If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
А я кажи, Себулба, как определяш поведението на Берта - има две джипки, и нито една не е купил от холда?
Аз си мисля - чисто предателство!
Ами и аз купих две коли не от Холда. Ама тогава не бях и акционер Сега ако ме питаш, само от Холда трябва да се купува. По принцип съм фен на японските, харесвам Мазда, от тия дето ги продават. Карах новата СХ-7 и се държа съвсем прилично. Можеш да я покажеш на жена си. А иначе Q5 повече ме кефи от Q7 (особено отвътре). Най-дразнещо, че купуваш кола за 120-140к, а са и сложили табло на Голф
Пич и аз като тебе си мечтая.Ама дали ще станат реалност мечтитте ни?Мисля че скоро не.
Ейййй,туй нещо,хората....
Браво,Oli,не ти прилича да си груб,
Но си наследил безупречния нюх на Pepi-Козолуп,
Когато вятър северен задуха,
Избираш си позиция в "девета глуха".
от самолет се вижда, че не си прочел нищо за холда и говориш наизуст. Въпросът с дивидента е коментиран от мениджмънта, но в настоящия момент да се раздава дивидент не е добре за дружеството.
В даден момент и до там ще стигнем. Кога точно ще се случи не можем да гадаем отсега, но според мен дивидент може да се чака не по-рано от 2012 и това при положение, че кризата започне трайно да отшумява.
Ако искаш дивидент на всяка цена може да се насочиш към други дружества, които дават.
Не подценявай дачия. Особено за служебни коли са доста удачен избор особено в условията на ограничени бюджети. Кризата ако не друго ще ни научи да сме по-практични, защото на българите това ни е слабост - на гол тубак чифте лъскави GSM-и и лусозна немска кола
За повечето неща си прав и съм съгласен.
Например, че не може да се каже откога ще почнат да раздават дивиденти. За след 2012 е ясно - дотогава (даже по-скоро) всички ще са забравили какво е коментирано.
Също че сега не е време за дивиденти.
Но - че то не беше време за дивиденти и 2006, 2007, 2008...
Навремето баяти "инвеститори" в чим-а разправяха, че е глупаво да се раздава дивидент при растящ пазар. После се оказа, че при падащ пазар дивидент не се раздава.
Тази ситуация поразително прилича и на ситуацията с холда...
E защо така черногледо? Жената ще получи Nexus S, За Трифон Зарезан взе Nexus One, който ще трябва аз да ползвам след коледа.
Няма начин, ако ме разбираш.
Аз не говорех за твоята. И аз съм човек, и аз искам дивидент.
E защо така черногледо? Жената ще получи Nexus S, За Трифон Зарезан взе Nexus One, който ще трябва аз да ползвам след коледа.
Няма начин, ако ме разбираш.
от самолет се вижда, че не си прочел нищо за холда и говориш наизуст. Въпросът с дивидента е коментиран от мениджмънта, но в настоящия момент да се раздава дивидент не е добре за дружеството.
В даден момент и до там ще стигнем. Кога точно ще се случи не можем да гадаем отсега, но според мен дивидент може да се чака не по-рано от 2012 и това при положение, че кризата започне трайно да отшумява.
Ако искаш дивидент на всяка цена може да се насочиш към други дружества, които дават.
Не подценявай дачия. Особено за служебни коли са доста удачен избор особено в условията на ограничени бюджети. Кризата ако не друго ще ни научи да сме по-практични, защото на българите това ни е слабост - на гол тубак чифте лъскави GSM-и и лусозна немска кола
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Но - да се върнем на делата около холда.
Имам усещането, че подготвят една малко неприятна врътка, (нещо като трън в задника за дребните акционери) за около и малко след празниците. Пари им трябват ейййй.
ПС
Севенфолд, това за дивидента е доста черен хумор, носи се слух, че никога, ама никога не са раздавали дивиденти.
Та да чакаш дивидент за да има за подарък на жената, е все едно да чакаш от умрял писмо.
Коментар