IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bfb_amatior Разгледай мнение
    Оо някой се е нервирал май?
    Под наем ли живееш в София или си с ипотека? До колкото рабрах работиш в банка собственост на чужденци. Гърчиш нещастните си клиенти, за да има лапаница за майката. Като знам по банките какво е в момента сигурно бонус по-голям от 500 кинта не си помирисвал от 2 години. Това обеснява раздразнението ти. Не е нужно да имаш диск, за да си чалгар. Ти си форумен чалгар. Нещо като Андреа на инвестора - не може да пее, но се перчи да е голяма певица.

cumry - респект за спокойствието.
    удари на камък нещо
    нито живея под наем, нито имам ипотека - ЦКР-то ми е чисто като сълзица
    завалийката тръгнал да на мисли нас по банките - аз не знам за банка, която да е намалила заплатите на служителите си, а и редовно ги дават, че и бонусите не са спрели - пак дават. нас не ни мисли . докато има балъци, ние винаги ще сме си ок. а балъци ще има докато свят светува

за раздразнението мисля, че е ясно - моето присъствие те провокира да пишеш. очевадно е, че аз те дразня
    ама споко, аз съм трън в очите на всички некадърници - говорих им аз, предупреждавах ги, че се задава не виждана икономическа криза. още при софикс 1500-1600 им пишех, че ще има спускане до 700 - те не та не: мошеник, апокалипсос, платен драскач, какво ли не бе

Коментар

• Аматьор,
      ако имаш нещо да кажеш извън заяжданиците - кажи. Ся верно че тази група по интереси трябва да се попълва отвреме-навреме, но ако си аматьор, вземи изкоментирай нещата за които питам тва-три поста по-долу. За пе-то кажи например и за другите неща...

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ Разгледай мнение
        милият, колко елементарно разсъждава. това да си ходил в дадена държава не те прави еничар, момче
        ти си чуждопоклонник - какво си сложил чуждо знаме и името на чужда държава? засрами се!!!
        Оо някой се е нервирал май?
        Под наем ли живееш в София или си с ипотека? До колкото рабрах работиш в банка собственост на чужденци. Гърчиш нещастните си клиенти, за да има лапаница за майката. Като знам по банките какво е в момента сигурно бонус по-голям от 500 кинта не си помирисвал от 2 години. Това обеснява раздразнението ти. Не е нужно да имаш диск, за да си чалгар. Ти си форумен чалгар. Нещо като Андреа на инвестора - не може да пее, но се перчи да е голяма певица.

cumry - респект за спокойствието.

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
          Това говори колко елементарно мислиш - даже не четеш между редовете.

За тъпите още веднъж - пиша бавно за да можеш да прочетеш:

Не живея в чужбина!

Никога не съм ходил в Уелс и нямам нищо общо с тази страна!

Това, че съм си избрал такъв никнейм е плод на случайност и събития, случили с отдавна в друг форум.

Никът ми е като истинско име - винаги пиша с него - даже и в други форуми. Можеш да провериш в кои ама се съмнявам да си толкова умен - тогава може пък и да ти стане ясно що за еничар съм.

Не бих могъл да си го сменя - в случая "еничар" можеш да се наречеш ти, след като си призна, че използваш повече от един никнейм.

Живея в България и нямам намерение засега да ходя в чужбина, но мога да го направя, когато си поискам.

Айде стига, че имаш да четеш и за утре.....
          милият, колко елементарно разсъждава. това да си ходил в дадена държава не те прави еничар, момче
          ти си чуждопоклонник - какво си сложил чуждо знаме и името на чужда държава? засрами се!!!

Коментар

• Ха!
            Е'ати циркаджиите.

Добре де, ето още един въпрос на който ако могат нека отговорят проди, кумура, а и новия лапнишаран:

Какво означава п/е 43, п/б 0.32, рое 0.75%, и имат ли те почва при евроходинга ?!?

А и още - какво означава Дългове/Собствен капитал
            1,42(консолидиран) и 0.43(неконсолидиран?

Айде, образовайте ме, че иначе вземам да си мисля, че холдинга в момента е надценен над 4 пъти.

Коментар

аз нямам нито един диск с чалга и чалга не търпим изобще
              ама, че ти си чуждопоклонник и еничар е ясно на всеки
              доказателствата сам си ги изтипосал
              Това говори колко елементарно мислиш - даже не четеш между редовете.

За тъпите още веднъж - пиша бавно за да можеш да прочетеш:

Не живея в чужбина!

Никога не съм ходил в Уелс и нямам нищо общо с тази страна!

Това, че съм си избрал такъв никнейм е плод на случайност и събития, случили с отдавна в друг форум.

Никът ми е като истинско име - винаги пиша с него - даже и в други форуми. Можеш да провериш в кои ама се съмнявам да си толкова умен - тогава може пък и да ти стане ясно що за еничар съм.

Не бих могъл да си го сменя - в случая "еничар" можеш да се наречеш ти, след като си призна, че използваш повече от един никнейм.

Живея в България и нямам намерение засега да ходя в чужбина, но мога да го направя, когато си поискам.

Айде стига, че имаш да четеш и за утре.....
              Не-заслужил инвеститор

Коментар

Че си от родината на "Пайнер" - ясно, че гледаш уредени мачове - добре, ама да не можеш да четеш И СМЯТАШ не съм очаквал. В коя банка си да дойда за един кредит?
                аз нямам нито един диск с чалга и чалга не търпим изобще
                ама, че ти си чуждопоклонник и еничар е ясно на всеки
                доказателствата сам си ги изтипосал

Коментар

еничар, като си толкова ларж откъм отговори на въпроси тази вечер, я отговори на един мега елементарен и кратък въпрос: защо като е толкова читав този холдинг, акцията му е едва 88 стинки при връх над 9 лева? как така това е най-сринатата акция на бфб? защо? всички са малоумни, само ти, и още 4-5 човека дето циврите из форума ли сте правите?
                  Че си от родината на "Пайнер" - ясно, че гледаш уредени мачове - добре, ама да не можеш да четеш И СМЯТАШ не съм очаквал. В коя банка си да дойда за един кредит?
                  Last edited by cymru; 24.08.2010, 22:08.
                  Не-заслужил инвеститор

Коментар

еничар, като си толкова ларж откъм отговори на въпроси тази вечер, я отговори на един мега елементарен и кратък въпрос: защо като е толкова читав този холдинг, акцията му е едва 88 стинки при връх над 9 лева? как така това е най-сринатата акция на бфб? защо? всички са малоумни, само ти, и още 4-5 човека дето циврите из форума ли сте правите?
                    а аз си милех, че съм аматьор
                    егати!

Коментар

• еничар, като си толкова ларж откъм отговори на въпроси тази вечер, я отговори на един мега елементарен и кратък въпрос: защо като е толкова читав този холдинг, акцията му е едва 88 стинки при връх над 9 лева? как така това е най-сринатата акция на бфб? защо? всички са малоумни, само ти, и още 4-5 човека дето циврите из форума ли сте правите?

Коментар

• Айде ще се напъна малко в твоя чест - само дано да имаш наблизо аптека, че се боя да не изпаднеш в амок.

Първоначално изпратено от De Niro Разгледай мнение
                        Само не знам ЗАЩО акцията е 0.8х СТОТИНКИ и Вие всички сте фалирали???

Ако сме фалирали, какво според теб търсим тук?

ЗАЩО ефрохолда е най-губещата позиция от цялата борса???

Тъй ли - я първо провери?

Защо ефроинс е пред фалит, а другите застрахователи са на печалба????

Я пак виж?

http://www.fsc.bg/go.idecs?m=library...nload&id=20449

Към 30.06.2010г.

Булстрад загуба - 5 295 000

ДЗИ загуба - 1 535 000

Лев Инс загуба - 2 194 000

Уника загуба - 2 155 000

Български Имоти загуба - 2 855 000

Интерамерикан загуба -2 105 000

Евроинс загуба - 25 000

Защо???

Защото.....
                        Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от bfb_amatior Разгледай мнение
                          Изчетох темата напоследък и според мен не си се аргументирал сериозно - хич даже. Имам чуството, че си тук, за да ги дразниш, но не знам какво те грее това. Най-много да избиеш някой комплекс. Пари плащат ли се за спамене в инвестора?
                          хехехе, ами защо ти не се хванеш да обориш доводите ми? а?
                          отностно спаменето: да, аз само от това се издържам. на пост по 50 ст. за последните 6 месеца имам 15 мнения - кой ти ги дава 7 кинта и петдесет

Коментар

• де ниро,
                            някой казвал ли ти е, че пишеш като психопат?!

Коментар

да ти кажа честно, преди имах високо мнение за него, но с времето усетих колко тънко скроен е той и завистлив. проди трудно приема, че в БГ отчета е едно, а реалните неща са съвсем друго нещо, а още по-трудно приема, че той вижда само отчета, а други хора виждат и зад него .
                              иначе нямам нищо против проди, берти и т.н., нито срещу холдинга. просто си изказах мнението и то аргументирано, а на някои хора като не им хареса и почнаха с личните нападки
                              Изчетох темата напоследък и според мен не си се аргументирал сериозно - хич даже. Имам чуството, че си тук, за да ги дразниш, но не знам какво те грее това. Най-много да избиеш някой комплекс. Пари плащат ли се за спамене в инвестора?

Коментар

Аз не гледам отчети, нито гледам зад отчетите гледам други работи, ама до тук с безплатните уроци.

Кюмюре, Вие спонсорите сте много прозорливи, това го знаем. Страшни анализатори, владеещи до съвършенство търговията.

Само не знам ЗАЩО акцията е 0.8х СТОТИНКИ и Вие всички сте фалирали???

ЗАЩО ефрохолда е най-губещата позиция от цялата борса???

Защо ефроинс е пред фалит, а другите застрахователи са на печалба????

Защо???

Кога ще видим отговор на тези въпроси?

Глупостите Ви сме ги чели по 1000 пъти, че сте група фалирали спонсори отдавна е ясно на всички. Всеки път като някой Ви покаже аргументи започвате с лични нападки, защото сте смешници.

И си лижете задниците един на друг, като най-долнопорбни ку*ви, за да се самоуспокоявате.

Не сте и смешни вече, ТРАГИЧНИ СТЕ, ама МНОГО сте трагични.

Коментар

Working...
                                X