IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• целия хор на апокалиптиците е вилнял днес тук, сега очаквам включване и на комика без паричките малко по-късно след като си сръбне порядъчно

Коментар

• Първоначално изпратено от De Niro Разгледай мнение
      Еми ти със същите пари можеш да си купиш 2 милиона Химковци
      И ще имаш същия успех
      Бях забравил, че има чак толкова невежи люде..., които се радват на голям брой акции от фалиращи компании
      звездев, е това ти е основната грешка -> виждаш компанията, но не виждаш бизнеса....

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
        ако познаеш няма да е зле. ще мога да си купя 200К с парите, които преди година едвам щяха да ми стигнат за 100К
        но се съмнявам да има толкова благодатен пазар.

Еми ти със същите пари можеш да си купиш 2 милиона Химковци
        И ще имаш същия успех
        Бях забравил, че има чак толкова невежи люде..., които се радват на голям брой акции от фалиращи компании

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнение
          Е колеги пак сте се насочили на югоизток - първа спирка Малко Търново- 0,75 лева, след нея незнам къде другаде има спирка на територията на България.
          ако познаеш няма да е зле. ще мога да си купя 200К с парите, които преди година едвам щяха да ми стигнат за 100К
          но се съмнявам да има толкова благодатен пазар.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
            С горещия картоф между кълките ли ?
            С едно друго нещо между кълките.
            Гаки да каже...

Коментар

Не разбрахте ли че няма кой да излъжете, балъците останахте само Вие.
              С горещия картоф между кълките ли ?

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнение
                Е колеги пак сте се насочили на югоизток - първа спирка Малко Търново- 0,75 лева, след нея незнам къде другаде има спирка на територията на България.
                еваларка, дълъг

Коментар

• Е колеги пак сте се насочили на югоизток - първа спирка Малко Търново- 0,75 лева, след нея незнам къде другаде има спирка на територията на България.

Коментар

• EUBG & BOARD

Удоволствието от вдигане на адреналина си има своята цена за тоя,който е на въжето.:

Коментар

• Aйде днеска едни позкитивни бройки на 0,9 пък да видим кои крив кои прав .....кат стана тя каквато стана ...средна ценичка левче Честито на ЧИЧОТО

Коментар

• Колеги,
                        нека да не 'храним' форумните тролове.
                        пълним кротко акции на добри нива, а след 2-3 години ще съберем по някой лев в шапка, за да изпратим изтерзаните тролове на едноседмичен курс в Наречен.

Макар и на моменти да съм подложен на доста стрес в работата - винаги се опитвам да приемам нещата с усмиква и добра доза оптимизъм. Това никога не пречи, а напротив прави живота по-лесен. В напрегнати моменти колеги ме питат "Защо се усмихваш сега?" и винаги им отговарям "Да плача ли ? с какво ще ми помогне това?"

поздрави и успех на коректните и позитивни хора
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                          Ти винаги си офтопик. Притеснявам се за теб - ще вземеш да пукнеш от злоба. Горещо ти препоръчвам да спреш да влизаш в тази тема, че нервите ти не са на ниво.
                          някой си фалира, не ме засяга. Нервите са за теб и другите спонсори.

Не разбрахте ли че няма кой да излъжете, балъците останахте само Вие.

Коментар

Кюмюр, много си смешен
                            Самоубий се час по скоро, за да не мъчиш хората около теб.
                            Елементарен си като първолак...

Съжалявам за офтопика, но понеже за мен фалита на холдинга отдавна е факт, нямам какво да коментирам по измислени отчети на фалиращи компании.
                            Ти винаги си офтопик. Притеснявам се за теб - ще вземеш да пукнеш от злоба. Горещо ти препоръчвам да спреш да влизаш в тази тема, че нервите ти не са на ниво.
                            Не-заслужил инвеститор

Коментар

• тази тема събира всички
                              тролове. не знам само защо инвестора
                              си прави пас и не чисти помията.

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                                ОК. Няма да ти се правя на психоаналитик, но тъй като негативното отношение към ЕУБГ и в частност към АЮГ струи от всичките ти постове, очевидно е, че молбата ти за коментар на ОПП-то е с подтекст, свързан най-вероятно с негативен аспект (по твое мнение), съдържаш се във въпросния отчет.
                                Тъй като аз не мога да гадая какво притеснява твоя АЗ и не виждам нищо обезпокоително във въпросния ОПП бих бил улеснен да разсея страховете ти ако просто знам какво те притеснява.

Иначе коментарът ми е ОПП е пдф файл, в който на бял фон с черни символи е обяснено състоянието на паричния поток на АЮГ (неконсолидиран)и за генерирането му са използвани аритметични операции.
                                Съжалявам за офтопика, но понеже за мен фалита на холдинга отдавна е факт, нямам какво да коментирам по измислени отчети на фалиращи компании.
                                Last edited by mpy_yordanov; 19.08.2010, 10:02.

Коментар

X