикса от 1500 до 390
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
на мен 2008-2009-2010 ми донесоха има няма +50% доказателства.
за великан като теб за 2 и половина години 50%+ е смешна доходност, но за мен си е ок.
ако не ми мине котка път..догодина по това време трябва да имам 150% доказателства.
бъди здрав
да са ти честити берти.
да илядиш дори.
не съм се съмнявал, че си на плюс от 2008 до 2010. то в този форум няма никой на загуба. още повече при подобно "силно" движение на софикса от 1500 до 390
Коментар