If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Еми ти със същите пари можеш да си купиш 2 милиона Химковци
И ще имаш същия успех
Бях забравил, че има чак толкова невежи люде..., които се радват на голям брой акции от фалиращи компании
звездев, е това ти е основната грешка -> виждаш компанията, но не виждаш бизнеса....
ако познаеш няма да е зле. ще мога да си купя 200К с парите, които преди година едвам щяха да ми стигнат за 100К
но се съмнявам да има толкова благодатен пазар.
Еми ти със същите пари можеш да си купиш 2 милиона Химковци
И ще имаш същия успех
Бях забравил, че има чак толкова невежи люде..., които се радват на голям брой акции от фалиращи компании
Е колеги пак сте се насочили на югоизток - първа спирка Малко Търново- 0,75 лева, след нея незнам къде другаде има спирка на територията на България.
ако познаеш няма да е зле. ще мога да си купя 200К с парите, които преди година едвам щяха да ми стигнат за 100К
но се съмнявам да има толкова благодатен пазар.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Колеги,
нека да не 'храним' форумните тролове.
пълним кротко акции на добри нива, а след 2-3 години ще съберем по някой лев в шапка, за да изпратим изтерзаните тролове на едноседмичен курс в Наречен.
Макар и на моменти да съм подложен на доста стрес в работата - винаги се опитвам да приемам нещата с усмиква и добра доза оптимизъм. Това никога не пречи, а напротив прави живота по-лесен. В напрегнати моменти колеги ме питат "Защо се усмихваш сега?" и винаги им отговарям "Да плача ли ? с какво ще ми помогне това?"
поздрави и успех на коректните и позитивни хора
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Ти винаги си офтопик. Притеснявам се за теб - ще вземеш да пукнеш от злоба. Горещо ти препоръчвам да спреш да влизаш в тази тема, че нервите ти не са на ниво.
някой си фалира, не ме засяга. Нервите са за теб и другите спонсори.
Не разбрахте ли че няма кой да излъжете, балъците останахте само Вие.
Кюмюр, много си смешен
Самоубий се час по скоро, за да не мъчиш хората около теб.
Елементарен си като първолак...
Съжалявам за офтопика, но понеже за мен фалита на холдинга отдавна е факт, нямам какво да коментирам по измислени отчети на фалиращи компании.
Ти винаги си офтопик. Притеснявам се за теб - ще вземеш да пукнеш от злоба. Горещо ти препоръчвам да спреш да влизаш в тази тема, че нервите ти не са на ниво.
ОК. Няма да ти се правя на психоаналитик, но тъй като негативното отношение към ЕУБГ и в частност към АЮГ струи от всичките ти постове, очевидно е, че молбата ти за коментар на ОПП-то е с подтекст, свързан най-вероятно с негативен аспект (по твое мнение), съдържаш се във въпросния отчет.
Тъй като аз не мога да гадая какво притеснява твоя АЗ и не виждам нищо обезпокоително във въпросния ОПП бих бил улеснен да разсея страховете ти ако просто знам какво те притеснява.
Иначе коментарът ми е ОПП е пдф файл, в който на бял фон с черни символи е обяснено състоянието на паричния поток на АЮГ (неконсолидиран)и за генерирането му са използвани аритметични операции.
Съжалявам за офтопика, но понеже за мен фалита на холдинга отдавна е факт, нямам какво да коментирам по измислени отчети на фалиращи компании.
Коментар